Reklama

Reklama

Je krásná. Je věrná. Je psychotická. A naneštěstí pro čerstvou vysokoškolačku Saru (Minka Kelly) je také její SPOLUBYDLÍCÍ. Po příchodu do nové školy Sara začíná chodit se Stephenem (Cam Gigandet) a nalézá si novou nejlepší kamarádku, spolubydlící Rebeccu (Leighton Meester). Nové kamarádství se ale záhy mění v noční můru. Sara se ocitá tváří v tvář děsivému poznání, že její přítelkyně je posedlá a nevyrovnaná osoba, která možná dokonce i vraždí! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (181)

Billie777 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch filmů, na které platí heslo "neurazí ani nenadchne". Spolubydlící je slušný film, celkem sympaticky obsazený, nejsou to sice herci první kategorie ale hrají víceméně dobře. Leighton jsem tu šílenou holku docela i věřila. Nemůžu si ale pomoct, přijde mi, že obsazení do tohoto filmu se nevybíralo podle hereckých kvalit ale podle vzhledu. Všichni jsou tu tak krásní, jako ze žurnálu ale tak to už v Hollywoodu, co si budeme povídat, chodí... Spolubydlící je spíš takový komorní thriller ale atmosféru to má, párkrát budete opravdu napnutí, ke konci je to ještě lepší... no a celé to skončí tak, jak jsme to očekávaly od začátku. Prostě slušná podívaná, takový solidní psychothrillůrek. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Lehce podprůměrný psycho horor, který nenadchne, ale má něco do sebe. Škoda, že tvůrci netlačili víc na pilu. Takhle to bylo jasný jak facka a jen jsme čekali, kdy v dívce bouchnou saze na plno. Určitě si mohli zahrát víc s tím koncem. Spoiler- třeba nechat Rebeccu vyhrát a Sáru zabít, hned by to aspoň dostalo jiný nádech a lidi by určitě byli spokojený. ()

Reklama

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Solidní thriller se skvělou Leighton Meester. Označit to za horor by byla silná slova, ale jako psychologický (nebo spíš psychotický? :) ) thriller ze studentského prostředí to funguje. Leighton Meester kupodivu tato vyšinutá poloha dost sedla, a tak body navíc přidávám tomuto filmu právě za její výkon. Jinak ovšem dějově film moc nepřekvapí, ale ani neurazí. V tomto žánru průměr, který stačí vidět jednou. ~(3,3)~ ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Tak to bysme měli, slušnej psycho thriller, kterej mě rozhodně neurazil. A vlastně ani nenudil. Spolubydlící začne dávat hodně rychle najevo, co si kdo může k její kámošce dovolit. A vcelku brzo je i jasný, o co tam vlastně jde. Průběh byl víceméně tuctovej, ale i tak dokázal navodit nepříjemnou atmosféru. Ale o horor se nejednalo. Obě holky navíc vypadaly víc než dobře, což je jedině ku prospěchu. Škoda Rebeccy, kdyby to měla v hlavě v pořádku, tak jí to s úsměvem fakt slušelo. Chudáci, její rodiče, takovýho jmění a není to komu přenechat. Možná jsem od toho čekal i větší hrůzu, takže za mě OK. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Z tohto námetu sa dalo vyklepať aj viac. Nieje originálny a s podobným naratívom pracovalo veľa filmov, ale už keď sa tvorcovia pokúsili v 21. storočí o niečo také, trebalo pritvrdiť. Pre mňa ako diváka je v tomto prípade málo iba sa pozerať na herecké fešandy, ktoré sa snažia o nejaké to drama v akože napínavých scénach, ale keďže producenti išli za určitou diváckou skupinou, muselo sa trochu krátiť na úkor ratingu. Nuda a minimálna gradácia, ale aspoň záverečná konfrontácia, dáva najavo, že sa tu niekto snažil, a tie dve kočky by vedeli podať aj lepšie výkony. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (5)

  • Když dívky odcházejí z galerie umění, zastaví se u graffiti a vyfotí se spolu. Na fotoaparátu je viditelný obraz, který v daný moment vyfotily, avšak když si hned poté fotografii prohlížejí, od reality se liší. (Denila)
  • Leighton Meester byla původně obsazena do role Sara, ale nakonec se producenti rozhodli, že jí obsadí do role Rebeccy. (maluti)

Související novinky

Mládeží přístupný Hellraiser?

Mládeží přístupný Hellraiser?

19.10.2010

Jako by nestačilo, že původní série bude pokračovat (pekelným Pekelným světem z roku 2005 to opravdu neskončilo, připravte se na Hellraiser 9: Revelation), The Weinstein Company teď připravuje remake… (více)

Reklama

Reklama