Reklama

Reklama

Brotherhood

Trailer

Adam (Trevor Morgan) se chce stát novým členem spolku Sigma Zeta Chi (vysokoškolského bratrství). A tak musí se skupinou zelenáčů projít zkouškou, která spočívá v přepadení benzinky. Všechno jde podle plánu, až do chvíle, kdy jeho přátelé zastaví u špatné benzinky. (Geralt z Rivie)

Videa (1)

Trailer

Recenze (92)

Immortal17 

všechny recenze uživatele

Napětí od začátku až do konce, to na filmech opravdu miluju, jelikož to není zase až tak časté, většinou se zpočátku vlečou jako guma a teprve za půlkou se rozjedou, v "Brotherhood" má děj však neuvěřitelný spád. Trevor Morgan svou roli zahrál dokonale a ani ostatní herci nezůstali svými hereckými výkony pozadu. Pro zatím to není zase až tak známý film, ale věřím, že nakonec bude patřit mezi ty nejlépe hodnocené. Už jen díky názorné ukázce co všechno se může při neplánované loupeži podělat. ()

bloodvomit 

všechny recenze uživatele

Opravdu adrenalinová akce od začátku až do konce. Bohužel na 4 hvězdy by se to vyšplhalo jen v případě, že by tam nebylo tolik nelogických věcí. Díky tomu, že jedna scéna těsně stíhá druhou, nemá člověk čas se zamyslet, ale nastalé situace by se daly řešit snadněji a rychleji. Nicméně jde o dobrý film, doporučuji ;-) ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele

Nebudu tvrdit,že mě to nějak uzemnilo.Nadšení jako někteří tady nesdílim,ale v částech ten film měl něco do sebe.Vymazlenej je konec,přiznám se ,že stajně jako hlavní hrdinové,tak i já zapomněl.Pak byla dobrá ta krátká stopáž.Bohužel co je to platný,když film mě nechal ledově klidnym.Navíc mě sralo to děvkovský hysterčení a spekulování,intrikování,prostě snaha zachránit něco tak debilního,jako je nějakej kravskej klub bohatejch cápků a sraček.40%. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Tak si představ, že se mi zlomil podpatek u těch nových červených lodiček, posral mě holub a ještě mi cestou z auta rupla taška s nákupem. No, nekecej. Nádech, brzy to totiž skončí. A docela dost se toho stane. Solidně využitá dietní stopáž, kterak se zvrtne jedna přihlouplá studentská zkouška. A v tom je možná pro evropského diváka problém. Absolutně na nás totiž nedoléhají ty urputné snahy amerických studentů o „prestižní“ členství ve všech těch beta-mega-omega bratrstvech. Buzerováním zelenáčů to začne, nezvanou návštěvou policejních vozů skončí. Nejeden z nelogicky jednajících hysterických studentů solidně otravuje, takže jim nakonec „úspěch“ po téhle noční šichtě ani nepřejeme. A když už to vypadá na lepší příští, přijde další pořádná facka. Až budu chtít napravit to, co jsem způsobil vykradenou pumpou, zajdu s penězi do jiného krámu stejného majitele. To dá rozum. Ale kdeže!! ()

Caminzind 

všechny recenze uživatele

Té DEMENCE bylo na mě moc. Celý děj se vlastně odvíjí podle principu domino-efektu a předpokladá absenci jakékoliv rozvahy, zodpovědnosti a zdravého rozumu u všech postav. Připomíná to ty klasické pohádky ve stylu Jak měnil až vyměnil, popravdě ale spíš než o gradaci děje, jde o stagnaci v bludném a dosti ubíjejícím kruhu plném keců. 38% ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

  • Filmovanie prebiehalo v americkom meste Arlington, ktoré sa nachádza v štáte Texas. (MikaelSVK)
  • Pracovným názvom filmu bolo označenie Untitled Roslyn Project. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama