Reklama

Reklama

VOD (1)

Donucen vylézt ze svého suterénního pokoje kvůli pochůzkám pro svou matku, flákač Jeff možná objeví svůj osud, když celý den doprovází svého bratra, který tajně sleduje svou ženu, aby zjistil jestli ho nepodvádí... Bratři-režiséři Jay a Mark Duplassovi zkoumají v této komedii osud a rodinné vztahy. Jason Segel si zahrál hlavní roli absolutního flákače, který stále žije se svou matkou. Drtivou většinu svého času stráví kouřením trávy a vysvětlováním, že čeká až pochopí svůj vlastní osud, přičemž jako modelový příklad uvádí film Znamení. Jeho bratr Pat (Ed Helms) se živí jako prodejce a momentálně prožívá krizi středního věku a navzdory námitkám své ženy (Judy Greerová) si pořídil zbrusu nový sporťák. Jednoho dne Jeff zvedne telefon a hlas na druhém konci chce mluvit s Kevinem. Zhulenec Jeff to okamžitě považuje za znamení, na které tak dlouho čekal. V průběhu dne si bratři vyřídí všechny nevyřešené problémy, které spolu mají a jejich ztrápená matka (Susan Sarandonová) možná najde poprvé od smrti svého muže lásku. (HBO Europe)

(více)

Videa (13)

Trailer

Recenze (142)

fabregas1 odpad!

všechny recenze uživatele

Jason Segel nevtipný a nudný. Ed Helms nevtipný a nudný. Susan Sarandon nevtipná a nudná, takže k hercům se nebudu vyjadřovat. Oni za to nemůžou, protože Duplass + Duplass = 2 babralové. Kdyby byl film aspoň něčím zajímavý, když už zničili tak dobrým hercům reputaci, ale ani to ne a kameramanovi bych sebral kameru a nacpal mu jí do prdele. Veliké zklamání. ()

jafuska 

všechny recenze uživatele

Film který mě ničím nezaujal, ano hodně se o tomto filmu mluvilo na Karlovarském Festivalu, ale pro mě bohužel se tento námět minul účinkem, dobře, syn, který nechce opustit rodinné hnízdo a být doma ve svém, kde vyrůstal, jenže jeho matka toho má taky dost, ačkoliv má také sama problémy a musí je začít řešit, bohužel všechno toto je pro mě málo, abych u filmu vydržela ()

Reklama

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Jak je vidno, nezávislý neznamená vždy kvalitní. Tento průměrně nudný film, kde se nezřízeně (nezávisle) hulí je toho důkazem. Hulení by nebyl ani tak problém a mohla by to být i sranda. To by ovšem nesměl hulit sám pan kameraman, který toho s kameramanem nemá moc společného. Za kamerou tohoto filmu si spíše představuju neznalého amatéra, který drží v ruce poprvé v životě malou digitální kameru (stativ neví ani co je) a snaží se vykouzlit nějaké ty záběry. To, že se mu třepou ruce je jasná a viditelná věc, ale to, že občas zavadí prstem o zoom a sem tam nepříjemně přizoomuje obraz škubnutím tam a zase zpátky, to je opravdu už příliš. Jinak hledání smyslu života ve filmu Znamení je sice zajímavá věc, ale pokud je to na tomto filmu to nejzajímavější, pak nemá co nabídnout. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Spousta lidí podobný "osud" propásne, Jeff se ale svého znamení chytil a co nakonec dokázal! Jo, kdyby to šlo takhle i ve skutečnosti zachránit. Fajn film, jen konečný dojem kazila kamera, bez toho divného přibližování a dalších věcí bych si film užil daleko víc, ale takováhle věc to dokáže negativně ovlivnit. ()

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

Moc příjemný snímek o partičce lidí, které v životě nepotkalo mnoho štěstí, jejichž osudy se ovšem navzájem propletou a vyústí v něco, pro co je dobré tady být. Dialogy (především tedy mezi Patem a jeho ženou – divím se, že s ním vůbec byla schopna vydržet tak dlouho) sem tam drhnou, ale nejde o nic zásadního. S hlavním hrdinou (přestože nebydlím ve sklepě) jsem se dokázal dost sžít, akorát nevím, jestli je to dobře, nebo špatně. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (5)

  • Režiseři snímku Jay a Mark Duplassovi údajně proplakali celou premiéru filmu. (Ignus.cz)
  • Natáčanie filmu prebiehalo v americkom štáte Louisiana, predovšetkým v meste New Orleans. (MikaelSVK)
  • Slovom "znamenie", ktoré sprevádza takmer celý film, sa Jeff (Jason Segel) odvoláva na rovnomenný film z roku 2002, v ktorom si zahrali aj Mel Gibson či Joaquin Phoenix. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama