Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Klidná a mírumilovná komunita ležící v Kanadském Domíniu je rozrušena příjezdem zraněného a zapáchajícího amerického kovboje, známého jako Montana Kid, který je hledán pro údajnou vraždu sedmi mužů. Později se vesnice dozvídá, že jeho pravé jméno zní Sean Rafferty a že nezabil sedm můžu, ale rovnou jedenáct. Situace se zhorší poté, co Sean nastoupí do místní milice. Hledán armádním lovcem odměn, který je již na jeho stopě, vyzývá místního neozbrojeného kováře, Jacka Smithe, na souboj ve stylu Divokého západu. (Luteka)

(více)

Recenze (20)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Naprostá zbytečnost jak v žánru westernu, tak v žánru komedie. Herci bez špetky charismatu ( vyjímkou je opravdu jen často zmiňovaná Sienna Guillory), naprosto nesympatický hlavní hrdina, děj velice často nudný a ještě častěji předvídatelný. Vyložený odpad to není, ale průměru také nedosahuje. Z žánru komediálních westernů, které mám shlédnuté, pro mě stále vyčnívá jen jedinný - Málem hrdinové s Matthewem Perrym, který na rozdíl od Gunless nepostrádal vtip. ()

stephano 

všechny recenze uživatele

Začíná to jako klasická kovbojka s nádherným divokým západem, drsným hrdinou (kterému to věříme). Děj je bohužel čim dál tím víc předvídatelnější, jednoduchý a hloupoučký. Na to do jaký pohádky to sklouzne se tam zabíjí štěně. Měli si to vybrat mezi drsnou kovbojkou jako byla Open range + např. humor, nebo od začátku to brát jako rodiný film. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Tenkrát na Severu.Tohle přirovnání se k tomuto filmu hodí , protože se netradičně odehrává v kanadských končinách a tím jeho vyjímečnost prakticky končí. Do kanadského zapadákova zavítá hledaný americký pistolník a desperát známý jako Montana Kid (Paul Gross), který se zpočátku chová ke svému okolí nepřátelsky, ale v hrudi mu bije dobré srdce a v hlavě mu kvete myšlenka, že se musí změnit a přestat zabíjet. Výsledkem tohoto prozření je, že sice vyzve místního dobráckého kováře hromotluka (Tyler Mane) na pistolnický souboj, ale nakonec ho nezabije, začne si s pohlednou vdovou (Sienna Guillory) a vyřídí si účty s lovci odměn, kteří mu jdou léta vytrvale po krku. Jenže musím konstatovat, že je to všechno utahaná nuda, protože ve scénáři se pozapomnělo na nezbytné přestřelky, honičky na koních a dynamický děj tolik charakteristický pro tento žánr. První hodinu se skutečně skoro nic nestane a jedna přestřelka v závěru výborný film nedělá. Na druhé straně Paul Gross coby hodný desperát nějaké to charisma má, Sienna Guillory sem perfektně pasuje a kamera často vykouzlí nějaký ten romantický záběr na malebnou krajinu jako z pohlednice. Jen kdyby se přidalo více akčního děje tak to mohlo být mnohem lepší. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Je to trochu zvláštní...celou dobu jsem nemohl onomu Montana Kidovi přijít na chuť, respektive jeho hlasu, a když už je po všem, tak mi zní stále v uších a zdá se, že jen tak se ho nezbavím. Další zváštností je to, že už i do Kanady zavítal Krakonoš. No a to by asi bylo se zvláštnostmi tak nějak všechno, protože jinak jde o nudný scénáristický kolotoč v nudném městečku(chápej 4 a půl dřevěných domů s 10-ti obyvateli a 5-ti krabicemi šneků). A nejzábavnější na tom všem jsou závěrečné titulky s nepovedenými scénami. Zajímavosti: Já jen, že schytat kulku do zadnice není žádná prdel... 30% ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Velmi prijemne westernove prekvapenie. Jednoduche, vtipne, nenudi, naopak budi usmev. Naviac vo filme preluduje nevtierava country muzicka a farmarka Sienna s ucitelkou (Laurou Bertram) potesia oko, takisto ako pekna priroda. Postavy si rychlo oblubite a pri vtipnych poznamkach sa vam krutia pery do usmevu. Kazdopadne ma toto jednoduche dielko zastihlo v dobrej nalade a nelutujem, ze som po nom siahol. V cislach asi 63. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama