foto

Anne Lockhart

  • nar. 6.9.1953 (65 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Lockhart
2014 Dakota's Summer
2012 Tooth Fairy 2
2011 Starzinger
Starzinger II
Starzinger III
2010 Na vlásku
Pohřben zaživa
Virginia
2009 ExTerminators
2008 Deadly Sins
2007 Revamped
2006 Rebelka
2005 Strašpytlík
2004 Big Chuck, Little Chuck
2003 Galacticon
Velké dítě Dickie Roberts
2002 Disconnected
2001 Agent Bílá krvinka
Cahoots
Last Ride
Route 666
2000 Pekelná jízda
1999 Příběh psa
1998 Bug Buster
1997 Not In This Town (TV film)
1995 Simon & Simon: In Trouble Again (TV film)
Theodore Rex
1994 Návrat kybernetů (TV film)
1992 Berušky
Kouzelník
Základní instinkt
1991 Dobrodruzi z velkoměsta
Poslední skaut
Taková normální láska
1990 Total Recall
1989 Eight Is Enough Wedding, An (TV film)
1988 Zrada (TV film)
1987 Temná věž
Černá vdova
1986 8 miliónů způsobů jak zemřít
Blue City
Under the Influence (TV film)
1984 Hambone and Hillie
Oasis, The
1983 Deset minut do půlnoci
Riskantní podnik
Young Warriors
1982 E.T. - Mimozemšťan
Na plechárně
1981 Earthbound
1980 Just Tell Me You Love Me
1978 Daddy, I Don't Like It Like This (TV film)
Deerslayer, The (TV film)
Donner Pass: The Road to Survival (TV film)
Konvoj
1977 Joyride
1975 Slashed Dreams
1973 Jory
Lisa, Bright and Dark (TV film)
1972 Poldové
1958 T Is for Tumbleweed

TV seriály

2016 Chicago Fire (TV seriál)
A Real Wake-Up Call (S05E02)
The Hose or the Animal (S05E01)
Superhero (S04E23)
další epizody (12)
2015 Chicago Fire (TV seriál)
Short and Fat (S04E09)
When Tortoises Fly (S04E08)
Sharp Elbows (S04E07)
další epizody (20)
2014 Chicago Fire (TV seriál)
Arrest in Transit (S03E09)
Chopper (S03E08)
Nobody Touches Anything (S03E07)
další epizody (21)
2013 Chicago Fire (TV seriál)
Not Like This (S02E10)
You Will Hurt Him (S02E09)
Rhymes with Shout (S02E08)
další epizody (24)
2012 Chicago Fire (TV seriál)
Merry Christmas, Etc. (S01E10)
It Ain't Easy (S01E09)
Leaving the Station (S01E08)
další epizody (10)
2011 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Kapsle jedu (S10E03)
2010 Šerifové z Texasu (TV seriál)
2009 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Vyřízený (S08E13)
Vášeň (S08E12)
Sen o slávě (S08E08)
2008 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Persona (S10E08)
2007 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Vyvolení (S06E12)
2006 Studio 60 (TV seriál)
The West Coast Delay (E04)
2005 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Znamení (S04E17)
Západní křídlo (TV seriál)
Opposition Research (S06E11)
2004 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Drahocenné děti (S04E07)
Svatý (S03E16)
Západní křídlo (TV seriál)
Talking Points (S05E19)
Eppur Si Muove (S05E16)
2003 Dragnet (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Smrt v červeném Ferrari (S02E19)
Západní křídlo (TV seriál)
Abu El Banat (S05E09)
Disaster Relief (S05E06)
Constituency of One (S05E05)
další epizody (4)
Právo a pořádek (TV seriál)
Bounty (S14E02)
2002 Právo a pořádek (TV seriál)
Oxymoron (S12E23)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Obrazy (S01E02)
2000 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Noncompliance (S02E06)
Západní křídlo (TV seriál)
Shibboleth (S02E08)
1999 JAG (TV seriál)
Psychický voják (S05E06)
1997 Právo a pořádek (TV seriál)
Passion (S07E21)
1996 Promised Land (TV seriál)
1995 High Sierra Search and Rescue (TV seriál)
1994 Stíny nad Waikiki (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Doktorka Quinnová (TV seriál)
Volání srdce (S02E07)
Kam patříme (S02E06)
Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1992 Malá mořská víla (TV seriál)
1989 Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
Quantum Leap (TV seriál)
1988 Freddyho noční můry (TV seriál)
The Highwayman (TV seriál)
1987 Airwolf (TV seriál)
Báječní a bohatí (TV seriál)
1985 George Burns Comedy Week (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Zámožné vdovy (S02E01)
1984 Airwolf (TV seriál)
E/R (TV seriál)
Scene of the Crime (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Smrtící hurikán (S01E02)
1983 Automan (TV seriál)
Lottery! (TV seriál)
1982 Knight Rider (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
Tales of the Gold Monkey (TV seriál)
Voyagers! (TV seriál)
1981 Darkroom (TV seriál)
Spider-Man and His Amazing Friends (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1980 Hagen (TV seriál)
Magnum (TV seriál)
1979 Buck Rogers in the 25th Century (TV seriál)
1978 B.J. and the Bear (TV seriál)
Battlestar Galactica (TV seriál)
Project U.F.O. (TV seriál)
The Eddie Capra Mysteries (TV seriál)
The Incredible Hulk (TV seriál)
The Paper Chase (TV seriál)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)
CHiPs (TV seriál)
The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
1975 Three for the Road (TV seriál)
1974 Get Christie Love (TV seriál)
Happy Days (TV seriál)
Sierra (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
The Magician (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
The Sixth Sense (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
Lassie (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)

Dokumentární

1978 Beyond and Back

TV pořady

1970 New Love, American Style (TV pořad)

Režijní filmografie

TV seriály

1997 Heartbreak Cafe, The (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace