Reklama

Reklama

Je krásná. Je věrná. Je psychotická. A naneštěstí pro čerstvou vysokoškolačku Saru (Minka Kelly) je také její SPOLUBYDLÍCÍ. Po příchodu do nové školy Sara začíná chodit se Stephenem (Cam Gigandet) a nalézá si novou nejlepší kamarádku, spolubydlící Rebeccu (Leighton Meester). Nové kamarádství se ale záhy mění v noční můru. Sara se ocitá tváří v tvář děsivému poznání, že její přítelkyně je posedlá a nevyrovnaná osoba, která možná dokonce i vraždí! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (182)

bartias 

všechny recenze uživatele

Leighton Meester a Minka Kelly zní jako dobrý program na volný sobotní večer. Naneštěstí hrají v podprůměrném holčičím psychologickém thrilleru, který je vyloženě klišovitý a zoufale trapný. Odtažitá kamera a nulová atmosféra spolehlivě zabíjí jakoukoliv snahu o cokoliv napínavého. Rádoby sexy scény se zoufale vyhýbají nahotě. Cílovka je sice někděe úplně jinde, ale tohle snad nemůže bavit ani znuděnou čtrnáctku. ()

Madlenka26 

všechny recenze uživatele

A mě se to líbilo. No a co, že je to klasický příběh, že spolubydlící je posedla tou druhou a chce jí vlastnit! 4* jsou především za Leigton(moji oblýbenkyni) není to jen kvůli tomu, že jí mám ráda, ale kvůli tomu, že tu psycho holku zahrála na vítečnou. Věřila jsem ji to co dělala. A to se nepodaří jen tak někomu. Bylo to zajímavé od začátku do konce. Sice člověk tak tuší jak to asi szřejmě dopadne , já i přesto dávám vyšší hodnocení. Za velice napjatou atmosféru a moc se mi zde líbí , že člověk už od první chvíle poznal Že Rebecca nebude opravdu v pořádku a tvůrci to dali hned najevo. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

podprůměrná záležitost,která se plácá někde na pomezí žánrů a prakticky nezapadá ani do jedné škatulky.Navíc je spolubydlící hodně předvídatelná a i přes svojí příjemnou stopáž se místy docela vleče.Ve spoustě podobných se nedostatky podaří tvůrcům přebít alespoň atmosférou,ale ani to se tady neděje.Na druhou stranu to ale není takový provar jako třeba Chain Letter,nebo My Soul To Take...40% ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Spolubydlící není ani horor, ani thriller, není to prostě nic. Naprosto mizerný a předvidatelný scénař. Režisér asi nevěděl jakým směrem chce, aby se film ubíral. Doufal jsem aspoň v průměrný thriller, ale tohle byl těžký podprůměr. Herecké výkony rovněž katastrofa. Casting na americké horory asi probíhá stylem : Projděte se v plavkách a kdo má lepší postavu, toho vyberem. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Když divák řekne po filmu o jedné z hlavních postav respektive o herci,který ji hrál - tahle role mu/ji nesedla , tak je to výrazem toho,že ji herec/herečka dobře neztvárnil.Ovšem opak je pravdou. Psychicky labilní Rebecca ztvárněná věrohodnou Leighton Meester je brilantní!Vše zlé co provedla dělá hlavně pro to,aby získala přítelkyni,která ovšem pravděpodobně nesmí mít svůj osobní život.Jako obzvlášt perfektní scénu z tohoto snímku oceňuji tu lehce lesbickou líbačku :-D.Popravdě bych se na ten film možná ani nedívala nebýt jí,jelikož pro ni mám slabost.Nesmím opomenout taky perfektního a pohledného Cama.Z čeho se mi ovšem otáčel žaludek byla scéna s kočkou v sušičce a bylo mi ji značně líto.Ale takovou spolubydlící bych si rozhodně nepřála.Akorát je škoda,že se Leighton Meester a Nina Dobrev nepotkaly i v jiném snímku. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (5)

  • Leighton Meester byla původně obsazena do role Sara, ale nakonec se producenti rozhodli, že jí obsadí do role Rebeccy. (maluti)
  • Alyson Michalka a Cam Gigandet si spolu zahrali už vo filme Easy A (2010). (lylka2296)

Související novinky

Mládeží přístupný Hellraiser?

Mládeží přístupný Hellraiser?

19.10.2010

Jako by nestačilo, že původní série bude pokračovat (pekelným Pekelným světem z roku 2005 to opravdu neskončilo, připravte se na Hellraiser 9: Revelation), The Weinstein Company teď připravuje remake… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno