Reklama

Reklama

VOD (1)

V blízké budoucnosti boxerský ring ovládli dva a půl metru vysocí roboti řízení počítačem. Charlie Kenton kdysi býval skvělým boxerem. Nyní nemá s kým zápasit, a tak se živí už jen jako druhořadý promotér mechanických náhradníků. Dává dohromady vysloužilé roboty a cestuje od jednoho turnaje k druhému. Když už se zdá, že situace nemůže být zoufalejší a komplikovanější, vpadne mu znenadání a proti jeho vůli do života jeho syn Max. Zprvu ho bere jako nechtěný a otravný přívažek, ale skrze společně sdílenou vášeň pro robotí zápasy k němu postupně nachází cestu. Oba spojí síly, společně postaví nového robota a promění ho v boxerského šampiona. Zatímco si buduje jméno v brutálním a nemilosrdném světě robotických zápasů, zjišťuje Charlie, že se mu nabízí poslední šance na boxerský comeback. (TV Nova)

(více)

Videa (50)

Trailer 3

Recenze (1 383)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Kde jsou ty časy, kdy Walt Disney točil filmy o mluvících psech nebo kočkách a všem se to líbilo. Dneska už je potřeba do pořádnýho Walt Disney filmu nasypat peníze, aby měl co nejlepší efekty a co nejlepší herce. To se jim sice povedlo v Pirátech z Karibiku, ale to mi přijde, že jen proto, že měli dobré herce, kteří hráli originální postavy a perfektní prostředí. Tady je průměrné všechno od a do z, kromě samotných efektů. ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

UFFF! To jsem si oddychnul, závěr bych po prvních deseti minutách vůůbec nečekal! Naprostá bomba, ty roboti, ta akce, ty souboje!! .... Dost orgasmových výlevů fanoušků Transformers. Real Steel je ta nejhorší kombinace umělých emocí, klišé a stupidního imaginárního mlácení imaginárního soupeře. Chybělo snad jen záverečné vztyčení americké vlajky a do posledního kola nastupující otec bez trička, který si to v pěstním souboji ručně rozdá proti železu a vyhraje. Máme zde další 11leté dítě, které je inteligentnější než většina dospělých, jeho proslovy k milionům diváků byly naprosto perfektní, skoro jsem se vážně podělal z jeho "hecování".... Kate ze Ztracených, paráda, její empatie mi sahala z obrazovky až po prdel, takhle si představuju věrnost, perfekní vzhled a přesto čeká dva roky, než jí přijede její milý dát v noci pusu a zase odjede. Zkrátka, vše bylo úžasné, škoda, že to tvůrci nedomysleli a nenechali Atoma na závěr promluvit, aby řekl "m-m-m-milu-j-u A-a-me-r-i-ku-u". Walt Disney a filmeček pro desetileté? 20% - čistě za klišé a záverečný "Real S(teel)ouboj" ()

Reklama

golfista 

všechny recenze uživatele

Je to v podstatě remake "Over the Top" (říznutá špetkou "Rockyho"). Na kostře příběhu se ale tentokrát nelesknou Stalloneho svaly. Jsou tu pouze ocelové pláty prošpikované elektronikou. Také místo bojovného srdce tu tluče pouze a jenom finanční kalkul. ... Takže zatímco ve zmiňovaném filmu z osmdesátých let mi mírná stupidita a naivnost připadala milá, u Real Steel jsem až moc často kroutil hlavou nad mnoha WTF momenty. ... ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Jezuskote, to bylo tak dojemné, když ta černá hromada kovu třískala do té hromady šrotu s modrýma očičkama! Úúúplně jsem to prožívala, zamačkávala slzičky a držela palce, až mi slezly nehty! A jak se z toho asociálního hajzla Wolverina stal nakonec zodpovědný táta, to bylo takové překvapení, div mi úžasem spodní čelist neklesla až pod prsa (takže ke kolenům:-)). Dobrá, dost bylo sarkasmu, prostě nejsem ani zdaleka cílová skupina tohohle filmu: mám nadbytečných 20-25 let a postrádám pindíka, přesto si umím představit, jak nadšená bych z "Ocelové pěsti" byla v odpovídajícím věku. Dvě hvězdičky jsou za současný dojem, třetí čistě za nepopiratelný fakt, že jako 10-letá bych si z toho nadšením pomočila paty. 50% ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Jak bychom mohli dostat do kina ještě více otylých, dvanáctiletých chlapečků, aniž by si museli baculatýma ručička zakrývat oči před násilím na lidech a zároveň se pobavili i jejich PG, rozuměj stokilové maminky v domácnosti a proplešlí tatínkové s dvojitou bradou, kteří by si zároveň slaboduše odpočinuli od každodenní lopoty za bankovní přepážkou a nádherně se odreagovali při kůl, klišovité zábavě pro celou rodinku a nemuseli rok toužebně čekat, až to poteče na kanále Prima Fuck jako zvratek týdne?? No přeci análně zprzníme Rockyho robotickým dildem! A tak nám ze zabijáckých bojovníků stříká kromě patosu jen mazut z natržených plechů nad obočím, plivou do ringu pouze vymlácené integrované obvody, maminka chroptí jak se jí z toho telenovelového napětí tají dech, tatínek se přiblble usmívá a vzpomíná na časy, kdy ještě měl dost sil zvednout maminku při divokém, minutovém sexu a přes to začínající panděro se dokázal trefit rovnou do hajzlu, no a synáček o sebe nadšeně plácá odulými prstíky a těší se, až večer napíše tomu pedofilnímu strýčkovi na Assbook, co by chtěl nového od Mattela, až zase spolu půjdou po škole do parku. Po představení ještě všichni skáknou do Meka na obvyklé dvojité Big Mac menu s milkšejkem a neodmyslitelným dietním salátem plným vitamínu, doma pak milující rodiče přečtou drahouškovi něco o bradavicích, přikryjí jej pěřinkou s hvězdami a pruhy, popřejí mu krásné tloustnutí a zasednou s lahváčema k Nově, kde za chvíli poběží jednička Transformerů. ()

Galerie (106)

Zajímavosti (18)

  • Všechny tři dívky, které se objeví na začátku filmu, jsou režisérovy dcery. (michael2684)
  • Úvodní americké tržby 27,3 milionu dolarů jsou historicky největším zaoceánským debutem pro film o boxu. (Krouťák)

Související novinky

Další úder Ocelové pěsti?

Další úder Ocelové pěsti?

08.09.2014

Možná si ještě pamatujete tři roky starý boxerský blockbuster, ve kterém se v ringu mlátili roboti. Toho nejdůležitějšího ovládal Hugh Jackman (Wolverine), který se zároveň sbližoval se svým synem. A… (více)

Oscar 2012 - výsledky

Oscar 2012 - výsledky

27.02.2012

84. udělování zlatých sošek, ke kterým se po letech vrátil Billy Crystal jako průvodce, bylo ve znamení tradice. Jedna z nejočekávanějších a nejsledovanějších televizních show roku se vrátila ke svým… (více)

Oscarové nominace 2012

Oscarové nominace 2012

24.01.2012

84. udělování výročních cen Americké filmové akademie se blíží. Ať už se vám to líbí nebo ne, pořád jde o nejsledovanější a z jistého pohledu i nejprestižnější filmové ceny na planetě. Takže, kdo se… (více)

ČSFD.cz - 30 nejlepších filmů roku 2011

ČSFD.cz - 30 nejlepších filmů roku 2011

01.01.2012

Žebříček nejlepších celovečerních filmů roku 2011 dle ČSFD.cz se v budoucnu bude měnit - obsahuje totiž filmy, které se teprve chystají do naší distribuce a budou časem hodnoceny více diváky, což… (více)

Reklama

Reklama