Reklama

Reklama

Dokonalé repliky

  • USA Replicas (více)
Trailer 2

Neurovědec William Foster (Keanu Reeves) je už jen krok k tomu, aby přenesl lidské vědomí do počítače, když se mu náhle život zcela zhroutí. Jeho žena a děti tragicky zahynou při autonehodě. V zoufalé snaze přivést je znovu k životu, přemluví William svého kolegu (Thomas Middleditch), aby jejich těla tajně naklonovali a vytvořili dokonalé repliky. William ovšem záhy čelí Sophiině volbě – musí rozhodnout, kteří tři z jeho nejbližších budou žít dál. Všichni čtyři totiž naklonovaní být nemohou... (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (136)

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Noo, co k tomu dodat. Keanu se snaží, hraje jako o život, jednou se to dá přežít vcelku bez úhony, ale zapomění přišlo takovým fofrem, že mě to samotnýho překvapilo. Bylo to tak rychlý jako, jako když se na něco moc moc těšíte. Například. Letím na hajzl, fakt se těším, páč mě to honí už dost dlouho, hovno líže kalhotky a já se moc moc těším na ten zážitek, pocit uvolnění a zároveň naplnění.. najdu hajzl, vlítnu tam, stane se co se stane, je to docela fajn, chvíli mám smíšený pocity, a pak se to spláchne a vim o tom ...hovno. ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

Samotný nápad na úplném počátku, měl silný potenciál....Ovšem pouze měl...Takhle domršit celý film...Ke konci už jsem se jenom smála, jak je to úplně pitomé...No aspoň něco...Keenu Reeves se dá sledovat akorát v Johnu Wickovi...A já jsem ho měla, tak ráda...No nic, kde nic není ani smrt nebere...Za mě 30% ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Tristvrte filmu sledujeme ako Reeves vo Frankensteinovom style ozivuje svoju rodinu a nasledne s nou zije. Lenze emocie vôbec nefunguju, kedze tvorcovia sa viac zamerali na technicku stranku, ktora ale nie je v ziadnom ohlade ohromujuca. Reeves sa do ulohy zdrveneho manzela vôbec nehodi a miestami som si dokonca hovoril, ze je fakt otrasny herec, napriek tomu, ze ho mam rad. V poslednej stvrtine sa film prepne do thrilleru v ktorom zrazu vsetkym pôjde o zivot, ale velmi rychlo sa to vsetko stastne vyriesi, takze sa ani nestihnete o postavy bat. Vysledkom je nudny film, ale bohuzial to stale patri k tym lepsim filmom ake Reeves v poslednej dobe toci. 4/10. ()

Nathaniell 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv se jedná o béčko jako vyšité, kvality mu upřít nelze. Film nerozpoutal jednu, ale hned dvě dost zásadní myšlenky a témata a obě z nich skvěle zodpověděl, obsáhl, popsal a vysvětlil... Na rozdíl od spousty i áčkových filmů, které často něco jen "nakousnou" a pak si s tím vytřou, nebo to prostě nedovysvětlí tak, jak bych si já doslovnej zmetek představoval, Replicas dořekli vše do poslední tečky tak jak mě ani nenapadlo si představit. Svůj žánr vyplnil skvěle, velmi mile překvapil a i když si na rozdíl třeba od takového Upgrade (2018) neumím představit, že by tady někdo udělal pokračování, pokud by bylo alespoň z poloviny tak dobrý, ať to spáchají a chci to vidět. Nemůžu níž než na plnou palbu... 5* ()

kombajn 

všechny recenze uživatele

Asi málo kšeftů, ale tady se Keanu hodně spálil. Zvlášt první část filmu se vleče. Zatímco co podobný film Transcendence považuji za nedoceněný, tohle je i s nižším hodnocením přeceněné. Nehrát v tom Keanu, tak by to patřilo rovnou na videa. Scénář slabý, CGI robotů jak z Já robot (2004) a ještě se to vleče. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se v Portoriku (griph)
  • Ve 34. minutě visí u vchodových dveří ve Williamově (Keanu Reeves) domě reklamní plakát pařížského vydavatelství a tiskárny F. Champenoise od Alfonse Muchy. (Korsak)

Reklama

Reklama