Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý policista José Luis Torrente je už úplně na dně, když si musí půjčovat drobné od Julita zvaného Rin Rin, povoláním uklízeče v peep show. Poruší proto nepsaný zákon a přijímá zakázku jako nájemný vrah. Místo činu je však přichystanou léčkou a Torrente, aniž by někoho zabil, putuje za katr. V kriminále potkává svého domněle zemřelého strýčka Gregoria a většinu těch, které ještě jako policista za mříže sám poslal. (dopitak)

(více)

Recenze (26)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Dárek od mýho kámoše malarkeye vskutku nezklamal. Trošku jsem se bál, zda i ve čtvrtým díle bude mít Santiago dostatečný koule na svůj typický "bouřlivácký" humor, ale když už ve třetí minutě vidíme jak mu čerstvá nevěsta kouří metodou "peter pan" a v následný scéně nám mistr bouřlivák ukáže svoje skutečný koule bylo jasný že i čtvrtý díl potkal Santiaga ve vrcholný formě a během 15ti minut stačí urazit homouše, španělský socialisty, Baraka Obamu "svět je v prdeli, v bílým domě je hnědka, ale ne jako uklizeč, ale jako prezident, to světu příště může vládnout rovnou děvka", muslimy, Bulhary, přistěhovalce, v podstatě všechny a celý to je hezky proložený nechutnostma první kategorie, například pohled na bouřlivákovu prdel v těch jeho připosranejch bílej slipech je vrchol erotismu:-) Ovšem naprosto vrcholnej kousek nám bouřlivák předve asi v půlce filmu a to když poprvé výrobí metanovou bombu, to mě odbouralo asi na dvacet minut, pak jsem musel film znovu přetáčet do míst, kde jsem ho pro smích ještě trošku vnímal. Naprosto mě dostal Christiano Ronaldo, vždycky jsem si myslel, že je to takovej namyšlenej šámponek, ale jít do filmu na pár sekund, nechat se tam těžce setřít, vstát a odejít, to vyžaduje velkou porci nadhledu a smyslu pro bouřlivácký humor. Vůbec nechápu jak ten blázen Santiago tam dostal půlku hráčů Realu Madrid, ale je to jedno, protože Santiago je snad jedinej chlap ve filmařský branži, kterej zcela sere na všechny pravidla a politickou korektnost neviděl zřejmě ani z rychlíku. Je nad slunce jasný, že bouřlivacký humor nemůže sednout každýmu, ale u mě má v kategorii sranda VIP pozici."Pane já jsem Bulhar." "A co čekáš, soucit ?" 2013 - Jo Ronaldo tam není, ale nechám to bejt. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Bouřlivák opět zaúřadoval. Pro mě nejlepší komedie roku 2011, kterou jsem viděl. Nechutná, prasácká, odporná, ale naprosto parádní. Jasný, že tenhle druh humoru nesedne každýmu, ale pokud jsem kurva chlap a zase mě nerozhází každá hovadina, tak se u toho prostě musím smát. Do toho mě Santiago Segura překvapil, jak do svého filmu narval hráče Realu Madrid včetně Cristiana Ronalda. TEN, si dokonce ze sebe ve filmu udělal docela drsnou srandu, což mi potvrdilo, že už takový namyšlenec, jak se o něm mluvilo, není. Pokud tak máte rádi Bouřliváka, tak neváhejte. Pokud ho neznáte, tak na to koukejte jenom v případě, pokud Vám nevadí oplzlý, nechutný, zpocený, rasistický hovado, který hláškuje ostošest. Je to specifickej humor, ale pokud si ho zamilujete, nikdy na něj už nezapomenete :-) A metanová bomba mi asi bude v budoucnu jasně určovat život :-DD Nezákonný přistěhovalec v Bouřlivákově bytě: "Problém je, že je nás skoro 30 na 53 čtverečních metrech." Bouřlivák: "No a? Dva metry na osobu" ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Bláznivá komedie, kde se nejde daleko pro vulgární hlášky, anální sex se zvířaty nebo spoustu umělých koziček. Ono vůbec těch koček s obnaženými zadky je v něm takové množství, že by vyšlo na několik kvalitních "P" filmů. Postava věčně upoceného Torrenta je natolik šílená a úchylná, že si jí nejde svým způsobem nezamilovat. Ostatní diváci ji můžou už jen nenávidět. Tuhle rozjařenou a přisprostlou prdel (jinak se nazvat nedá) si tak užije nejspíš jen obecenstvo s drsnějším smyslem pro humor. A teď mě omluvte, jdu onanovat nad dalšími díly. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Torrente 4 to je 90 minut černýho, oplzlýho, brutálního, nechutnýho a politicky nekorektního humoru. Už dlouho jsem se tak nepobavil. Ale dokážu pochopit, že se najde asi dost lidí, co to vypnou už při úvodní scéně ze svatby. Bouřliváka prostě budete milovat nebo nenávidět. Santiago Segura jede na stejný vlně, jako v předchozích 3 dílech. Je to až neuvěřitelný, že dokáže natočit 4 filmy v podstatě na jedno brdo a pořád to funguje. Pro mě jasnejch 5 hvězd. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Po dvou slabších dílech se bouřlivák Torrente vrací v plné síle... Ultimátní hovado, které se při přestřelce nemá problém schovat za děti, xenofob, který bez rozdílu naprosto brutálním způsobem uráží všechny a všechno, úchylák, jehož představa dobrého vtipu je prdnou si do ruky a smrad rozmazat někomu do ksichu... Tenhle naprosto fekální humor asi všem nesedne, ale nasrat, Torrente je prostě bůh... ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Asi jsem se bláznivě zamiloval, jinak to nevidím. Pustil jsem si sice vůl, až úplně poslední díl, ale snad to nevadilo. Teď jdu co nejdřív sehnat zbylé tři a jen tiše doufám, že budou aspoň z 80 procent stejně kvalitní, jako tenhe čtvrtý. Pak asi požádám Santiaga o ruku. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Mé první a docela určitě i poslední setkání se Santiagem Segurou, alias nechutným, smradlavým, uprděným, rasistickým, xenofobním prasetem. Některé zdroje hovoří o torrentovské sérii jako o španělském kultu... no, to je snad nutno brát s určitou větší rezervou, asi jako že Comeback je kultem v ČR. Pokud máte rádi fekální humor, tak tady můžete nabírat plnými hrstmi a nic vás nezastaví. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Torrenteho jsem nikdy moc nemusel, ale bratr si ho docela oblíbil a zase mě překecal ať se podívám na jeho další fekální opus.První díl mě nijak neuchvátil, dvojku sem vynechal, trojka ušla a 4ka ujde trošku víc.Segurovi se bohužel pořád nedaří udržet kadenci vtipů v plný palbě, nevyhne se křečovitosti a spousta scén je nudná, zbytečně dlouhá a nebo trapná.Na druhou stránku tohle šovinistický, rasistický a bůh ví jaký ještě hovado dokáže občas neskutečně zaperlit, některý fóry mají sílu dynamitu a dost často sem vyprsknul smíchy.Tahle prasečí sága není pro žádný uvědomělý kretény, který když serou, tak z nich vyleze místo hovna růžovej jednorožec co voní jako luční kvítí.V každym chlapovi je kousek nadrženýho šovinistickýho prasete, ať už to přizná, nebo bude pokrytecky píčovat a dělat ze sebe Dalajlámu.Segurovi se podařilo do čtvrtýho dílu narvat mraky neskutečně sexy kundiček, převážně sloužících, či dosluhujících pornohereček, podařilo se mu tam narvat půl týmu Realu Madrid, i přesto že od prvního dílu onanuje nad Atléticem, podařilo se mu tam narvat mraky neskutečně námrdovejch scén a hlášek, ale bohužel neudržel tempo a nevyhnul se zbytečnostem a trapáren, přes které nemůžu jít víc, jak na 60%, ovšem je to bez pochyb nejlepší díl série a třeba za rok či dva v pátym už se budem jenom válet smíchy a ne se místy nudně ošívat, či plácat do čela.Fekální humor je občas potřeba a když amerika nezvládá od dob Prvních třech Scary Movie a Skřekotu tyhle věci, je tu místo právě pro tohle nechutný a retardovaný prase, který sází na tu nejinfantilnější zábavu a můžské myšlení pérem.O proti zrůdným holandským vidlákům z New Kids Turbo/Nitro je to pořád monumentální podívaná.O tý nevěstě se mě bude zdát asi ještě nějakej ten pátek a já strašně doufám, že je to nějaká španělská kurva a už jedu google :) 60%. ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Maximální. Santiago Segura je zvíře, které se nezastaví před ničím. Některé fóry mě málem shodily ze židle. Obama, socialisti, černoši, imigranti, muslimové, Real Madrid, Petr Pan... každý dostane svůj díl. A k tomu mobil od hoven, co "smrdí bakelitem", kadění na hřbitově, byt plný ilegálů z Ekvádoru a jako bonus nějaké ta skupinová onanie a k tomu sex s ovcí. "Ministerstvo rozdává peníze, prvních 500 imigrantů dostane 1000 eur. Tak honem, honem." Není to úplně humor pro každého. Ve Španělsku je to údajně kultovní záležitost. ()

ivan_drago 

všechny recenze uživatele

Segura je v roli Torrenteho zabydlený, místy se snaží i ironii a nastavení zrkadla dnešní době, byť značně neohrabaně a krkolomně... Jinak rasismus, kozy a prdy vládnou tomuto skoro akčnímu snímku... A vězeňský fotbalový zápas je taky paráda... že von do toho uvrtá takový hvězdy Realu, jako je Ramos a Higuaín, když od prvního dílu oslavuje Atlético.... ()

Tjaden 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem měl pocit, že sleduju zatím nejlepšího Torrenteho. Stupeň podlých sviňáren, páchaných upoceným tlouštíkem, překročil veškerou mez, což navíc doprovází prvotřídní hlášky ("Celej tenhle svět je v prdeli...Buzeranti se teďka berou, socialisti poslali tuhle zemi do sraček a do Bílýho domu nasadili negra. Ale ne aby tam uklízel, je prezident!"). Poté, co se děj přesune do vězení, však film upadá do průměru. P. S. Torrenteho dementní pomocník Rin Rin mi chvílemi neuvěřitelně připomínal amerického sériového vraha Davida Berkowitze, proslaveného pod přezdívkou Samův syn. ()

bruceman7 

všechny recenze uživatele

Skvělá úchylárna evropské provenience. Taková dnes nevídaná "politicky nekorektní záležitost" je skutečně zázrakem. 8/10 ()

Perverz 

všechny recenze uživatele

Ty francouzské komedie jsou většinou takové srajdy, celý ten francouzský humor je mi tak cizí a debilní. Tohle je sice Španělsko, ale to je hodně podobné. Úplně stejně trapná sranda, tu Francii zmiňuju jen proto že ji více diváků zná. Film je obohacen o dost koziček, fakt pěkných. Ty ženské, hm, moc fajné, a za to taky ta jedna hvězda. Vlastně to má dost dobrých momentů, a prvky humoru které mám rád. Jen jsem se nechal navnadit, a opět jsem se přesvědčil že píčoviny typu Drž Hubu, a celé tyhle francouzské patlaniny nejsou pro mě. Vím že je to Španělsko!!!! Je to prostě trapasní film. Major776 tady má fakt super koment, pravdivý, a pobavil mě mě více než celý film.. ()

Skarface 

všechny recenze uživatele

Parádní luxusní komedie u které sem se celou dobu musel smát.Dlouho jsem se tak nezasmál . Hledal jsem nějakou komedii z roku 2011 a musím říct ža tahle byla ta nejlepší jakou jsem si mohl vybrat.Doporučuji ()

nessbeal 

všechny recenze uživatele

Perfektne pokracovanie serie o Torrentem, ti co nevideli predchadzajuce casti nemusia ani komentovat a ani pozerat. V plnej sile je Torrente spat, robi ochranku na svadbe, ktoru uplne znici pri chytani paparaziho. Potom na neho usiju vrazdu a ide do basy, z ktorej utecie a snazi sa dokonat svoju pomstu! ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Pánovi Segurovi sa podarilo tromfnúť predchádzajúce diela. Jeho kultová figúra je ešte hlúpejší , ešte nenormálnejší ako predtým. Na druhej strane si musím úprimne priznať, že niektoré scény boli tak geniálny, že som sa skoro pocikal od smiechu. Samozrejme boli aj také scény, kde som práve naopak bol hodne naštvaný a považoval som to za hodne nevkusné (napr. scéna v cintoríne). No a ešte jedna vec: dámy a slečny sú prekrásne :). Osobné hodnotenie: 70% (***) ()

RetroMan 

všechny recenze uživatele

Torrente je úžasně zvrhlej (ex)polda v celé sérii. Po prvním shlédnutí jsem moc nechápal, ale ty gagy a hlášky mi nedaly spát. Musel jsem to vidět ještě jednou a dal jsem si záležet. Stálo to za to. V každém díle má za partnera ještě většího blba, než je on sám, na kterým se ma(so)chisticky vyřádí. Politicky nekorektní smršť oplzlých hlášek nemá chybu. Ačkoli v každém díle hlavní část filmu ztrácí svou sílu, tak Santiago Segura v každém svém dalším výstupu všechno dožene. Skvělé úvodní titulky a závěrečná akademie. Milé překvapení. Kdyby neměl Sacha Baron Cohen dostatek peněz a žil ve Španělsku, kdo ví? ()

kubilov 

všechny recenze uživatele

Je obdivuhodné, jaký kult mezi znalci udělal Santiago Segura ze své postavy, Josého Louise Bouřliváka - Torrente. A právě čtvrtý díl z černohumorného pohledu na svět "tak trochu v podsvětí" mohl být tím úplně nejlepším z celé série, ale po geniálním začátku, kterému nechybělo vůbec nic, zpomalil, a hlavně ve vězeňské pasáži byl jednoduše nezáživný. Po úniku se sice film zvedl, ale pořád nepředvedl nic, pro co by překonal skvělý druhý díl. Nějaký progres je alespoň znát u toho, že Segura nalákal ještě více fotbalistů, jinak trochu zklamání. ()

Mamlas 

všechny recenze uživatele

V hlavní roli stejná špína jako v předchozích dílech, stejné stupidní nekonečně nudné tupé nezábavné blbé dialogy, stejná stupidní plýtká kravina. To opravdu někoho baví nebo se u toho dokonce směje? ()

Reklama

Reklama