Reklama

Reklama

Vetřelci dávnověku

(seriál)
Trailer
Dokumentární / Historický / Mysteriózní
USA, (2009–2024), 187 h 26 min (Minutáž: 41–88 min)

Hrají:

Robert Clotworthy (vypravěč), Giorgio A. Tsoukalos, Erich von Däniken, David Childress, David Wilcock, Linda Moulton Howe, William Henry, Jonathan Young (více)
(další profese)

Série(20) / Epizody(251)

Vzrušující historický dokumentární seriál Vetřelci dávnověku za velkého zájmu diváků zkoumá 75 milionů let důkazů o tom, že naši planetu v minulosti navštívily neznámé mimozemské civilizace. Ve 21. století vědci, odborníci a vládní agentury z celého světa konečně spojili síly ve snaze najít důkaz o existenci mimozemského života. Ale i když to nikdo z nich nechce otevřeně přiznat, tento „hon na mimozemšťany” probíhá už několik dlouhých dekád. (TV Prima)

(více)

Recenze uživatele Nach k tomuto seriálu (1)

Vetřelci dávnověku (2009) 

Hraje si to na vědecký dokument, ale pozor, je to celé lež. Dokument, který dává za fakta různé lehce vyvratitelné mýty aniž by dal řeč i odpůrcům těchto fantasmagoriků. Jednoduše řečeno.... vyhoďte z okna dřívko od nanuku a tito individua z něj udělají důkaz o tom, že lidstvo vytvořili mimozemšťané jako vedlejší produkt při zpracování jejich moči. Taková je logika této dokumentární série. Palec nahoru jen za technické zpracování, za ostatní kopanec do zadku. 30% ()

Reklama

Reklama