Reklama

Reklama

Živí mrtví - Série 10 (2019) (série)


My jsme konec světa (S10E02)

(epizoda)
  • USA We Are the End of the World (více)
Trailer

Šeptači se v maskách vydávají střádat mrtváky. Chtějí si vytvořit své stádo. Frances si ale při cestě vzpomene na miminko, které odložila a nechala na pospas mrtvákům v Hilltopu. Začne brečet a tím rozruší celou smečku mrtváků, kteří s nimi jdou. Beta proto musí zasáhnout, aby ji nekousli. Následně jí chce sám zabít, ale Alpha se Frances zastane. Když jdou však další pochod a sbírají mrtváky, Frances si všimne, že jedna z nich má nosítko na dítě. Znovu slyší dětský pláč a vzpomíná na miminko. Jednoho mrtváka napadne, ale ostatní se na ní vrhnou a Frances nakonec zabijí. Mary, její sestra, se později Alphě přizná, že to nosítko na miminko nastražila ona. Její sestra byla hrozbou, proto musela být eliminována. Alpha ji tedy následně za odměnu jmenuje Gammou. Mezitím vzpomíná na to, jak poznala Betu. Myslí také na svoji dceru Lydii, o které říká, že zemřela. Betě se ale svěří, že je stále naživu. (TV Prima)

(více)

Recenze (12)

Pilda17 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda nemá zrovna dobré hodnocení, ale hlavní důvod je spíš, že se děj nikam neposouvá. Zůstáváme na místě a vracíme se do minulosti Alfy, což není špatné. Zjistit informace o hlavním záporákovi a jeho pravé ruce Betě není vůbec na škodu. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Backstory Alfy funguje neskutečně dobře. Líbí se mi že Alfa není jen " zvíře ", ale dokonce projevuje lidskost. Samantha Morton v roli Alfy je úžasná, dechberoucí. Za co jsem ale nejvíce nadšený, je hororová atmosféra. Ta intenzita některých scén je skvělá, tohle zkrátka v tomhle seriálu už delší dobu chybělo. Zkrátka 2 epizoda se zaměřuje na Alfu a Betu, a je to velice povedené. Podle ukázek to vypadá, že se to zase rozjede v tom nejlepším slova smyslu. UŽ SE TĚŠÍM NA DALŠÍ DÍL!! ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"The dead don't have names. And we shouldn't, either. Without names or a past, those of us strong enough to still be alive out here can know each other on a primal level. They fear nothing. They want only to feed. They are free." ()

KM Phoenix odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velká nuda, dívat se na lidi co předstírají zombie ve světě plném zombies. Ti co si myslí, že "Whisperers" jsou z nějakého důvodu zajímaví to možná bude trochu bavit, ale pro mne to byl poněkud úmorný kus, který ani neobsahoval tu nechtěnou vtipnost předchozího dílu. ()

Davidkkk

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Netajím se tím, že TWD mě už nerajcuje tak, jako před lety, a dokonce jsem nebyl uspokojen ani (mnohými milovanou) devátou sérií. Když jsem se po prvním velice vlažném díle 10. série dozvěděl, že druhá epizoda se bude věnovat pouze Šeptačům a jejich vzniku, nebyl jsem nadšený. Epizody, které jsou zaměřeny na jednotlivé postavy (S04E06, S04E07 - Guvernér, nebo snad největší přešlap historie TWD - S06E04 - Morgan), jsou největší slabinou seriálu a nenávidím je. Tato epizoda mě však v mnohém překvapila. Má vynikající tempo, má důvod, proč vznikla, a především vás vystupující postavy většinu času baví. Pro mě osobně se jedná o velice povedený díl, a dokonce jeden z nejlepších dílů za poslední dobu. ()

paddy35 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zbytečnost tohoto dílu tedy nebudu více rozepisovat. Omáčkový flashback je rarita, kterou Walking Dead ovládá na jedničku. Nezajímavý a nedůležitý díl pro celé univerzum. ()

Reklama

Reklama