Reklama

Reklama

Nezvladatelného jazzmana Natea (Mickey Rourke) chytí při krádeži auta. Brzy na to se ocitne uprostřed pouště s pohledem upřeným do hlavně pistole. Nate však záhadně unikne smrti, vyhne se kulce a utíká hlouběji do pouště, kde v moři písku najde záhadný cirkus. Instinktivně ho to táhne k Lily (Megan Fox), Ptačí ženě, jenže ta opakovaně odráží jeho sváděcí pokusy. Nicméně postupem času rozpozná Lily v Nateovi svou poslední šanci, jak uprchnout ze života v zajetí. Jenže jen co se začne psát první kapitola jejich vztahu, objeví se bohatý podnikatel Happy Shannon (Bill Murray) a hrozí, že zničí jejich šanci žít šťastně až do smrti… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (96)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,LILY JSI JINÁ. MYSLEL JSEM, ŽE JSME SI SOUZENI“..... /// Poté co je M.Rourke zachráněnej indiánskou verzí Timura (a jeho party), potká Lily. Ta ho taky zachrání a film se začíná táhnout. Koukat na párek sbližujících se podivínů, by nemuselo bejt nezajímavý, kdyby to nebyla nuda. Úmysly jsou jasné, tempo na hovno, nikdo se nesnaží ničím upoutat – zaujmout. Zkrachovalec, kterej všechno posere pláče, všechno je tak neuvěřitelný, divně jednoduchý, nepravděpodobný, že by to klidně mohlo bejt........ (dosaďte po zhlédnutí). Podivnej film. Pokus o něco, čemu nerozumím. Nevyužitej potenciál charismatických herců. Což mě štve asi nejvíc. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chci se přesvědčit, že je má Megan impozantní. 2.) Film ve kterým má sex stařec s mladou holkou nemůže bejt špatnej! (v klidu, stejně je tma). 3.) Na zádech mám..... (dosaďte si sami). /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ * ()

Ant 

všechny recenze uživatele

Jedním slovem špatné. Příběh je přinejmenším divný, ale v rukou někoho talentovaného by mohl dotvořit dobrý film, což se bohužel tady nestalo. Vztahy mezi postavami jsou nedůvěryhodné a herecké výkony díky scénáři dosti průměrné. Megan Fox kupodivu není kdovíjak špatná, ale taky nijak zvlášť nepřekvapuje. Ne všechno, co vypadá dobře na papíře, vypadá dobře i ve skutečnosti a tenhle film je toho dokonalou ukázkou. ()

Reklama

3n3my 

všechny recenze uživatele

Tak toto si napísal aj zrežíroval jeden človek - a tak to aj vyzerá. Príbeh aj scenár je riadne hlúpy, a keď sa ešte k tomu pridá tragický výkon dua M + M, blamáž je na svete. Nechápem zmysel tohto filmu, o čo tam vlastne po celý čas ide, a keďže sčasti ide o fantasy, tak až zarážajúcu nepresvedčivosť. ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Zvláštní film, který láká známé herecké tváře, ale v jádru je povrchní, plný klišé, zbytečně rozvleklý a bez nápadu. Navíc jsem měl problém uvěřit Billovi Murraymu jeho roli mafiána. A pointa, která se snaží dát smysl celému filmu, je sice zajímavá, ale přichází až moc pozdě, kdy většina diváků buď už dávno rezignovala nebo jen dokoukává z povinnosti. ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Óu.... áu... tak toto nezachráni ani sexica ako Megan Fox. Zúfalstvo od začiatku do konca. Zahodiť a zabudnúť. Jedna hviezda za krehko vyzerajúcu Megan a niektoré momenty, ktoré, musím s premáhaním priznať, boli esteticky a emocionálne vydarené, hoci boli zároveň šialene gýčové. Odporúčam ako masturbačnú pomôcku pre násťročných fanúšikov zúbky odhaľujúcej Foxice... na nič iné sa to nehodí. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (3)

  • Mickey Rourke označil film za příšerný. Později se za svůj výrok omluvil s tím, že měl tehdy špatnou náladu, byl zrovna na večírku a snažil se zbavit reportéra. (Eldrick)
  • V roli "Icemana", nájemného zabijáka na začátku filmu se objeví známý zápasník Chuck Liddell. (Eldrick)

Související novinky

Vášnivá hra Billa Murraye a Megan Fox?

Vášnivá hra Billa Murraye a Megan Fox?

18.01.2010

To by byla opravdu bizarní představa (na druhou stranu, Billovi jsme uvěřili, že dokáže sbalit Scarlett Johansson, že?). Jde, jak jinak, pouze o hereckou spolupráci. V mysteriózním thrilleru Passion… (více)

Reklama

Reklama