Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třináct let po katastrofickém trapasu na maturitním plesu si nesmělý Ted (Ben Stiller) najímá soukromého detektiva (Matt Dillon), aby mu pomohl nalézt Mary (Cameron Diaz) – dívku, která tenkrát možná mohla být jeho přítelkyní. Pochybný detektiv se však rozhodne získat Mary pro sebe. Připravte se na nestoudně zábavný komediální hit, ve kterém souboj o Maryiny sympatie nabízí prostor pro vtipy všeho druhu! (Magic Box)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (385)

Davson 

všechny recenze uživatele

Cameron Diaz a pár vydařených vtípků vytahuje tento trapný pokus o romantickou komedii z naprostého bahna. Jinak mnoho vtipů a scének se minou účinkem a vypadají trapně až ultratrapně. Horší je to s příběhem. Člověk, který příběh vymýšlel se do něho neustále zamotával a pak těžce rozmotával. Výsledkem je poněkud překombinovaná, nesmyslná variace na příběh, která vyústila do ne moc vydařeného konce, kde tvůrcům už očividně došel dech a já málem uvažoval o odpadu. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Všechno začíná velmi romaticky, ale pak nastane peklo na zemi. Teda, ne do slova, ale rozjede se kolotoč bláznivých situací, kterému s přehledem vévodí Cameron Diaz a Ben Stiller. Nesmím opomenout psíka, protože ten za zmíňku stojí. Už jste viděli psa celého v sádře? Ne, tak máte možnost v této bláznivé komedii. ()

Reklama

Eddard 

všechny recenze uživatele

Na Mary jsem byl kdysi ještě jako zastydlý puberťák v kině a bezmezně jsem si ji zamiloval, pamatuju se, že jsem se smál jako blázen a dlouho jsem ji potom na potkání každému doporučoval. Cameron Diaz se navíc stala mojí první filmovou láskou (kteréž to místo dnes přísluší Kate Winslet), rozhodně na ní něco bylo... (a je). Dneska se sice můžu kvůli nostalgii povznést nad mnoho přízemních gagů a uznat, že herci si svoje úchylné roličky opravdu užili, ale nic naplat, není to žádné terno. Čili - je-li vám do patnácti, jděte do toho, vy ostatní klidně vyzkoušejte taky, třeba se vám to trefí do vkusu. P.S.: Slyšel jsem, že sám mistr David Lynch o tom prohlásil, že je to nejvtipnější film, jaký kdy viděl... Tak nevím :-) 60% ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Takhle jsem se dlouho hlasitě a od plic nesmál. Řekl bych, že je to nejlepší film bří Farrellyových, jaký jsem zatím viděl. Romantická část byla víc než romantická komediální a fekální vložky nebyly tak fekální, jak jsem si myslel, že budou. Nejvíce se mi líbilo, že film nešel hned na romantiku, ale vypomáhal si dalšími linkami (Tedova jízda atd.), než nastalo to, co nastat muselo. Začátek přijemných komediálních rolí Bena Stillera. Něco na tom filmu je. 90%. ()

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Jedna z mojich obľúbených komédií s megaloserom Stillerom. Tento film obsahuje toľko výborných vtipov a situácií, že ich neviem ani spočítať. Scény so zipsom, barlami, vypočúvaním ma dokážu vždy rozosmiať. Jednoducho perfektná ukážka pohodovej komédii so sympatickými hercami a zároveň najlepší film bratov Farrellyovcov. ()

Galerie (80)

Zajímavosti (35)

  • Ben Stiller (Ted) byl první volbou bratrů Petera a Bobbyho Farrellyových pro hlavní roli. Studio ale bylo původně proti jeho obsazení. Když se Farrellyovi rozhodli místo něj obsadit tehdy neznámého Owena Wilsona, tak bylo studio ještě více proti tomu a nakonec přece jen souhlasilo s tím, aby byl do hlavní role obsazen Stiller. (Cheeker)

Související novinky

Další remake od Farrellyů

Další remake od Farrellyů

25.04.2006

Pokuď možno nazvat nějaké tvůrčí seskupení opravdovým samorostem bez pudu sebezáchovy, tak se s velikou pravděpodobností jedná o Petera a Bobbyho Farrellye. Režírujíci bratrská dvojice proslula hitem… (více)

Reklama

Reklama