foto

Alena Schäferová

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2018 Můj strýček Archimedes (TV film)
2017 Zádušní oběť (TV film)
2016 Hlas pro římského krále (TV film)
Každý milion dobrý (TV film)
2013 Duch nad zlato (TV film)
2008 Svatba na bitevním poli
2007 Muž a stín (TV film)
2005 Každý den karneval (TV film)
Sametoví vrazi
2004 Milenci a vrazi
2003 Kobova garáž (TV film)
O Ječmínkovi (TV film)
2002 Kráska a netvor (TV film)
Trosečníci (TV film)
1996 Konto separato
1988 Mimořádný případ (TV film)
1982 Příběh chlapce, který miloval svou práci (TV film)

TV seriály

2015 Labyrint (TV seriál)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
další epizody (7)
Reportérka (TV seriál)
V souboji (E03)
V plamenech (E02)
Nad první kauzou (E01)
2012 Ach, ty vraždy! (TV seriál)
Proces doktorky Kalendové (E07)
Archiv Felixe Burgeta (E06)
2010 Ach, ty vraždy! (TV seriál)
Vražda poštovní doručovatelky (E05)
Smrt lobbisty Mansdorfa (E04)
Tajná mise docentky Rybkové (E03)
další epizody (5)
Cukrárna (TV seriál)
Firemní foto (E13)
Specialita podniku (E12)
Dort (E11)
další epizody (13)
2003 Strážce duší (TV seriál)
2002 O ztracené lásce (TV seriál)
1990 U nás doma (TV seriál)
Černá stavba (E07)
Nález (E06)
1989 U nás doma (TV seriál)
Na vlastní riziko (E05)
Ženich hraje na lesní roh (E04)
Kronikář (E03)
1988 U nás doma (TV seriál)
Případ Gertrudy del Galderone (E02)
Výhra (E01)
1986 Ostrov jistoty (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)

Dokumentární

2015 Jan Hus - Cesta bez návratu (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace