Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Veselohra Léto s kovbojem vypráví o setkání venkovského zootechnika a traktoristy Honzy s pražskou psycholožkou Doubravkou, správnou holkou, která se o prázdninách musí starat o svého rozmazleného snoubence. Úsměvný příběh o tom,jak se tihle dva tak rozdílní lidé potkali, seznámili a zamilovali, natočil v roce 1976 režisér Ivo Novák a do hlavních rolí obsadil znamenitě sehranou dvojici Danielu Kolářovou a Jaromíra Hanzlíka. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (289)

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

"Já znám široko daleko všechny krávy.. Ale Vás jsem tady ještě neviděl." ..Úžasná letní komedie se sympatickým Hanzlíkem, který pase krávy. Těžko rozebírat scénář nebo herecké výkony. Je to zkrátka film, který se musí vidět. Bezesporu patří mezi kultovní československé komedie, které by člověk měl alespoň jednou za život zhlédnout. 80% ()

farmnf 

všechny recenze uživatele

Tento film jsem byl nucen vidět asi 5x v životě. Nic dobrého na něm nevidím. Jak by takovej mladej jezedák a hezkej jako je Hanzlík se mohl zamilovat do tak odporný holky jako Kolářová? Vyrůstal jsem na venkově mezi krávama a když přijely pražačky na prázdniny byly sice namyšlený, neuměly vařit ale vypadaly cool! Samý tuzexový hadry a voněly. Kolářová zde má i nemožnou podprdu a triko, o ni bych neopřel ani kolo. 3 hvězdy za výkon Oldy Víznera, ten je vždy Boží. ()

Reklama

MaMitti 

všechny recenze uživatele

A to mi řekněte, jak jste se mohla s tolika dětma rozvést a vzít si chlapa s tolika dalšíma dětma? Víš holka, každá ženská ví to svý, a to je celá ta psycholóóógie... Tak nějak to bylo a bylo to neskutečně výstižný :-). Naprostá pohodička od začátku do konce - zaplaťpámbu, že se tenkrát netočila volná pokračování.... ()

Koryntos 

všechny recenze uživatele

Druhý z mých oblíbených filmů s letní a zamilovanou tématikou, i když jinak podobně zaměřené filmy moc nevyhledávám. Film má skvělé obsazení hlavních rolí Danielu Kolářovou a Jaromíra Hanzlíka, tak i vedlejších rolí např: Marie Rosolková, Dana Medřická, Slávka Budínová, Květa Fialová atd. Film působí svěžím letním dojmem se spoustou zábavných situací, k tomu láska jako trám. Co víc si člověk může přát na odreagování. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Léto s kovbojem" bohužiaľ nie je žiaden americký western, akoby mohol názov napovedať. Je to blbá česká romantická komédia, ktorej vôbec nemôžem prísť na chuť. Dal som tomuto snímku už viac krát šancu, ale vždy ma to po chvíli začalo nudiť. Jaromír Hanzlík v úlohe buranského playboya je otravný, neznesiteľný a miestami až trapný. Tak isto aj škaredá, okuliarnatá Daniela Kolářová mi je silne nesympatická. Vytvorili spolu jednu z najprotivnejších filmových mileneckých dvojíc. ** ()

Galerie (7)

Zajímavosti (28)

  • Po seriálu Taková normální rodinka (od r. 1971) se jedná již o druhý projekt, ve kterém se coby matka a dcera setkává Dana Medřická a Marie Rosůlková. (funhouse)
  • Hned po filmu Noc na Karlštejně (1973) jde o druhý film, kde Daniela Kolářová a Jaromír Hanzlík ztvárnili zamilovaný pár. (boul)

Reklama

Reklama