Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Akce filmu THE CANYON představuje příběh mladých manželů Lori a Nicka, kteří se ztratí během svých svatebních líbánek v okolí Velkého kaňonu. Manželé měli smůlu, že si předem nezajistili propustky. Narazí však na Henryho, bývalého průvodce, přijmou jeho nabídku a vyrazí na dobrodružnou cestu. Zpočátku bezstarostný výlet je však narušen smrtelnou nehodou Henryho. Nick s Lorou zůstávají sami uprostřed pustiny. Neznají cestu, nemají nic k pití ani k jídlu, a navíc budou muset bojovat s krutou přírodou. Výlet se tak stává děsivou noční můrou. (LIVINGDEAD)

(více)

Recenze (69)

gumli 

všechny recenze uživatele

Jeden z ďalších filmov o boji o prežitie.Dobrý film,ale neskutočne sa vlečie.Film ma ale veľmi zaujímavý koniec,ako Hmla od Stephena Kinga.Ak by to nebolo v peknom prostredí,tak by to bola poriadna nuda.Amputácia nohy bola zaujímavá vsuvka,ale je tam viac dobrých okamihov.Ale s tým smädom to pohnojili,v Grand Canyone by bez vody takú dobu nevydržal asi nik.Film bol v skutočnosti natočený nie v Grand Canyone,ale v Moabe v Utahu.Film sa dá pozrieť,aj keď žiadna kultovka z neho nebude. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Slušný Survival Thriller/Horor:..Který dokazuje, že vlci jsou skvělí záporáci Podobně, jako ve filmu:The Grey, Frozen. Bylo tam pár skvělých napínavých momentů,z kterých jsem měl husí kůži,ale Je mi líto jen té dlouhé stopáže.. Pak bych neměl problém zvednout do na 4*:) Nicméně jedná se o lepší průměr :) ()

Reklama

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Až na několik hloupých momentů a na chvilkové chování postav si nemůžu stěžovat. Film mohl být určitě kratší a víc ucelenější, ale to mi nějak výrazně nevadilo. Co mi občas vadilo bylo chování postav a některé stupidní scény (lezení na skálu a telefonování z ní - OMG). Ale jinak jsem se docela bavil, prostředí bylo skvělé a pár momentů stálo za to (chřestýši). A na druhou stranu bylo počínání postav dost často právě takové, jaké by asi u vykulených městských typů v netradičním divokém prostředí zřejmě bylo i v reálu. Nedávno jsem videl 127 hodin, což je film o dost lepší, ale potěšilo mě, že se o události právě z tohoto filmu zde zmínili. 55% ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

Docela jsem se těšil, jaký pocit budu mít z Yvonne v běžném filmu (co si budeme povídat, v Chuckovi je úžasná), ale nakonec přišlo zklamání - jako by přišla o polovinu charisma a hraje zde dost prkenně. Co se týče toho ostatního, Canyon disponuje hlavně krásnými záběry a je v tomhle ohledu zase malinko originální, úvod se rozjíždí naprosto klasicky, režie je povedená celou dobu, ale ten scénář.. Původně jsem se tu chtěl rozepisovat o všech logických chybách, ale to by bylo jednak docela na dlouho a hlavně nerad spoileruji. Každopádně hlavní hrdinové se nechovají zrovna tak, jak by se podle mého běžný člověk zachoval a například na Yvonne v podstatě vůbec znát žádné vyčerpání po celou dobu. Celkové hodnocení (63 %) je bohužel hodně přemrštěné, i když jistý potenciál by tu byl - snad uspěje v tomhle ohledu alespoň Danny Boyle. ()

kery- 

všechny recenze uživatele

Abych pravdu řekl filmu bych asi nevěnoval pozornost kdybych ho nenašel přes mojí oblíbenou herečku ze seriálu Chuck..A co na něj říkám? 100% "B"..Béčková klasika kdy se líbánky promění v boj o holý život. Tento žánr mám rád, člověk nemusí moc přemýšlet a konec filmu je jasný už od začátku..Když nepočítám děj a chování postav, které z filmu dělají právě to co je, je zde i pár světlých momentů..Mluvím hlavně o konci který mě mile překvapil. Nesnáším happy endy, ale v takovéhle formě je miluju:) ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Rozpočet filmu byl 10 milionů dolarů. (Chatterer)
  • Natáčelo se v Arizoně a Utahu. (Chatterer)

Reklama

Reklama