Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pasti a pastičky nemilosrdně snímané skrytou kamerou líčí Martin Dejdar. (oficiální text distributora)

Recenze (60)

Linda.csfd 

všechny recenze uživatele

Je to bomba i po letech. Mám slabost pro tyhle typy pořadů a pro talkshow. Dejdar je úžasný moderátor a z obrazovky na mě nepůsobí ani trochu strojeně. Jasně, že je to jednoduchý, možná trapný, ale tak co. Lidi by se měli trochu uvolnit a užít si každou srandu a né jen nadávat, kritizovat a hejtovat. ()

gojackill 

všechny recenze uživatele

V době, kdy píšu tento komentář dávají reprízy Ptákovin s Dejdarem na televizi Smíchov. Dnešní televizní zábava v čele s úspěšným Prostřeno a Ano, šéfe, následovaných vztahovými seriály, ve kterých si česká herecká "elita" přivydělává na žvanec hraním banálních rolí v takřka závadných seriálech (psychologové dokázali, že sledování seriálů a především telenovel, vede ke zhoršení partnerských vztahů)... nějak mi unikla niť, chci napsat, že Ptákoviny jsou rozverný, trochu tupý zábavný pořád, který je v pro mě v porovnání s výše zmíněným docela přijatelnou alternativou, jak se příjemně a nenáročně pobavit. Dejdar je uličnický tak jak takový pořad vyžaduje, nepřijde mi jako kašpar v tom pejorativním slova smyslu. Určitě se mi na Ptákovinách líbí i lehký nádech erotiky. ()

Reklama

Cibulka_C 

všechny recenze uživatele

Shodneme se na tom, že to byl jeden ještě z těch docela obstojných pořadů, které kdy TV Nova vyprodukovala? Snad ano, protože jistě nejlepší byla Ruská ruleta. 🫦🤍 Za mě je to velmi zajímavý formát a na tehdejší dobu velmi originální formát, páč to byl jeden z prvních pořadů, kde se vůbec vyskytla skrytá kamera a ještě byla využita k něčemu celkem obstojnému a docela vtipnému. - Díl s Markem Ebenem, kterému někdo z auta ukradl motor nebo díl s Oldřichem Kaiserem, který se odmítl připoutat v autě, je absolutně nejlepší a lepší se tam fakt neobjevily, věřte mi. - Počáteční scénka s gajdošema, kožichem, Wartburgem Bohoušem, více Kaiserama a odmítání si zapnout pás... budiž. Ale ten „silný“ příběh o asistentce eros mě doje... (byl btw napsán i v knížce Psáno v kóji od Kaisera a Lábuse) 👀 Jen jsem ještě pořád nepřišla na to, jestli ta scéna v autě byla recese nebo to bylo opravdu… páč u Kaisera bych se nedivila ničemu. :D A je jakoby fajn, že ten pořad zopakují, ale já bych u toho chtěla zažít ten 90s vibe. 😫 ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Náhodnou to byla ve své době docela prdel. Dejdara, Zedníčka, ale i Rychlého jsem měl kdysi hodně rád a sic byl někdy jejich humor i dost trapný, pořád s nimi byla větší prdel, než když se do všeho dneska sere Mareš, Cibulka nebo Bouček. I tento pořad měl slabší momenty, občas divák nevěřícně kroutil hlavou, ale zas se i slušně zasmál. Když to teď občas opakují, tak se na to klidně i po tolika letech podívám. ()

Jazzzz 

všechny recenze uživatele

Skrytá kamera dokáže být velice zábavnou. Proto dávám i tu jednu hvězdičku... Mnohdy mi to ale přišlo až nevkusné, a to jak výběr lidí z kterých si dělali tvurci legraci, tak i tematika vtípků (příklad falešný policista, nebo hledání náhradního otce). Nemluvě o tom, že Čmaňa a jeho dcerka sou jakožto komentátorská dvojice k uzoufání. ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama