Reklama

Reklama

Série(8) / Epizody(128)

Hlavní inspirací pro jejich příběhy je manuální nešikovnost. Důležitá však není jen legrace, ale i optimistický postoj Pata a Mata k životu. I když je vše ztracené, nikdy neskládají ruce do klína a nakonec jsou vždy se svým řešením spokojeni. Sláva hvězd rostla až do roku 1995. S novým tisíciletím se Pat a Mat vracejí opět na scénu v nových příbězích. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele exhoubus k tomuto seriálu (2)

Opravují střechu (2003) (S04E03) 

Pata a Mata mám docela rád, ale v tomhle díle jsem ani nepochopil, co tam mělo být vtipnýho. Tekla jim střecha, chtěli jí zadělat, ale jeden z nich (nevím, který má jaké tričko) propadl střechou, takže udělali novou střechu a konec. Vlastně se jim všechno, kromě pádu skrz střechu, dařilo a to je trochu nuda. Navíc mi přijde nepravděpodobné, aby jeden z nich měl doma schovaný létací balón, ale to už by mi zas tolik nevadilo. Škoda, že u nových dílů se kvalita výrazně snížila. ()

Autodráha (2003) (S04E16) 

Rozhodně jeden ze slabších dílů. V těchto nových dílech mi připadá, že Pat s Matem už nejsou tak nešikovní, jako byli dřív. A to je škoda. Obzvlášť v tomto díle mi připadalo, že se v něm vůbec nic nedělo. Ale protože jsem viděl i horší díly, je to pořád na ty tři hvězdičky. ()

Reklama

Reklama