Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Obrazově i zvukově zrestaurovaná kolekce vydaná v roce 2004 Supraphonem přináší 18 klasických scének plus několik bonusů jako rozhovory se Zdeňkem Podskalským, Ondřejem Suchým, záznam z Ein Kessel Buntes 1976 v německém jazyce a jiné. (waxtrax)

Recenze (58)

blekekeke 

všechny recenze uživatele

Dobrý komik se prý pozná podle toho, že se dokáže zasmát svému vtipu. Holzmann se nesmál, bral svoji práci důležitě a to dělalo jeho scénky dokonalými ... ()

Diego75 

všechny recenze uživatele

Felixe Holzmanna považuji za jednoho z nejlepších komiků. Tato kolekce scének je skutečně vydařená a styl humoru, který obsahuje, mám já osobně velmi rád. Je sice mnoho dalších skvělých bavičů, ale jen málokdo se vyrovná právě Felixovi Holzmannovi. ()

Phoeniyx 

všechny recenze uživatele

Nebýt mého otce který si to pustil nikdy bych na takovou vtipnou estrádu nepřišel, felix je úžasný. Dost jsem se pobavil. ()

Tomulka 

všechny recenze uživatele

Holzmannova genialita a humor jsou naprosto nesmrtelné. I dnes u stále těch samých scének se člověk baví pořád stejně dobře jako když to viděl poprvé. A ten jeho akcent hlasu je nesmrtelný a nesmazatelný. ()

tulrika 

všechny recenze uživatele

Já vím, že ho máte všichni rádi a nikomu to neberu. Ale mě to nikdy nepřišlo vtipné. Dědula s Alzheimerovou chorobou v počátečním stádiu. Mám ráda tu scénku, kde omylem popisuje manželovi své milenky, jejich systém schůzek. Asi jako jedinou.....ale za to je super! ()

Tumbik 

všechny recenze uživatele

Felix Holzmann je pro mě nejlepším českým komikem 20. století. Jeho styl vystupování, klobouček a kulaté brejličky jsou naprosto geniální. Aluminiový klíček; Včera, dnes a zítra... co více dodat? :) ()

Mzetko 

všechny recenze uživatele

Geniální komik, kterému se nevyrovná žádný ze současných. Jeho humor byl prostě na jednu stranu banální, ale na druhou stranu ohromě rafinovaný a nemá žádná slabá místa - co věta to neopakovatelný vtip! Dokázal najít zábavu i v těch nejobyčejnějších věcech, udělat komedii i z toho nejobyčejnějšího dialogu. To je náš Felix Holzmann, klenot humoru. ()

sunwukung6 

všechny recenze uživatele

Pan Holzmann byl prostě jedinečný svým humorem a to nejen v naší zemi.Mladá generace by měla tohoto génia českého humoru určitě znovuobjevit. ()

Ospalek 

všechny recenze uživatele

Včera dnes a zítra... Pan Holzmann a Iva Janžurová v nezapomenutelné scénce. Talent je talent a českým hercům a bavičům rozhodně nechybí. ()

RADX1 

všechny recenze uživatele

Asi nejlepší komik v jeho nejlepším výběru. Často označován jako nejgeniálnější blbec. :-) Škoda že dalšího takového se nedožiju. Snad pravnoučata mých pra-pra-vnoučat... nooo, uvidíme. ()

Reklama

Reklama