foto

Cuyle Carvin

  • nar. 3.12.1980 (40 let)
    Oneonta, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 The 24th
2019 Dolls
Love Bite
2018 My Daughter Vanished (TV film)
2017 Burning Sands
2016 A Million Happy Nows
Alienate
Seal the Deal
2015 Chiamatemi Francesco - Il Papa della gente
Dark Revelations
2014 Nepsaná romance (TV film)
Victimized
2013 Captain Battle: Legacy War
Dragon Day
Fat Planet
2011 Keeping Up with the Randalls (TV film)
2010 Alien Opponent
Switchback
2009 Sasquatch Assault
2008 Fog Warning
2007 Person of Interest
2006 Kauza CIA

TV seriály

2021 Cobra Kai (TV seriál)
Překážky (S03E07)
2020 MacGyver (TV seriál)
Tesla + Bell + Edison + Mac (S04E10)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
A Changed Woman (S06E18)
2019 Doktoři (TV seriál)
Out for Blood (S03E09)
Dynastie (TV seriál)
Šampaňská nálada (S02E10)
2017 Queen of the South (TV seriál)
La Noche Oscura del Alma (S02E11)
Underground (TV seriál)
Soldier (S02E10)
Vražedné Miami (TV seriál)
Bacterium & the Brothers Panitch (S02E10)
Grimm (TV seriál)
Důvěra (S06E02)
Živí mrtví (TV seriál)
Jen nějakej chlap (S08E04)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
It's the Great Pumpkin, Phil Dunphy (S09E05)
The Long Goodbye (S09E02)
2016 Code Black (TV seriál)
Corporeal Form (S02E03)
2015 Krize (TV seriál)
Kdo je Grover Cleveland? (E08)
Na jih od pekla (TV seriál)
Blood Relations (E08)
Take Life Now (E07)
Halt and Catch Fire - PC Rebelové (TV seriál)
Kali (S02E09)
Myšlenky zločince (TV seriál)
The Witness (S11E02)
2014 Havaj 5-0 (TV seriál)
Rodina nade vše (S05E02)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Prezídium (S06E03)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Útočný úhel (S15E11)
2013 Moonbound24: The Webseries (TV seriál)
2012 Pokrevní příbuzní (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Ztraceni v moři (S10E04)
2010 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Quickie (S11E11)
2008 Cashmere Mafia (TV seriál)
2006 Zachraň mě (TV seriál)
Discovery (S03E02)
2000 Sekai Gyoten News (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Dokumentární

2019 Afraid of Nothing

Režijní filmografie

Filmy

2019 Dolls

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky