Reklama

Reklama

Vetřelci dávnověku

(seriál)
Trailer
Dokumentární / Historický / Mysteriózní
USA, (2009–2024), 194 h 26 min (Minutáž: 41–88 min)

Hrají:

Robert Clotworthy (vypravěč), Giorgio A. Tsoukalos, Erich von Däniken, David Childress, David Wilcock, Linda Moulton Howe, William Henry, Jonathan Young (více)
(další profese)

Série(20) / Epizody(261)

Vzrušující historický dokumentární seriál Vetřelci dávnověku za velkého zájmu diváků zkoumá 75 milionů let důkazů o tom, že naši planetu v minulosti navštívily neznámé mimozemské civilizace. Ve 21. století vědci, odborníci a vládní agentury z celého světa konečně spojili síly ve snaze najít důkaz o existenci mimozemského života. Ale i když to nikdo z nich nechce otevřeně přiznat, tento „hon na mimozemšťany” probíhá už několik dlouhých dekád. (TV Prima)

(více)

Recenze uživatele loki5 k tomuto seriálu (1)

Vetřelci dávnověku (2009) odpad!

Manipulativní dokument spojující nesouvisející události a zvyky. Viděl jsem sice jen jeden díl, ale předkládané rádobydůkazy jsou na mě trochu moc. Hlavně blábol o tom, že svatozář zobrazovaná na starých rytinách a malbách je vlastně odraz slunce na skafandru starověkého kosmonauta. Stejně tak není rituální oblek indiánů z rákosí automaticky zpodobnění skafandru. U tvůrců je jasně vidět že vidí to co vidět chtějí. V minulosti je mnoho záhad a také mnoho nevysvětlitelných věcí a úžasných staveb. Nicméně většina vysvětlení v tomto dokumentu je postaveno na vodě a někdy jsou až násilně vnucovány. Když jsem už asi po čtvrté viděl záběr na kosmonauta chtěl jsem to vypnout. Doplnění po shlédnutí dnešního dílu o dávných stvůrách. Pseudodůkazy ještě zhoustly jelikož vidět ve zobrazení mýtické stvůry požírající hady letadlo napojené na tankování hadici to chce opravdu velkou dávku fantasie. Update z 16.8. dnes jsem se dozvěděl že mor ve středověku způsobili mimozemšťani a smrtka je také mimozemšťan (mimochodem mor je bakteriálního původu a nikoliv virového jak tu říkají, ale to je možná jen chyba v překladu) Dozvíte se také to, že Kolumbus byl také pozorovatel UFa. Jo a Noemova archa byla ve skutečnosti "spermobanka" :-D A také jsem se dozvěděl že potopou světa se mimozemšťani zbavovali neandrtálců jak prosté, že mě to nenapadlo hned (že to neudělali morem jako ve středověku :-D). Už se těším nového se dozvím příště. Tak nakonec můžou mimozemšťani i za výbuchy sopek a jiné přírodní katastrofy. A také jsem se dozvěděl že lidé jsou z 80% mimozemští hybridi. Už vím proč mi včera nevyšla čísla do sportky za to můžou mimozemšťani :-D Ještě jeden update: Docela se tím už bavím jelikož dnes jsem se dozvěděl že každý člověk který byl trochu chytrý nebo něco vymyslel byl ve spojení s mimozemšťany. A to, že teorie relativity připouští možnost vzniku červí díry je podle autorů nezvratitelný důkaz, že na zemi jsou nebo byly mimozemšťani. Navíc celé díly jsou až neskutečně zmatené a ani se nedrží nějakého tématu. 74% je výsměch všem kdo používají hlavu. 4% je tak maximum ()

Reklama

Reklama