foto

Frederick Koehler

  • nar. 16.6.1975 (42 let)
    Queens, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Death Race 4
2017 The Evil Within
2015 Victor
2012 Rallye smrti: Peklo na zemi
2010 Rallye smrti 2
2008 Rallye smrti
2006 Little Chenier
2005 Domino
Pohnutí
2002 A.K.A. Birdseye
Podivná tajemství
2001 Pearl Harbor
1999 Paramour
1993 Nepochybně pravdivá dobrodružství údajné texaské vražedkyně (TV film)
1991 Polibek před smrtí
1989 Noční procházka (TV film)
1987 Sukničkář
1985 Heart of the Garden
1984 Na dlažbě (TV film)
1983 Pan máma

TV seriály

2017 Kingdom (TV seriál)
Lie Down in the Light (S03E10)
Cactus (S03E09)
2015 Kriminálka: Oddělení kybernetiky (TV seriál)
Red Crone (S02E04)
2012 Grimm (TV seriál)
Of Mouse and Man (S01E09)
2011 Chicago: Zákon ulice (TV seriál)
Torchwood (TV seriál)
The Middle Men (S04E06)
The Categories of Life (S04E05)
2010 Obhájci (TV seriál)
Outlaw (TV seriál)
Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
Ztraceni (TV seriál)
Kandidát (S06E14)
Šťastní až navěky (S06E11)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
Policajti z L. A. (TV seriál)
2008 Mentalista (TV seriál)
2007 Božská mrcha (TV seriál)
Cestovatel (TV seriál)
Řekni, že mě miluješ (TV seriál)
2006 Devět rukojmí (TV seriál)
Dexter (TV seriál)
Pepper Dennis (TV seriál)
2005 Sběratelé kostí (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
První pohled klame (S02E08)
Zločiny ze sousedství (TV seriál)
2004 Dotek zla (TV seriál)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Přespání (S02E06)
2003 Joan z Arkádie (TV seriál)
Zázraky (TV seriál)
Oz (TV seriál)
4giveness (S06E05)
2002 Uneseni (TV seriál)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
Strážkyně zákona (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
500°C (S01E12)
2000 Býk (TV seriál)
FreakyLinks (TV seriál)
Gideon's Crossing (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
Strangers with Candy (TV seriál)
Oz (TV seriál)
Cruel and Unusual Punishments (S03E06)
U.S. Male (S03E05)
Unnatural Disasters (S03E04)
další epizody (4)
1998 Čarodějky (TV seriál)
1997 Ally McBealová (TV seriál)
1996 Případ pro Sam (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1984 Kate & Allie (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace