Reklama

Reklama

Vetřelci dávnověku

(seriál)
Trailer
Dokumentární / Historický / Mysteriózní
USA, (2009–2024), 194 h 26 min (Minutáž: 41–88 min)

Hrají:

Robert Clotworthy (vypravěč), Giorgio A. Tsoukalos, Erich von Däniken, David Childress, David Wilcock, Linda Moulton Howe, William Henry, Jonathan Young (více)
(další profese)

Série(20) / Epizody(261)

Vzrušující historický dokumentární seriál Vetřelci dávnověku za velkého zájmu diváků zkoumá 75 milionů let důkazů o tom, že naši planetu v minulosti navštívily neznámé mimozemské civilizace. Ve 21. století vědci, odborníci a vládní agentury z celého světa konečně spojili síly ve snaze najít důkaz o existenci mimozemského života. Ale i když to nikdo z nich nechce otevřeně přiznat, tento „hon na mimozemšťany” probíhá už několik dlouhých dekád. (TV Prima)

(více)

Recenze uživatele ilemas k tomuto seriálu (1)

Vetřelci dávnověku (2009) 

Jeden z nejlepších dokumentů od Danikena, ikdyž na toto téma jsem podobných dokumentů viděl nespočet, ať už to bylo starší Poselství bohů nebo Vzpomínky na budoucnost či seriál Artura C. Clarka. Také jsem od dětsví četl všechny jeho knihy a s jeho názory byť smýšlenými naprosto souhlasím. Má to aspoň nějaký řád a logiku, než to co nám předkládá Bible. Dnes se mu lidé posmívají, ale co když má ve všem pravdu? Jak by lidstvo reagovalo a hlavně spousta věřících, kdyby vše byla pravda a museli se překopat dějiny a církev by vše co kázala musela popřít. Škoda, že se pravdy nedočkám. ()

Reklama

Reklama