Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zinos, mladý majiteľ reštaurácie, nemá práve veľa šťastia. Jeho priateľka Nadine sa odsťahovala do Šanghaja, zákazníci jeho reštaurácie Soul Kitchen začali bojkotovať nového šéfkuchára, a Zinos má ešte k tomu problémy s chrbticou! Veci sa začnú obracať k lepšiemu, keď ľudia prichádzajú na chuť jeho novej kulinárskej koncepcii. To však nestačí na to, aby Zinos našiel pokoj v duši. Rozhodne sa preto odletieť za Nadine do Číny a dať všetko do poriadku. Reštauráciu nechá na starosti svojmu nespoľahlivému bratovi Illiasovi. Oba kroky sa ukážu ako katastrofické: Illias vďaka pochybnému realitnému agentovi príde o reštauráciu a Nadine už má nového milenca! Zostáva mu ešte posledná šanca, aby spolu s bratom Illiasom získali späť Soul Kitchen. Na to by však museli prestať s hádkami a začať pracovať ako tím. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (125)

honajz 

všechny recenze uživatele

Mám kuchařské filmy rád, ale tohle žel je za mne totální blábol s přesně tím stylem německého humoru, který nesnáším (celá scéna na pohřbu, knoflík na aukci apod.). V úvodu vypadala hodně slibně ta scéna s gazpachem, ale nic podobného už dále ve filmu není, takže hvězdy jen za kameru, lokace, výpravu a prostředí plus neupravované záběry z berlínských ulic. ()

danoo 

všechny recenze uživatele

Odľahčený pohľad Fatiha Akina na všetky možné a nemožné životné peripetie mladého Gréka v Nemecku akého je schopný len naturalizovaný turecký Nemec, ktorého filmy sú tým najzaujímavejším, čo v poslednom čase v Európe vzniká (v protiklade napríklad so stagnujúcim Francúzskom). Akinova komika je viac situačná, nevyvoláva výbuchy smiechu, skôr pousmiatie a príjemný pocit, umocnený režisérovov empatiou, sebairóniou a v neposlednom rade zdravou živelnosťou. ()

Reklama

casioa.... 

všechny recenze uživatele

Videné na Papučovej noci v kine, Aupark BA, v noci zo 4. na 5.decembra 2009. Najlepší z troch filmov vtedy premietaných...v sále č.3. Výborná komédia o majiteľovi reštaurácie, a kope bizardných postavičiek, ktoré žiju v jeho okolí.Po Waiting... (2005) najlepší film z prostredia reštaurácie, aký som videl. ()

Ratherfly 

všechny recenze uživatele

Outsiderská komedie beru, ale proč tam dali nejvíc prostoru chlápkovi, který vypadá jako stojan na gyros to mi hlava dvakrát nebere. Dějová linka se odvíjí předvidateně ale docela vpohodě a sletí to celkem rychle, avšak co třetí "humorná" situační vsuvka je buď vyhrabaná z koše autora série Holky to chtěj taky, nebo mejlově konzultována s Karlem Janákem. Za tři - a to hlavně zásluhou té černovlasé kočeny a dobré hudbě. ()

Bohemák 

všechny recenze uživatele

Německé prostřední, exotická vzezření hrdinů a kožené bundy Vás na chvíli vyděsí tím, že se jedná o Kobru 11. Tohle je ale, podle mě, tisíckrát lepší, tzn. mírně nadprůměrné dílko. Chvílemi celkem zábavná podívaná, která ani chvíli není komedií k popukání. Smolař má problémy, stále má problémy, pak má větší problémy, a nakonec potká lásku. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (2)

  • Film je založený na príbehu hlavného hrdinu Adama Bousdoukosa na základe jeho vlastných skúseností majiteľa gréckej reštaurácie s názvom Taverna Sotiris, kde bol režisér filmu Fatih Akin pravidelným zákazníkom. (temporalnaut)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno