Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Manželé Patrick a Louis po dlouhých devíti letech nadále trpí smutkem ze smrti jejich jediné dcerky, která byla brutálně napadena divokým psem. Rozhodnou se tedy, že opustí město, vydají se na vzdálený venkov a pokusí se již nadobro na dcerku zapomenout. Od zdejších obyvatel malé vesničky se ovšem dozvídají o jakém si rituálu, který jim na pouhé tři dny dcerku přivede zpět ze světa mrtvých. (PetriK12)

(více)

Recenze (68)

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Wake Wood je další z "hororů z pásové linky". Vzal si ústřední téma ze Řbitova zviřátek, přimíchal neutrální dospělé herce, nudnou dětskou herečku, špatný scénář a smíchal z toho eintopf, který by v nejlepší hororové restauraci rozhodně neservírovali. Své silnější momenty to má, ale nestačí to ani na průměr. Delší komentář netřeba... ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Keltská írskosť z tohoto filmu priam preteká. Tá upršaná jesenná atmosféra fantasticky sprevádzaná magickou, "kvapkovou" hudbou výborne vtiahne do atmosféry smútku zo straty jediného dieťaťa, v krajine duše, kde slnko vysvitne iba v snových, neskutočných okamihoch prepožičaných pradávnymi silami pohanského podsvetia. Oceňujem, že ide o jeden z tých strašidelných filmov, kde nie je po 10 minútach jasné, čo sa bude diať až do konca, ale na druhej strane chýba viac práce s hercami, technickou stránkou veci a dramatizácie. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Mladý sympatický manželský pár sa presťahoval spolu so svojou dcérou Alice do mestečka Wakewood. On tam začal pracovať ako veterinár a ona si otvorila lekáreň. Zdá sa, že si vybrali skvelé miesto na život. Avšak jedného dňa sa stane hrozná vec. Ich dcéru napadne rozzúrený pes a zabije ju. S touto traumatizujúcou udalosťou sa nedokážu vyrovnať. Starousadlíci im navrhnú, že za pomoci krvavého "Pohanského rituálu" ju dokážu na tri dni priviesť späť medzi živých. Podarí sa to. Lenže malá Alice sa po troch dňoch nechce vrátiť pod zem. Niečo sa pokazilo a bude to mať desivé následky. ** ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Film , ktorý utrpel hlavne na rozpočte. Na druhej strane ho vśak ani nemal možnosť získať , pretože novodobá pripomienka na " P.Cemetery / Omen / D.L.Now...si ho už nezaslúži. Ten TV look Mi ani tak neclonil, skôr tá Ella Connoly / reborn daughter . Tam prehodiť cast a bola by som v hodnotení štedrejšia. ( inak ale , brutálne prešvihnutý cover ) Zbytok kvalitne dodal PetriK12 ! ()

evilmind 

všechny recenze uživatele

Zajímavé téma pro Hammer restart, ale nešťastné zpracování. Od prvních minut na mě padla divná trudomyslnost, a nic z toho, co jsem měl možnost vidět, mě z ní už nedostalo. Je to prostě pekelná nuda, všechno je tak nějak nepřesvědčivé, nezajímavé, plytké, bez atmosféry a napětí i ve chvílích vraždění... Holčička v hlavní roli nejhorší dětská herečka za hodně dlouho, a možná jedinou světlou chvilkou byl býk na začátku. Trochu málo. ()

Galerie (35)

Reklama

Reklama