Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dan Saxon (Charlie Sheen) je horlivým a výbušným arizonským policajtom, ktorý vypisuje pokutové bločky a dohliada na miestnych indiánov. Jeho výbušnosť ho dovedie do situácie, v ktorej má na výber buď odchod do dôchodku, alebo úlohu v tajnej operácii. Jeho úlohou má byť nepozorovane preniknúť do motocyklového gangu, ktorého členovia obchodujú s drogami a zbraňami. Saxon úspešne zvládne svoju úlohu a zapadne do motorkárskeho prostredia. Postupne sa vytvára jeho vzťah k fotografke Renee (Linda Fiorentino), ktorá pozoruje život gangu, ale zároveň tiež odhaľuje Danovu totožnosť. A ten, akoby posadlý týmto novým spôsobom života, začne pochybovať o tom, na ktorej strane vlastne stojí. Naviac ho neustále prenasleduje tieň vlastnej minulosti. Zdá sa, že mu nezostáva nič iné než podľahnúť. (sliver)

(více)

Recenze (81)

choze 

všechny recenze uživatele

Po CHLADNÝ JAKO KÁMEN druhá motorkářská videopecka počátku 90. let, v níž suspendovaný policajt infiltruje motorkový gang. KÁMEN byla přímočará akční jízda, kde motorkáři obsadili a vystříleli budovu soudu, skutečným případem inspirovaný VE STÍNU GANGU sází na realistický příběh, kde motorkáři zastřelí tak maximálně obsluhu večerky. Skvělý Charlie Sheen jako polda, který na nebezpečné misi pod tlakem propadá svým démonům v policejní uniformě. Pohrobkovi bych vzkázal následující: "DRŽ HUBU, ČůRO!" ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Film podobný filmu Stone Cold s jedním výrazným rozdílem. Tento byl natočen na motivy skutečné události a co se týče filmového zpracování, byl o mnoho skutečnější. Charliemu tato role sedla a mně se film celkově hodně líbil. Prostě mi při sledování navodil takovou filmovou atmosféru. Filmy o infiltracích se mi líbí. ()

Reklama

anderson 

všechny recenze uživatele

Tak málo komentov pri takejto pecke ? Buď pochválen INTERSONIC, ktorý toto nadpriemerné béčko začiatkom 90 - tych rokov uviedol do kín aj so špičkovým dabingom. Prvá MADSENOVA úloha v ktorej na mňa urobil nezmazateľný dojem. Len škoda, že CHARLIE po tomto filme zahodil svoju kariéru do žumpy. A nezabudnuteľná scéna ? Asi "pochcanie" koženej bundy. Pretože to je znak skutočne drsného motorkára. :-))) (19.7.2007) ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Film, který vychází z reálného základu a chce se ho nějakým způsobem držet. Tím se tedy nedočkáme ničeho bombasticky explozivního v oblasti akčních scén a film ani na ně není cílen. Policista infiltrovaný do gangu motorkářů je spíše thriller s prvky psychologického dramatu, ale Charlie Sheen nepředvedl v tomhle ohledu mnoho a jeho výkon je pro mě spíše zklamáním. Vlastně tady není žádný pořádný moment, který by se vryl do paměti a rozhodně se nemůžu zbavit dojmu vysokých ambicí, se kterými do toho tvůrci šli. Nakonec z toho vzešel průměrný propadák, který neoslnil, ale jelikož téma motorkářů je pro mě atraktivní, tak jsem film nestrhal, ačkoliv velké kvality v něm nevidím. Byla to taková rána z milosti. S akčně dynamickým "Studený jako kámen" se to nedá srovnat. 60% ()

topi 

všechny recenze uživatele

Po Studený jako kámen, přišel další motorkářský snímek, který má i psychologický podtext. Charlie Sheen je perfektní a jeho proměna v člověka, který už neví, kdo vlastně je, je parádní. Stejně tak je výbornej i Michael Madsen, jako vůdce motorkářskýho gangu. Je to nenudící film, u kterého jsem se opět perfektně bavil, tak jako v devadesátých letech. Dabing je zde taky velice povedený, Jiří Pomeje sedí k Sheenovi perfektně. A hlášky " Ty smradlavý čůro " používáme dodnes, že Jedlo? Pro mě jsou filmy Ve stínu gangu a Studený jako kámen výborný motorkářský filmy, kterých zas tak moc nevzniklo. " Čau Voves, co dělá tvoje hlava? Jak to mám kurva vědět, poslední kontakt s hlavou jsem měl před šesti rokama ". ()

Galerie (10)

Zajímavosti (4)

  • "Krvák", stelesnený hercom Michaelom Madsenom, si momentálne odpykáva prvý z troch po sebe idúcich doživotných trestov za vraždu a obchodovanie s drogami. (Smok)
  • Dan Saxon aj jeho partner Virgil (Leon Rippy) oficiálne skončili s prácou u polície. (Smok)
  • Film bol inšpirovaný skutočným príbehom zástupcu šerifa menom Dan Saxon (Charlie Sheen), ktorého boj s podsvetím vyústil vo viac ako 200 zatknutí. (Smok)

Reklama

Reklama