Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hrdiny ztřeštěné komedie Jestli se rozzlobíme, budeme zlí režiséra Marcella Fondata jsou dva automobiloví závodníci a věční rivalové Kid a Ben. Přestože dříve by je nikdo neudržel v jedné místnosti, teď se od sebe oba odmítají hnout. Alespoň dokud nevyřeší, komu bude patřit závoďák Buggy – výhra z jejich posledního závodu. A právě zbrusu nové vozítko zapříčiní, že se nesourodá dvojice dostane do křížku s gangsterskou bandou, jejíž šéf, podněcovaný psychopatickým doktorem, chce sobě a celému světu dokázat svou moc. V příběhu plném bláznivých situací, honiček a bitek se hlavních rolí chopilo oblíbené komediální duo Terence Hill a Bud Spencer. (Česká televize)

(více)

Recenze (512)

necisty 

všechny recenze uživatele

Rubačky v podání Trence a Buda byly vždy k popukání a není tomu jinak ani tentokrát. První polovina filmu rychle odsýpá a baví. Ta druhá je podle mě katastrofa, protože tempo, které to získal na začátku kleslo na bod mrazu. Strašně zdlouhavý rytířský souboj na motorkách, to samé ostřelovač v orchestru a už vůbec tomu nepřidá ústřední píseň, ve které nejen, že se neustále opakuje refrém, ale zazní ve filmu snad 10 krát. A pointa? Není to náhodou vždy o tom samém? Kdyby to nebyla stará dobrá klasika, tak bych se nebál dát 2 hvězdy. ... Ne ruku potřebuju, tu ne. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Dneska si pouštíme na počest včera zesnulého Buda Spencera. Film, který jsem miloval na VHS u tety v Hostivicích v době, kdy u nás ve městě ještě nikdo videopřehrávač ani neviděl. Nestárnoucí klasika, tabadabataptap, tabadabataptap... Jasně že to je bejkárna, ale tak fantasticky promyšlená, že si zkuste něco podobného napsat dneska. Žádná parodie která v posledních dvaceti letech vznikla, nesahá bugatce ani po blatníky. Dabingové mistrovství a zároveň pro nás mladší nezvyklé obsazení některých postav, protože v tomto filmu mluví (v závorce typičtější dabér a číslo dabingu, v něm se objevil) Jiří Ornest Terence Hilla (Pavel Trávníček ve 3.), Jiří Zahajský Buda Spencera (Jiří Zavřel ve 2., Jan Schánilec ve 3.). ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Chytlavá melodie a jde se na to. Tyhle typy filmů uměli nejlíp Bud s Terencem. Správňáci vyhrávají a darebáci dostanou po papuli. Nejvíce mě vždy rozseká raketa v lunaparku a samozřejmě Paganini. Svého času se naši hoši potřebovali odpoutat z Divokého západu, ale koncept jejich filmů zůstává nicméně stejný. Tu všudepřítomnou pohodu z jejich filmů nikdo dodnes nedokázal přenést. 85% ()

MarekT 

všechny recenze uživatele

Chápu zdejší hodnocení, neboť i já vím, co to je nostalgie (přes deset let jsem tesknil po Donaldovi a Roadrunnerovi, stejně tak nyní vzpomínám na dobu, kdy se mi líbily Star Wars, od kterých jsem se trochu odvrátil), a vím, že západní filmy byly kdysi tahákem. Já bych rád spíše ohodnotil skutečnou kvalitu filmu, která není moc velká. Oproti "Jdi na to" je tento film ještě horší, jelikož to celé nějak dávalo smysl a hlavní postavy trochu rozumně uvažovaly. Zde máme ale párek hlupáků, kteří se jen plahočí za bugatkou. Navíc, jestli mě vtipy z "Jdi na to" nechaly klidným, tyhle trochu zabředávají do trapnosti. Odpad se mi ale dát nechce, jedna hvězda tedy za chytlavou titulní skladbu, jinak asi nebudu dále pokoušet osud a Spencera s Hillem opustím. ()

RHK 

všechny recenze uživatele

Nádherná komedie o červené bugině Dunovce a dvou bouchačích, kteří ji moc chtějí. Nebo se budou zlobit. V mládí jsem ten film dua Bud Spencer a Terence Hill nekriticky miloval a viděl mnohokrát v kině. I dnes na mně stále funguje. A nejvíce si pamatuji a občas i zpívám tu skvělou sborovou melodii: Nananana ná ná, nananana ná ná, nananana ná na ná nanana ná ná,... Baba bá. Baba bá. Hé:)) Ukázka oné melodie a trailer z filmu: http://www.youtube.com/watch?v=GgoolZ-Mo48&feature=related & http://www.youtube.com/watch?v=HBp-GAbDTYY ()

Galerie (25)

Zajímavosti (34)

  • Hlasatel řekne po Benově strážce se stromem, že v závodě zbývá už jen 6 vozů. Ben (Bud Spencer) vyráží první. Po pár vteřinách je však třetí (dva vozy jsou před ním). Ty shodí z mostu, takže zbývají 4. Náhle havaruje další vozidlo, zbývají tedy 3 = Ben, Kid a jeden další závodník. Jenže v dalších střizích vidíme stále více vozů. (johnnymay)
  • Obytné vozidlo, kterým ve filmu jezdí a ve kterém přespává Kid (Terence Hill), je Pegaso Comet přestavěné firmou Ackerman na přepravník aut. (Stejšn)

Související novinky

Zemřel Bud Spencer

Zemřel Bud Spencer

28.06.2016

V 86 letech nás v pondělí opustil legendární italský herec Bud Spencer. Parťák Terence Hilla se zamlada věnoval plavání a vodnímu pólu (dotáhl to až na dvě olympiády), v roce 1951 se ale dostal před… (více)

Reklama

Reklama