Reklama

Reklama

V režijním debutu známého herce Václava Postráneckého se ocitneme na jednom krásném, ale opuštěném venkovském sídle. Přijíždí sem zástupce pojišťovny Jeremy Heartley, aby zde uspořádal pozůstalost po zemřelém Simonu de la Mere. O nebožtíkovi toho moc neví a místní starousedlíci Mapleovi jako by před ním něco tajili. Zdá se, že starý dům nebude tak úplně opuštěný. V každém případě se tu dějí podivné věci a vládne tady tajemná, hororová atmosféra. Heartley se setkává s malým chlapcem jménem Travis, který ho stále pronásleduje. Travis je přízračným duchem tohoto domu, přinášející neštěstí a zkázu. Postupně Heartley odkrývá záhady kolem starého domu. Především však skládá mozaiku osudů a vztahů jeho dřívějších obyvatel… (Česká televize)

(více)

Diskuze

majo25

majo25 (hodnocení, recenze)

Velmi slabulinký horor, bez atmosféry, bez nejakého interesting momentu. Aj po technickej stránke je film zlý, pretože niekedy hudba prehlušuje reč hercov a celkovo je zvuk vo filme nezretelný. Hodnotenie: 35%

Pepi74

Pepi74 (hodnocení, recenze)

U tohoto ač viděno třikrát jsem se vždy bál!! A jak Travis ježí hned vedle Němce HRŮZA!!

Chloris

Chloris (hodnocení, recenze)

Bohužel jsem předtím viděl "Woman In Black", takže musím dát 4 hvězdičky. Nicméně i tak je to výborný horor podle mého gusta. Se strachem z toho co je za dveřmi a hlavně bez násilí a stříkající krve. Jen konec mohl být trochu jiný :-)

Reklama

Reklama