Reklama

Reklama

Vetřelci dávnověku

(seriál)
Trailer
Dokumentární / Historický / Mysteriózní
USA, (2009–2024), 187 h 26 min (Minutáž: 41–88 min)

Hrají:

Robert Clotworthy (vypravěč), Giorgio A. Tsoukalos, Erich von Däniken, David Childress, David Wilcock, Linda Moulton Howe, William Henry, Jonathan Young (více)
(další profese)

Série(20) / Epizody(251)

Vzrušující historický dokumentární seriál Vetřelci dávnověku za velkého zájmu diváků zkoumá 75 milionů let důkazů o tom, že naši planetu v minulosti navštívily neznámé mimozemské civilizace. Ve 21. století vědci, odborníci a vládní agentury z celého světa konečně spojili síly ve snaze najít důkaz o existenci mimozemského života. Ale i když to nikdo z nich nechce otevřeně přiznat, tento „hon na mimozemšťany” probíhá už několik dlouhých dekád. (TV Prima)

(více)

Recenze uživatele Detak k tomuto seriálu (5)

Série 11 (2016) (S11) 

Musím uznat, že některé díly byly opravu povedené. Doporučuji učitě 2. s aktuálním plánem lidstva dobýt planetu Mars a 1. s pyramidami na Antarktidě (spíše v tomto pořadí), pak je pěkná 5-ka o aktuálních technologiích, co se kombinace člověk-robot týká (umělé ruce, orgány apod.). a určitě 9. a 12. o Číně a Rusku (opravdu povedené). Pro zasvědcené, ale i pro neznalce je dobrý i 13 díl ohledně událostí v pozadí Roswellského "incidentu" (je tam odkaz i na video na smrtelné posteli šéfa výzkumu technologií, který ukazuje fotky mimozemšťanů, se kterými mluvil a jejichž technologie zkoumaly jeho týmy: https://www.youtube.com/watch?v=bqQArKpA5ZQ&list=PLD_wBS0JKnBSw7iKV2J-U4kpMHsdobD2F&index=7). ()

Tajemná říše (2016) (S11E09) 

Jó Čína, to je mazeček. Ještě se jednou budeme divit. V dokumentu shnují alepoň to málo, co je o spojení Číny a mimozemšťanů známo, a pro mě přidali trochu navíc. ()

Lovci mimozemšťanů (2017) (S12E01) 

Ucelený souhr hlavních oficiální nevládních organizací pátrajích po známkách inteligentního života ve vesmíru. Byť celkem zajívamé, tak ale pro zasvědcené nulová přidaná hodnota (tj. nic nového mi neřekli). ()

Reklama

Reklama