Reklama

Reklama

Carl „Luke“ Lucas pracuje pro mafiána Markuse Kanea více než dvacet let. Nyní dostal za úkol zorganizovat bankovní loupež, při které je v roli řidiče. Loupež má provést Kaneův synovec a další dva gangsteři. Akce dostává trhlinu, když se zde náhodně objeví policie. V nastalé přestřelce je jeden z lupičů zastřelen, ale také Luke tasí zbraň a poprvé v životě zastřelí člověka, ke všemu policistu. Z banky se jim podaří uprchnout. Luke zbylé dva lupiče vysadí a sám je pak policií dopaden. V následném procesu nevypovídá proti Kaneovi, a tak je odsouzen na doživotí za vraždu a převezen do Terminal Island, soukromé věznice vlastněné společností Weyland Corporation. K financování systému jsou používána vozidla, která zde vězni rozebírají. Jednotlivé díly jsou pak levně prodávány. Také se konají se „zápasy smrti“, v nichž odsouzení bojují na život a na smrt. Tyto zápasy jsou vysílány na Weylandovu soukromém televizním kanále. Jenže sledovanost klesá. Organizátorka těchto zápasů, September Jonesová, musí přijít s něčím novým. Vymyslí tedy „Rallye smrti“. Majitel Weyland je nadšen. Odměna pro vítěze pěti závodů je svoboda… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (310)

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Death Race 2 je úžasně lité béčko!!! Překvapuje mě kolik známých herců se zde objevuje Rhames, Trejo, Bean. To je opravdu dobrá skvadra. Jenže, jak už to tak bývá, když nedáte hercům kvalitní scénář, tak z toho nic moc skvělého nevznikne. Občas mám pocit, že jsou ve filmu nelogičnosti a zvláštní převraty a to mi úplně neštimuje! Nový polo-Statham sice neuráží, ale v jedničce hrál full-Statham, takže má smůlu! Konec je opravdu vtipný, oživení bájného Frankensteina se vším šudy -lol!!!! A to jsem někde četl, že má být i trojka, už se nemohu dočkat... ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Naprosto zbytečný prequel. První díl Rallye smrti byla naprosta akční bomba u které se člověk parádně odreagoval. Pokračování je bohužel jedná velká nuda a navíc s mizerným obsazením. Vyjímka je samozřejme Danny Trejo. Škoda, že druhý díl neměl původní sestavu jako jednička. Myslím, že by to vidělalo slušný balík. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Jedná sa o nevydarený film, v ktorom je zlé skoro všetko. Réžia, scenár, dementné dialógy, v ktorých nepočujete súvetia, ale len kliatby a vulgarizmy. Keď som videl obsadenie v tomto filme, neveril som svojim očiam. Ale ani hviezdy čo tu hrajú, tento film nemali šancu zachrániť. Strih je tak šialene rýchly, že nemáte šancu sa v ňom zorientovať, ani keď sa tam nič nedeje. Hercom nejde veriť a proste všetko to dohromady pôsobí ako niekoľko filmov v jednom. Nápad a príbeh sa mi celkom páčili, len keby to nebolo natočené tak príšerne. Hudba hrala na plné pecky, ale len prvá a posledná pieseň. Škoda, taký potenciál to malo. ()

RelaxMan 

všechny recenze uživatele

Tento prequel se opravdu moc nepovedl ! L. Goss nemá charisma, S. Bean je sice dobrej, ale je tam krátce, D. Trejo zase hraje, až moc nepřirozeného klaďáka a V. Rhames, už má nejlepší léta za sebou. Kaskadérské kousky s auty jsou sice dobrý, ale praktický kopírují jedničku, tak že nic nového. Film občas ztrácí grády a je v něm spoustu nesmyslů. Dialogy jsou místy hodně trapné. Původně jsem chtěl dát pouze 1 hvězdu, ale pak jsem se podíval ještě na filmové bonusy na DVD a řekl jsem si : dobrá tedy, snaha tu nějaká byla, dám 2, ale víc, už opravdu dát nemohu . ()

castor 

všechny recenze uživatele

Luke Goss není Statham, cílové publikum se přesto bude vrnět blahem. Nekompromisní násilí, holky prodávající víc své křivky než herecké umění a kamerové oblety okolo aut, které se musejí líbit. Režisér Roel Reiné (zatím se „soustředí“ hlavně na pokračování) rozhodně není žádné ořezávátko, akci umí a i když není tak úplně z jeho hlavy, odkoukal jí dobře. Co na tom že je to hloupoučké až běda. Stejná byla i jednička. O to tu absolutně nejde. Jde o akční výplach, který jsem samozřejmě se spoustou otazníků a úšklebků nakonec dostal. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (5)

  • Ve scéně v čase 1:17:13, kdy se auto otáčí o 180 stupňů, je možné v záběru zahlédnout také vůz kameramana. (Dreadd)
  • 14K je pri súboji s Xanderom zasiahnutý sekerou do chrbta. V ďalšom zábere, keď lezie na vrak autobusu, je však jeho tielko celé a bez krvi. Až ďalší strih ukáže zranenie v celej kráse. (BlackTom)
  • Při odjezdu z banky se lupiči dostanou skrze venkovní dveře. Při otočce auta je vidět, jak v těchto původně prázdných dveřích stojí lidé a sledují natáčení. (ČSFD)

Související novinky

Marveláčtí Inhumans mají režiséra

Marveláčtí Inhumans mají režiséra

23.01.2017

Studio 20th Century Fox se práv na X-Meny jen tak nevzdá, takže je Marvel pomalu začal nahrazovat Inhumans. Rasa superlidí, kteří vznikli při experimentech mimozemské rasy Kree, se objevila už v… (více)

Reklama

Reklama