Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Smějte se s námi! Eduard Hrubeš nabízejí ty nejvtipnější a nejkurióznější záběry natočené amatérskými kameramany. (oficiální text distributora)

Recenze (141)

Zagros 

všechny recenze uživatele

Je pravda, že jako dítě jsem Neváhej a toč sledoval pravidelně a vždycky jsem se u něj nasmál. Taky je pravda, že dnes už se na podobné ptákoviny nedívám, a když něco podobného náhodou vidím, spíš se zarazím, jestli to dotyčný přežil. Eda Hrubeš byl klasika a k tomuto pořadu se hodil. Hosté už méně, zbytečně to natahovali (viděno optikou dítěte). Dvě hvězdy tomu dám a už se na to raději znovu nepodívám. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Mohla to byť priemerná zábavná televízna show zameraná na premietanie vtipných domácich video záznamov. Podobných relácií sa objavilo na našich obrazovkách už množstvo. Nie je to nič originálne, ale sem tam sa na niečo také dá pozrieť. Ako sa hovorí, zabiť čas. Niekedy sa tam mihnú aj celkom podarené zábery. Lenže to ako toto moderoval Eduard Hrubeš bolo niečo útrpene odporné. Tento starý cap sa naozaj hodí len do tej priblblej Veľkopopovickej Kozlovky. On z toho spravil úplny odpad! ()

Reklama

antragus 

všechny recenze uživatele

Když se na to tak dívám ze záznamu, pár věcí tomuhle uškodilo... Tou, od níž se odvíjí všechno ostatní je čas. Co si budeme, nový formát už to není, na netu si podobných videí můžete prohlédnout denně stovky a dokonce se vám do toho Eda Hrubeš nesnaží být vtipný... :-/ Jo, byla to kdysi celkem bomba, proto taky ty tři, ale teď už to působí značně senilně až uslintaně. Na druhou stranu - všechna čest - pořád lepší než Novou a hlavně Rychlým přepitvořená verze Natočto... ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Tento pořad nemůže být pro normální lidi. Ať se na mě nikdo nezlobí, ale smát se scénkám, ve kterých jde v podstatě o život, mě přijde nevkusné. U některých jsem přemýšlel, jestli to vůbec přežili. Sice jen kritizuji, ale nesmím pochválit pana moderátora. Dokáže zapůsobit, diváky si naklonit na svoji stranu a je lehce zapamatovatelný. Myslím, že je velmi oblíben u starších dam:-) ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Tak neváhej a toč se snažilo být inteligentnější než Natočto, jenže to nikam nevedlo, protože klipy a nahrávky amatérů byly stejně tak stupidní. Výsledkem je ještě o něco méně vtipnější, méně zábavnější a více nudný pořad, u kterého nás může potěšit akorát absence pitvoření P. Rychlého. 2/10 ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama