Reklama

Reklama

Je krásná. Je věrná. Je psychotická. A naneštěstí pro čerstvou vysokoškolačku Saru (Minka Kelly) je také její SPOLUBYDLÍCÍ. Po příchodu do nové školy Sara začíná chodit se Stephenem (Cam Gigandet) a nalézá si novou nejlepší kamarádku, spolubydlící Rebeccu (Leighton Meester). Nové kamarádství se ale záhy mění v noční můru. Sara se ocitá tváří v tvář děsivému poznání, že její přítelkyně je posedlá a nevyrovnaná osoba, která možná dokonce i vraždí! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (182)

cariada 

všechny recenze uživatele

Lehce podprůměrný psycho horor, který nenadchne, ale má něco do sebe. Škoda, že tvůrci netlačili víc na pilu. Takhle to bylo jasný jak facka a jen jsme čekali, kdy v dívce bouchnou saze na plno. Určitě si mohli zahrát víc s tím koncem. Spoiler- třeba nechat Rebeccu vyhrát a Sáru zabít, hned by to aspoň dostalo jiný nádech a lidi by určitě byli spokojený. ()

Ilhan 

všechny recenze uživatele

Zdejší hodnocení mi přijde trochu nízké. Při porovnání s The Resident jde o film o třídu, nebo dvě výše. Leighton Meester podala špičkový výkon a její psychopatku jsem jí baštil od začátku do konce. Pravda, není to horor ani mysteriózní, ale jako drama i thriller funguje výtečně, dokáže budovat napětí podkreslené velice slušnou hudbou. Scénář také nepřináší nic objevného, ale mě to prostě bavilo, pěkných 70 %. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak a máme zde další tuctovou „rádoby“ psycho podívanou, určenou zřejmě především teenagerům. Po celou dobu jsem měl pocit, že sleduju nějaký trochu drsnější dívčí románek, který se nám snaží namluvit, že patří do hororového žánru. Bohužel téměř po celou dobu jsem až na závěr neviděl nic, co by mě o tom přesvědčilo. Zápletka je už tak zvětralá, že mi přestala chutnat asi po první čtvrthodině. Ono je sice super čumět na pohledné holky, které v posteli nemusí být k zahození, ale když se pořád nic neděje a jediné co vás kromě nich trochu zaujme je ulízaný Billy Zane, tak vyskočí varovné signály, že je něco špatně. Tvůrčí myšlenka zlehka přitvrdit byla tak ubohá, že jsem svou pozornost stále častěji upíral na olympiádu, která zrovna běžela v TV. On vytrhnutý piercing teda opravdu není žádné terno. Jinak pokud si chceme počkat na nějaké výraznější zlepšení, tak s přivřeným okem můžu označit závěr za „povedený“. Teda pokud vás uspokojí podprůměrná podívaná. ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Solidní thriller se skvělou Leighton Meester. Označit to za horor by byla silná slova, ale jako psychologický (nebo spíš psychotický? :) ) thriller ze studentského prostředí to funguje. Leighton Meester kupodivu tato vyšinutá poloha dost sedla, a tak body navíc přidávám tomuto filmu právě za její výkon. Jinak ovšem dějově film moc nepřekvapí, ale ani neurazí. V tomto žánru průměr, který stačí vidět jednou. ~(3,3)~ ()

greetchen 

všechny recenze uživatele

Remake filmu Spolubydlící z roku 1992 není jen uhozenou béčkovou podívanou, jak jsem tak trochu očekávala. Člověk sice předem ví, o čem to bude, i jak to dopadne, ale i tak má film příjemně mrazivou atmoféru. Líbily se mi i výkony představitelek Sary a Beccy, prostě komorní drama na pomezí se soft thrillerem jak má být. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (5)

  • Leighton Meester byla původně obsazena do role Sara, ale nakonec se producenti rozhodli, že jí obsadí do role Rebeccy. (maluti)
  • Alyson Michalka a Cam Gigandet si spolu zahrali už vo filme Easy A (2010). (lylka2296)

Související novinky

Mládeží přístupný Hellraiser?

Mládeží přístupný Hellraiser?

19.10.2010

Jako by nestačilo, že původní série bude pokračovat (pekelným Pekelným světem z roku 2005 to opravdu neskončilo, připravte se na Hellraiser 9: Revelation), The Weinstein Company teď připravuje remake… (více)

Reklama

Reklama