Reklama

Reklama

Malý Herkules

  • Česko Herkules 3D (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Malý Herkules, který je polobohem, žije se svým otcem, Diem, nejvyšším z Bohů, a vychovává ho Sokrates. Herkules by se chtěl podívat na Zemi, chodit tam do opravdové školy a poznat život obyčejných dětí. A tak jednoho dne z Olympu uteče a dostane se do dnešní Californie. Potkává třináctiletého Curtise, který ho vezme k sobě domů. Herkulovi se splní jeho sen a začne chodit s Curtisem do opravdové školy. Na Zemi však mezitím dorazí i Marduk, věčný rival Dia, který chce Herkulovi zabránit v jeho návratu na Olymp. Marduk by chtěl, aby Zeus uznal, že Marduk je ze všech nejmocnejší a že jeho Babylon je pravým domovem všech Bohů. Zeus nakonec souhlasí s tím, že nechá Herkula zápasit s mladým Bohem Kintarem, aby Mardukovi ukázal, jakou sílu Herkules má. Chlapec tak bude muset opustit svoji novou rodinu a zachránit čest svého otce... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (266)

Deimos odpad!

všechny recenze uživatele

DivX-Večer s Uwe Bollem/// Obsazení 1/10 Děj 1/10 Hudba 0/10 Efekty 0/10/// +ten jeden bod za zelenýho Hulka, pardon za Hogena, nejzábavnější na tomhle filmu je ten film sám o sobě -ale to že se bere vážně je smutné, Richard Sandrak právě získal titul největší slyzák v dětské roli, efekty jsou... pardon nejsou/// Jasně s Bollem to nemá nic společného. Nebo snad jen to, že tento večer patřil Uwemu a jeho filmům. Jako třešničku jsme si dali tento film, aby jsme po sléze zjistili že Boll není největší břidil na světě a že netočí ty nejhorší filmy. Na obhajobu tohoto filmu musím ale říct, že nás pět jak tam bylo a sedělo, popíjelo pivo a koukalo, tak jsme se u tohoto ehm zybtečného filmu bavili daleko víc, než u mnohým rádobyvtipných komedií. Těd ještě k postavě Hercula. Bylo mi asi 13 když jsem viděl seriál Hercules poprvé. O pár let později jsem procitnul a zjistit že Hercules není Hercules, ale že to je Sorbo. No a Sorbo je ....ehm po tomhle filmu bůh./// Celkem 5%/// PS: chce to potlesk za odvahu dát v jeden večer, takové čtyři unikáty. ()

corpsy odpad!

všechny recenze uživatele

Iba všetci bohovia Olympu mohli dokázať to, že sa tomuto filmu upísali ( kedysi ) viac ako slušný herci Gould, Nelson, Heard, Venora či Givens. Ináč si to neviem vysvetliť. Kvôli prachom to zrejme nebolo. Toto zrejme ani rozpočet nemalo. Stačili možno tri teplé jedlá denne a nejaké kafíčko ( či whisky ). Pre mňa to síce nieje number one medzi tým najhorším, ale rozhodne to bojuje v prednej línii. ()

Reklama

Melios odpad!

všechny recenze uživatele

Ako ja si myslím, že existujú aj horšie filmy než je tento paškvil, ale to neznamená, že je to kvalitné. Hraničí to s hranicou kedy je už niečo tak moc zlé až je to neznesiteľné a medzitým, že je to tak zlé až je to vlastne mega vtipné. Plus si k tomu prirátajte "kvalitný český dabing" a o zábavnú YouTube recenziu či ako ožralecký program na chatu ako vytvorené.... ()

Ilicka odpad!

všechny recenze uživatele

Napůl jsem poslechla Františka Fuku. Prozkoumala jsem 3D efekt ve 2D. Prožila jsem úchvatné epické dobrodružství. A stále jsem si říkala, jak by bylo krásné natočit si 3D domácí video, neboť kamera a herecké výkony byly na hranici home production. Speciální dík za Heru, díky ní se mi i Hulk Hogan zdál snesitelný. ()

anli 

všechny recenze uživatele

V cem vsem se to Hulk Hogan neobjevi!Komedie o bozich pro deti,detsky napsana a detsky servirovana,ptotoze to vypada,jako kdyz scenar psal nekdo okolo 8 let a nekdo okolo 12 let mu to reziroval.Nutno spravedlive rict,ze par dobrych momentu se tu najde-za to jedna cista hvezda-a i se clovek zasmeje,ale to je vicemene tvurci nahoda.Jinak skutecne tenhle filmek nic nenabizi a hned na nej zapomenete.Bozskych 10%. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)
  • V závěrečných titulcích je u jména postavy Hulka Hogana "Zues" namísto "Zeus". (ČSFD)
  • Predstaviteľ Herkula, ukrajinský herec Richard Sandrák, trénoval pod dohľadom svojho otca Pavla. Získaval neskutočnú postavu a v šiestich rokoch zdvíhal na bench presse 80 kilogramov. Ešte než mu bolo osem, mal brušné svaly a bicepsy, aké nemajú mnohí dospelí športovci. S tým prišla aj sláva s jeho menom a prezývka Malý Herkules. Ale tiež kritika, že v tak útlom veku je tréningová záťaž, ktorú na neho otec kládol, nevhodná. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama