Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Akce filmu THE CANYON představuje příběh mladých manželů Lori a Nicka, kteří se ztratí během svých svatebních líbánek v okolí Velkého kaňonu. Manželé měli smůlu, že si předem nezajistili propustky. Narazí však na Henryho, bývalého průvodce, přijmou jeho nabídku a vyrazí na dobrodružnou cestu. Zpočátku bezstarostný výlet je však narušen smrtelnou nehodou Henryho. Nick s Lorou zůstávají sami uprostřed pustiny. Neznají cestu, nemají nic k pití ani k jídlu, a navíc budou muset bojovat s krutou přírodou. Výlet se tak stává děsivou noční můrou. (LIVINGDEAD)

(více)

Recenze (69)

kery- 

všechny recenze uživatele

Abych pravdu řekl filmu bych asi nevěnoval pozornost kdybych ho nenašel přes mojí oblíbenou herečku ze seriálu Chuck..A co na něj říkám? 100% "B"..Béčková klasika kdy se líbánky promění v boj o holý život. Tento žánr mám rád, člověk nemusí moc přemýšlet a konec filmu je jasný už od začátku..Když nepočítám děj a chování postav, které z filmu dělají právě to co je, je zde i pár světlých momentů..Mluvím hlavně o konci který mě mile překvapil. Nesnáším happy endy, ale v takovéhle formě je miluju:) ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Je,je,je,to byla ptákovina.Ještě snad začátek,kdy děj plynul,sice pozvolna,ale pořád se jakž-takž něco dělo,stál za povšimnutí,a scenérie tý divočiny byla vskutku úžasná,ale s příhodou na skále film zamrznul na jednom bodě,a musim říct že sem bojoval s dokoukáním jako nikdy.Opravdu ubíjející nuda,a i když sem čekal ještě o trochu absurdnější konec,tak hodnocení týhle pitominy nemůže bejt nijak vysoký.30%. ()

Reklama

ZkuKol 

všechny recenze uživatele

Yvonne jsi kočička, měl jsem tě rád už v Chuckovi, umíš i solidně zahrát a Grand Canyon je nádherná přírodní scenérie. Jenže tenhle film je strašná hovadina. Pitomostí, co musí hlavní hrdinové udělat, situace a rozhodnutí jenž vyřeší špatně je tolik, že to až vykouzlí úsměv na tváři. Navíc kameraman umí snímat jen skály a Yvonne, jak dojde na akci je to slabé a i té je málo. Příliš dlouhých 102 minut, hvězdy jsou za krásku, místo a hudbu. Pár chce do Grandkaňonu, za každou cenu, že bude ale tak vysoká si asi nemysleli... 30% ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Kvůli Yvonne Strahovski by šel nejeden chlap až na konec světa, ale tenhle výlet do legendárního Grand Caynonu se moc nepovedl. Nejenže několik dramatických situací působí naopak směšně, ale místy to vypadá spíše jako dokument o divoké přírodě než jako dechberoucí thriller o přežití. A to je tak trochu podraz na diváka. Nemluvě o tom, že celý děj se dá celkem v pohodě předvídat na dlouhou dobu dopředu a závěr už asi nemohl být absurdnější. Škoda. ()

peiton 

všechny recenze uživatele

Neošúchane úchvatné prostredie Grand Canyonu.Kvalitný survival kúsok.Niektoré scény boli také husté,až sa to miestami nedalo ustáť.Ale prečo preboha musí byť ťahúňom znova a opäť žena??!Asi preto,aby to bolo ešte viac bezvýchodiskové?Ked takto no dobre.Nenamietam.Zaslúžili si moju pozornosť po dobu plných 100 minút.Tento šťavnatý survival kúsok mi padol tak dobre ako dezert po nedeľňajšom obede.Veľmi dobrý celkový dojem kazí len ten samotný záver.SPOILER Tvorcovia nás ušetrili od toho čo by sa stalo ak by neprišla 911 a vlci si tým pádom neprišli na svoje.Škoda,ale aj tak to bolo dosť kruté. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Rozpočet filmu byl 10 milionů dolarů. (Chatterer)
  • Natáčelo se v Arizoně a Utahu. (Chatterer)

Reklama

Reklama