Reklama

Reklama

Brotherhood

Trailer

Adam (Trevor Morgan) se chce stát novým členem spolku Sigma Zeta Chi (vysokoškolského bratrství). A tak musí se skupinou zelenáčů projít zkouškou, která spočívá v přepadení benzinky. Všechno jde podle plánu, až do chvíle, kdy jeho přátelé zastaví u špatné benzinky. (Geralt z Rivie)

Videa (1)

Trailer

Recenze (92)

bourec 

všechny recenze uživatele

Nebudu tvrdit,že mě to nějak uzemnilo.Nadšení jako někteří tady nesdílim,ale v částech ten film měl něco do sebe.Vymazlenej je konec,přiznám se ,že stajně jako hlavní hrdinové,tak i já zapomněl.Pak byla dobrá ta krátká stopáž.Bohužel co je to platný,když film mě nechal ledově klidnym.Navíc mě sralo to děvkovský hysterčení a spekulování,intrikování,prostě snaha zachránit něco tak debilního,jako je nějakej kravskej klub bohatejch cápků a sraček.40%. ()

Lulu13 

všechny recenze uživatele

Ako to skončí som presne vedela odkedy toho chalana zamkli v kufri. Takže pokus o prekvapivý záver nevyšiel. Naviac, filmy s podobným námetom o pokašlanej noci tu boli už skôr a spracované lepšie. Ku príkladu film 11:14 natočený o pekných 7 rokov skôr, takže o originalite snímku sa tiež hovoriť nedá. Nehovoriac o tom, že z tej šlamastiky sa miestami chceli vysekať poriadne nelogickými a blbými nápadmi. Pre mňa teda nič viac než priemer na jednu projekciu. ()

Reklama

Immortal17 

všechny recenze uživatele

Napětí od začátku až do konce, to na filmech opravdu miluju, jelikož to není zase až tak časté, většinou se zpočátku vlečou jako guma a teprve za půlkou se rozjedou, v "Brotherhood" má děj však neuvěřitelný spád. Trevor Morgan svou roli zahrál dokonale a ani ostatní herci nezůstali svými hereckými výkony pozadu. Pro zatím to není zase až tak známý film, ale věřím, že nakonec bude patřit mezi ty nejlépe hodnocené. Už jen díky názorné ukázce co všechno se může při neplánované loupeži podělat. ()

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Poučen Murphyho základní poučkou, dle které když se něco může pokazit, tak to si pište, že se to pokazí, nám film přibližuje fungování těch slavnejch americkejch studentskejch spolků. Bezprostředně po zhlédnutí mě napadá jen toto: to radši nikam nepatřit, než patřit k Sigma Zeta Chi! Jinak, musím ještě říct, že jsem si Brotherhood užil víc, než by mohlo mé hodnocení napovídat. Fakticky jsem se bavil, ten má film spád, nemám problém doporučit ho dál. Jen zkrátka je v jeho konci pro mě něco nesmírně iritujícího, něco co se mně však těžko pojmenovává, něco co mě přinutilo odpočítat jednu hvězdičku. 65% ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Ten film by mohl být dobrej, kdyby se tam všichni nechovali jako naprostí dementi. A to od začátku až do konce. Ať už jde o ty kluky v hlavních rolích, tak i to okolí (scéna se slečnama - histerkama byla fakt naprosto příšerná). Tvůrci se snažili dát důraz na emoce, který pracujou ve vypjatých situacích. No jako jo, bývá to tak, ale toto nebylo dobrý. Bylo to přehnaný a chvílema mně to přišlo opravdu hloupý. A je vlastně dobře, že to má jen 76 minut, který nám ukážou, co se může stát jedné (alkoholové) noci. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

  • Pracovným názvom filmu bolo označenie Untitled Roslyn Project. (MikaelSVK)
  • Filmovanie prebiehalo v americkom meste Arlington, ktoré sa nachádza v štáte Texas. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama