VOD (1)
Pat potřebuju vyčistit koberec v obýváku a poté co ho zklame vysavač, rozhodnou se s Matem koberec vyklepat. Po lapáliích se srolováním koberce a jeho vynesením na dvůr je konečně hotovo a čistý koberec je opět na svém místě. Jenže ouha na poslední chvíli se na něj vylije kyblík barvy. Po několika pokusech o čistění či zakrytí skvrny, přicházejí Pat s Matem se vskutku neobvyklým interiérovým doplňkem. (J.Connor)
(více)Recenze (32)
Jedna z mála častí mojich obľúbených rozprávočiek, ktorej dávam len za štyri hviezdičky. Ani neviem prečo, jednoducho ma finálny výsledok s pneumatikovým črepníkom akosi nedostal. 80%. ()
Miloval je kamarád, miloval jej brácha, miloval jej soused, miloval je celý národ, takže bych celému seriálu dal 5 hvězd :: )) ()
Pohádka typická pro Českou republiku. K srdci mi moc nepřirostla, ale to neznemaná, že nedokážu ocenit filmové kvality. ()
proč to dělat jednoduše, když to jde složitě... ;) ale naprosto chápu, s vysavačem taky nejsem zrovna kamarád :) btw, je zajímavé sledovat vývoj bydla této povedené dvojky... panelák, chalupa, rodinné domky, dvojdomek... :) ... 90% ... k vidění zde: http://youtube.com/watch?v=LnLwiP5VmR8 ()
DVD/// Obsazení 10/10 Děj 9/10 Hudba 10/10 Efekty 8/10/// +pobaví, je to úsměvné, hudba -není to tolik akční/// Ty jo sousede ty jsi jestě blbější než já. A přitom divák ví, že na tom sou oba stejně. Tohle je část, který vyloženě pohladí, a to i přesto, že toho nezramují tolik. Víte jak se to říká, proč to dělat jednoduše když to de složitě./// Celkem 93%/// ()
Tihle dva pajduláci již vstoupili do legend. A právem - jsou opravdu skvělí a unikátní. ()
Tyto staré díly jsou prostě nesmrtelné. Patmatovské "proč to dělat jednoduše, když to jde složitě" v plné nahotě... 100% ()
Pat upratuje byt. Utiera prach a vysáva. Stane sa však nehoda a koberec treba vyprášiť. Najskôr ho musia vybrať spod nábytku a vyniesť von. Prečo to neurobiť cez balkón, však? A ako by ste vyčistili farebný fľak? Radšej nechcite vedieť. Seriál si zaslúži 5* za nápaditosť. ()
Tento seriál hodnotím jako celek a ne pouze jeho jednotlivé díly. Pat a Mat jsou opravdu dva výtčníci, kteří dokáží pobavit a jejich nešikovnost mi dělá škodolibou radost. Pat a Mat jsou ,,živou,, ukázkou toho, že humor jde i bezeslov. ()
Pat a Mat jsou pro mě nádhernou ukázkou Čechů. Všechno by chtěli, většinou co nejlevněji, mají pocit, že to ovšem zmáknou sami a i když se to nepovede, chyba není v nich a výsledek je dobrý i tak. Je neuvěřitelný, jaké titěrnosti dovedou výtvarníci vymyslet, jaké detaily promakat. Pro mě naprostý skvost a záležitost, kterou si nenechám ujít. ()
Sranda pre menších, ale mne tento diel Pata a Mata až tak nesadol. Svoje kúzlo má, no pre mňa salbší diel. ()
Dva námi oblíbení chlapíci si svým způsobem poradí s čištěním koberce, stejně jako i s problémem jak se dostat z bytu a zpět do bytu, když dveře neslouží k otvírání. Jenže opět je tu jedno velké ALE, které jejich snažení zcela pokazí. Tentokrát mi ten konec přišel docela suchý, proto 80%. Hudba: Petr Skoumal ()
Tak takovej "kvetinac" v IKEA nekoupite aneb Pat luxuje byt :-) ()
Nejlepší je jak Pat páčí připevněnými dveřmi :) Pointa není až tak dechberoucí :) ()
10/10 ()
No paráda. Sranda! 85% ()
To je o mě! ()
Všichni je známe, všichni je máme rádi. Prostě kutilové, jak se patří - Pat a Mat. ()
Jednoduchá animace spojená s propracovanou a dokonalou výpravou. Plus geniální a jednoduchý nápad na děj provedený groteskou. A výsledek? Jedna z nejvtipnějších loutkových serií natočená nejen u nás. Každý díl si zaslouží plný počet, protože dokáže rozesmát i po stém vzhlédnutím ()