Reklama

Reklama

Série(8) / Epizody(128)

Hlavní inspirací pro jejich příběhy je manuální nešikovnost. Důležitá však není jen legrace, ale i optimistický postoj Pata a Mata k životu. I když je vše ztracené, nikdy neskládají ruce do klína a nakonec jsou vždy se svým řešením spokojeni. Sláva hvězd rostla až do roku 1995. S novým tisíciletím se Pat a Mat vracejí opět na scénu v nových příbězích. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele RadimFišer k tomuto seriálu (5)

Sekačka (1990) (S02E03) 

Další z pecky Pat a Mat, je to jediná, kterou si pořádně pamatuji. Využít pračku na prádlo jako sekačku a nůžky jako nože, to se jen tak nevidí. Obdivuji nápaditost tvůrců. Vždycky jsem mamce říkal jak jsou hloupí, ale dnes vím, že strašně roztomile. ()

Autodráha (2003) (S04E16) 

Nádhera, která se jen tak nevidí. Bohužel na ni jsem velice rychle zapoměl. Hurá zpátky do mládí. ()

Stůňou (2003) (S04E21) 

Tentokrát Pat zasádroval mata do spacáku při nemoci, protože je pěkný nemehlo... cccc. Rozesmálo mě to jako žádná jiná situační komedie. Má to takový osmělený humor. ()

Fax (2003) (S04E22) 

Posílání obrazu i s rámem přes fax opravdu nejde. Natož, když se tam poté zasekne i sklo. Že zničí při zkoušení nové mechanizace pár věcí, to je přece nepodstatné. Posílají si vě i a zvyšují svoje účty za telefon. Nakonec se jim zasekne záclona v mechanizátoru a oni si udělají záclony s autíčkama, nebo potisknou kytku na další záclony. Ta kytka ale nejde spravit ! Hup a už to nejde. Co tedka ale dál? Nakonec vymyslí lepší způsob komunikace, udělají mezi svými domy díru. A vytvoří firmu potisky... výtečníci s humorem a pravým vědátorským nadšením... Je to tak roztomilé, když všechno polepí tapety, kde jsou oni dva spolu dohromady !! Ach jo, sladké mládí a nedorostenství. Pane Lamka, vy jste ještě větší výtečník a odborník než oni. Kam na ty nápady chodíte? ()

Jahody (2003) (S04E23) 

Respekt. I já se nemohu přestat klanět před dovednostmi těchto dvou výtečníků. Jejich pozdrav závěrem, kdy spadnou ze žebříku skvěle zakončuje tuto krátkou epizodu. Použití pračky a vytečení jahod do odpadu, tomu říkam strašidelná kombinace. Nebo si na zahrádku pořídit pás, to už chce pořádný kus odvahy. Za nápaditost dávám čtyři hvězdy. ()

Reklama

Reklama