foto

Alena Schäferová

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2017 Zádušní oběť (TV film)
2016 Hlas pro římského krále (TV film)
2013 Duch nad zlato (TV film)
2008 Svatba na bitevním poli
2007 Muž a stín (TV film)
2005 Každý den karneval (TV film)
Sametoví vrazi
2004 Milenci a vrazi
2003 Kobova garáž (TV film)
O Ječmínkovi (TV film)
2002 Kráska a netvor (TV film)
Trosečníci (TV film)
1996 Konto separato
1988 Mimořádný případ (TV film)
1982 Příběh chlapce, který miloval svou práci (TV film)

TV seriály

2015 Labyrint (TV seriál)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
další epizody (7)
2010 Ach, ty vraždy! (TV seriál)
Hřích profesora Sodomky (E02)
Zabijáci doktorky Kalendové (E01)
2003 Strážce duší (TV seriál)
2002 O ztracené lásce (TV seriál)
1986 Ostrov jistoty (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)

Dokumentární

2015 Jan Hus - Cesta bez návratu (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace