foto

Louis Mustillo

  • nar. 28.5.1958 (62 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Crappy Mother's Day
2018 Cold Brook
2017 Wetlands
2015 Dancer and the Dame
2012 Not Fade Away
Slečna nebezpečná
2011 Inside Out
2009 City Island
2008 Bláznivá holka
Narrows
2006 Bobby
Dokažte mi vinu
2005 Maximální limit
2004 A Uniform Used to Mean Something...
2002 Nebezpečná přání
2000 David Cassidy Story, The (TV film)
1999 Cesta ke štěstí
Drsňák Dudley
1997 Peacemaker
1996 Hellraiser IV: Bloodline
Johns
Last Big Thing, The
Maniak
1994 Corrina, Corrina
Midnight Run for Your Life (TV film)
1992 Náš milý nebožtík
1989 Married to the Mob (TV film)

TV seriály

2018 Strange Angel (TV seriál)
Sacrament of the Ancestors (S01E09)
Evocation of the Elders (S01E08)
Glorification of the Chosen One (S01E07)
další epizody (5)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Revenge (S20E04)
2016 Mike a Molly (TV seriál)
Pozvi lásku dál (S06E13)
Čáry, kouzla, mimino (S06E12)
Adopce není legrace (S06E11)
další epizody (13)
2014 Mike a Molly (TV seriál)
Zahořklý stařec a moře (S05E22)
Blízká smrt nás rozdělí (S05E21)
Boj do úplného konce (S05E20)
další epizody (22)
2013 Mike a Molly (TV seriál)
Osm je až moc (S04E22)
Zase ta stará Peggy (S04E21)
Sex, lži a vrtulník (S04E20)
další epizody (19)
2012 Mike a Molly (TV seriál)
Větrné město (S03E23)
Školní besídka (S03E22)
Slaměný vdovec (S03E21)
další epizody (23)
2011 Mike a Molly (TV seriál)
Svatba (S02E23)
Zkouška v kostele (S02E22)
Loučení se svobodou (S02E21)
další epizody (22)
2010 Mike a Molly (TV seriál)
Peggy má nápadníka (S01E24)
Victoria má narozeniny (S01E23)
Vince nemá maturitu (S01E22)
další epizody (16)
Ochrana svědků (TV seriál)
Fish or Cut Betta (S03E05)
2009 Odložené případy (TV seriál)
Loterijní horečka (S06E12)
2007 The Bronx Is Burning (TV seriál)
2006 Windfall (TV seriál)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Moe a Joe (S06E10)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Cage (S08E08)
2005 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Sal Perri (S03E12)
2004 Kriminálka Miami (TV seriál)
Svědek vraždy (S02E12)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Nic ve zlém (S05E13)
Marco Polo (S05E08)
Kde je Johnny? (S05E03)
2003 Joan z Arkádie (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Chamtivost (S03E20)
2001 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Vítěz bere vše (S01E18)
2000 Larry, kroť se (TV seriál)
Ted and Mary (S01E02)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Devoted Attachment (S06E18)
Pohotovost (TV seriál)
Tak sladký žal (S06E21)
1999 Ladies Man (TV seriál)
Popular (TV seriál)
Providence (TV seriál)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Devět lehce našlehaných žloutků (S10E12)
1998 Felicity (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Strongbox (S09E14)
1996 Každý den v akci (TV seriál)
Předčasné vydání (TV seriál)
1995 Too Something (TV seriál)
Správná pětka (TV seriál)
It's Not Easy Being Green (S01E15)
Policie New York (TV seriál)
Aging Bull (S03E07)
1994 Hotel Malibu (TV seriál)
Me and the Boys (TV seriál)
1993 Superman (TV seriál)
The John Larroquette Show (TV seriál)
1992 Ženatý se závazky (TV seriál)
Verminátor (S06E22)
1991 Man of the People (TV seriál)
1990 Křídla (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
The Trials of Rosie O'Neill (TV seriál)
1989 Family Matters (TV seriál)
Quantum Leap (TV seriál)
1988 Murphy Brown (TV seriál)
Příšery (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1984 Night Court (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky