Reklama

Reklama

Marni na střední škole zažívala peklo. Dnes je z ní úspěšná kariéristka, ale vzpomínky na příkoří, které jí způsobovala oblíbená roztleskávačka Joanna, ji stále zalévají studeným potem. Marni si cestou domů na svatbu svého bratra Willa k velkému zděšení uvědomí, že se brzy stane švagrovou své úhlavní nepřítelkyně, která ji kdysi ponižovala před zraky všech spolužáků. A zjevně se učila od těch nejlepších, protože když byla na střední Marniina máma, musela snášet úplně stejné zacházení od Joanniny tety. Teď, když z nich má být jedna rodina, se Marni i její matka ze všech sil snaží nechat minulost minulostí. Na staré zášti se ale těžko zapomíná. A tak ještě než se rozezní svatební zvony, budou mít tyhle odvěké rivalky pár nových pikantních historek pro svá vnoučata. (HBO Europe)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (224)

tufr 

všechny recenze uživatele

Pozor napřed dočíst, než mě začnete hanit za tři hvězdy!!! Je to velmi průměrná komedie s klasickejma klišé co známe z každý druhý lepší komedie. Normálně bych tomuhle filmu dal bohužel jen dvě hvězdy, ale za cameo roličky Dwayne Johnsona, Rickyho Gervaise a za konec s Patrickem Duffym , bojovnejma babkama a hlavně za finále s mýma oblíbenýma Hall and Oates dám přeci jen ty tři hvězdičky!!! ()

HappySmile 

všechny recenze uživatele

Vlastně bych normálně dala 3 hvězdičky, protože tady nic výjimečného není, ale je to za dlouhou dobu jedna z mála komedií, kde jsem se opravdu pobavila. Je tu hodně věcí, které nebyly ideální, např. než se začalo dít něco vtipého, tak uteklo půl hodiny, což není zrovna málo... Ale jinak je to taková pohodová oddychovka, která nikoho neurazí. :) ()

Reklama

Kamiiik 

všechny recenze uživatele

Jaká dcera, taková matka. Jaká matka, taková babička. Další ze série "filmů na žehlení". Pokud něco prošvihnete, vůbec nic se neděje. To mám celkem ráda na těchto filmech, můžete u nich dělat cokoliv a stejně vám neuteče nic podstatného. Zpříjemnění například u psaní seminárky do školy - na drama se dívat nemůžete, buď nic nenapíšete, nebo přijdete o dost podstatné části filmu, a to se zde stát nemůže :). ()

Mr.Ripley 

všechny recenze uživatele

Sigourney Weaver a Jamie Lee Curtis v jednom filmu? Jako soupeřky? Tedy jak mylně prezentoval trailer. Bohužel. Namísto toho se dostaví cukrkandlový uječený výplach, který byl viděn milionkrát v lepších filmech. Samotné téma postrádá špetku originality a ač se najde několik poměrně vtipných scén, celek to nezachrání. Navíc to hází ošklivé světlo na dvě legendární modly hororových sérií. ()

Ichabod 

všechny recenze uživatele

Vcelku průměrný scénář vytahuje výše fantastické obsazení. Protože mám velkou slabost pro Kristen a Jamie a Sigourney s Odette nejsou o moc slabší hodnotím poněkud výš. Humor je hodně fajn, herečky natáčení asi i bavilo a působí vše nenuceně a uvolněně. Povedená komedie s méně používanou zápletkou co potěší. Docela příjemná spolupráce Fickamana s Kristen Bell, bohužel méně objevná a svěží než Reefer Madness. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (6)

  • Christin Lakin, Patrick Duffy a Staci Keanan sa spolu stretli už v roku 1991 pri natáčaní komerčne úspešného sitcomu KROK ZA KROKOM. Málokto však vie, že to nie je ich prvá spolupráca. Rok predtým učinkovali v u nás neznámom seriáli ABC TGIF, kde sa objavili aj ďalšie tváre neskôr známe zo seriálu KROK ZA KROKOM. (mesneyi)
  • V domě Márniiných (Kristen Bell) rodičů probíhalo také natáčení snímku Mezi námi děvčaty (2003), kde si také zahrála Jamie Lee Curtis. (beyli)

Reklama

Reklama