Reklama

Reklama

Win Win

  • Česko Jak vyhrát a nezbláznit se (více)
Trailer

Pesimistický advokát Mike Flaherty (Paul Giamatti), který dobrovolničí coby trenér wrestlingu na střední škole, narazí díky pochybnému melouchu na mladého nadějného sportovce. Když už to vypadá, že se na něj štěstí usmálo rovnou dvakrát, vloží se do hry chlapcova matka, kterou právě propustili z odvykací léčebny, je úplně švorc a hrozí, že všechno zhatí. McCarthy se velmi zručně chopil tématu balancujího mezi dramatem a komedií a ve svém filmu Win Win se zaobírá tématy jako jsou zlomená srdce a lidskost v tom nejryzejším slova smyslu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (185)

jhrasko 

všechny recenze uživatele

McCarthyho jednoznačne najdiváckejší film a pre mňa sklamanie 46.MFF KV. Na rozdiel od The Station agent a The Visitor, ktoré ho vďaka dokonalej symbióze silného príbehu a práce s hercami zaslúžene vystrelili na autorské výslnie, je chyba Win Win v príbehu podsúvajúcom modelové situácie tak typické pre americké rodinné filmy (a feel good movie), ktoré nemám rád. Herecky absolútne (Alex Shaffer je objav), pocitovo naopak absolútne neuspokojivé. ()

Martin_W 

všechny recenze uživatele

Příjemná oddychovka se zajímavým tématem. Prolínání komedie s dramatem nakonec dopadlo dobře. Malý poznatek - Matka Kylea (skvělá Melanie Lynskey) vypadala jako by Kylea měla v 10. Ikdyž jsem film se na film podíval kvůli tomu, že aktuálně v tv nic lepšího nebylo, zhlédnutí nelituju. 68% ()

Reklama

venison 

všechny recenze uživatele

Obyčejný příběh o obyčejných lidech z obyčejného života.. Naprosto přirozeně natočeno (jako bych se dívala k sousedům za záclonkou).. Skvělý výběr hlavních rolí - jako vždy perfektní Paul Giamatti, překvapivě krásná Amy Ryan, kupodivu vtipný Bobby Cannavale a objev roku 2011 mladíček Alex Shaffer. Ps: Jsem ženská a jsem laik, ale řekla bych, že nejde o wresling (viz. popis filmu), ale o řecko-římský zápas.. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Ako už bolo spomínané, Win Win je úplne ten najobyčajnejší film s úplne obyčajnými postavami, obyčajnou zápletkou a obyčajnou pointou. To všetko nemyslím nejako pejoratívne, svojim spôsobom je to film sympaticky nekomerčný. Len tá celková nevzrušivosť deja a komplexná obyčajnosť by si zaslúžila aspoň nejaký menej obyčajný prvok, aby som mu nedal len také "obyčajné" hodnotenie ako obyčajné ***:) ()

campix 

všechny recenze uživatele

[MFFKV - 2011] Jak zde mnozí správně říkají, tak snímek Win Win je přesně ten typ vítězného amerického festivalového snímku. Jenže moje očekávání nesplnil a zůstal tak na pomezí mezi komedií a sociálním dramatem, takže ani z jednoho žánru nečerpá úplně všechny jeho trumfy a zároveň se mu také nedaří je nějak výrazněji poslepovat za sebe, takže snímek Win Win působí poněkud nevýrazně. Sice plyne volně a netlačí po většinu času na pilu. Jenže jsem dostal tak nějak všeho málo. Giamatti na mě ve filmu moc nepůsobí a ostatní obsazení také ně. Ještě, že film ozvláštnili sekvence z zápasnického prostředí. Závěrem bylo zajímavé vidět Burta Younga, který je příjemný postarší pán. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • Alex Shaffer (Kyle Timmons) bol v skutočnosti wrestlingovým šampiónom na strednej škole v New Jersey, a to iba rok pred natočením filmu, kvôli zraneniu chrbtice s ním však musel prestať. (Laslo)

Reklama

Reklama