Reklama

Reklama

Je krásná. Je věrná. Je psychotická. A naneštěstí pro čerstvou vysokoškolačku Saru (Minka Kelly) je také její SPOLUBYDLÍCÍ. Po příchodu do nové školy Sara začíná chodit se Stephenem (Cam Gigandet) a nalézá si novou nejlepší kamarádku, spolubydlící Rebeccu (Leighton Meester). Nové kamarádství se ale záhy mění v noční můru. Sara se ocitá tváří v tvář děsivému poznání, že její přítelkyně je posedlá a nevyrovnaná osoba, která možná dokonce i vraždí! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (181)

iamek 

všechny recenze uživatele

Spolubydlící není ani horor, ani thriller, není to prostě nic. Naprosto mizerný a předvidatelný scénař. Režisér asi nevěděl jakým směrem chce, aby se film ubíral. Doufal jsem aspoň v průměrný thriller, ale tohle byl těžký podprůměr. Herecké výkony rovněž katastrofa. Casting na americké horory asi probíhá stylem : Projděte se v plavkách a kdo má lepší postavu, toho vyberem. ()

Sajuska1991 

všechny recenze uživatele

Hororem bych to nenazvala ani náhodou ... Jediné nepříjemné věci jsou koťátko v pračce a vytrhnutí piercingu z pupku .... a Leighton měla docela děsivý výraz psychopata když ukazovala své nové tetování :-D Není to špatné, to fakt ne, ale vyloženě dobré to bohužel taky nebude ... mohlo tam být víc těch "hororových" scén, mohli více propracovat postavu té spolubydlící, více z její psychiky .... a ten konec je taky podle mě takový useklý, rychlý ... Dala bych 2*, ale Leighton mi to prostě zpříjemnila na 3* . ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Film, kde se straší utrženým piercingem z pupíku, kotětem v pračce a tetováním!!! The horror... Naprosto zbytečná variace na téma psychouš v práci / sousedství / hotelu ... Doporučit Spolubydlící rozhodně nemůžu, ale na druhou stranu mě nijak výrazně neurazila, na to jetotiž příliš dostatečně dobře natočená. ()

Reesam 

všechny recenze uživatele

Leighton byla famózní, ne že ne. Asi není jednoduché zahrát fanatickou spolubydlící, která je psychicky narušená a posedlá. O Mince Kelly se to už říct nedá. Hezká tvář není vše, ale její herecký výkon teda nic moc. Co se týče námětu, tak co jiného bychom mohli čekat na vysokoškolské koleji. Psycho to bylo, to jo! Ale je to spíš takový lehký odvar, no. ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Tak to bysme měli, slušnej psycho thriller, kterej mě rozhodně neurazil. A vlastně ani nenudil. Spolubydlící začne dávat hodně rychle najevo, co si kdo může k její kámošce dovolit. A vcelku brzo je i jasný, o co tam vlastně jde. Průběh byl víceméně tuctovej, ale i tak dokázal navodit nepříjemnou atmosféru. Ale o horor se nejednalo. Obě holky navíc vypadaly víc než dobře, což je jedině ku prospěchu. Škoda Rebeccy, kdyby to měla v hlavě v pořádku, tak jí to s úsměvem fakt slušelo. Chudáci, její rodiče, takovýho jmění a není to komu přenechat. Možná jsem od toho čekal i větší hrůzu, takže za mě OK. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (5)

  • Když dívky odcházejí z galerie umění, zastaví se u graffiti a vyfotí se spolu. Na fotoaparátu je viditelný obraz, který v daný moment vyfotily, avšak když si hned poté fotografii prohlížejí, od reality se liší. (Denila)
  • Leighton Meester byla původně obsazena do role Sara, ale nakonec se producenti rozhodli, že jí obsadí do role Rebeccy. (maluti)

Související novinky

Mládeží přístupný Hellraiser?

Mládeží přístupný Hellraiser?

19.10.2010

Jako by nestačilo, že původní série bude pokračovat (pekelným Pekelným světem z roku 2005 to opravdu neskončilo, připravte se na Hellraiser 9: Revelation), The Weinstein Company teď připravuje remake… (více)

Reklama

Reklama