foto

Tim Ransom

  • nar. 19.4.1963 (55 let)
    Binghamton, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Souboj pohlaví
2016 LBJ
2011 Win Win
2001 Jdi za svou hvězdou
Learning Curve, The
2000 The Good Doctor
1996 Odvaha pod palbou
1995 Signs and Wonders (TV film)
Smrtící epidemie
1994 Time to Heal, A (TV film)
1993 Nesplněné sliby (TV film)
Vanished Without a Trace (TV film)
1991 Horečka (TV film)
Syn jitřní hvězdy (TV film)
The Last to Go (TV film)
1990 Vital Signs
1988 Švadlena
1985 Hledám Susan. Zn.: Zoufale

TV seriály

2018 Narcos: Mexico (TV seriál)
Camelot (S01E01)
2017 Příběh služebnice (TV seriál)
Na druhé straně (S01E07)
Zmizelí (TV seriál)
2016 Preacher (TV seriál)
Finish the Song (S01E09)
South Will Rise Again (S01E05)
See (S01E02)
Počtyřech (TV seriál)
Geri-ina (S02E06)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Válka gangů (S07E04)
2015 Aquarius (TV seriál)
Why? (S01E09)
Forever (TV seriál)
Social Engineering (E17)
2014 Skandál (TV seriál)
Baby Made a Mess (S04E07)
The Key (S04E05)
Inside the Bubble (S04E03)
2013 Hostages (TV seriál)
Mystérium sexu (TV seriál)
Výšiny na dosah (S01E12)
Bezděčná reakce (S01E09)
Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Blues na rozloučenou (S04E12)
2012 Prozíravost (TV seriál)
Castle na zabití (TV seriál)
Smrt tanečnice (S04E18)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Bomba v garáži (S08E03)
2011 Zoufalé manželky (TV seriál)
Všechno je jinak, vše při starém (S07E17)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
True Believers (S13E06)
2010 Bratři a sestry (TV seriál)
Naděje (S04E23)
2009 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Lead (S10E15)
2008 Valentine (TV seriál)
2006 Six Degrees (TV seriál)
Usvědčeni (TV seriál)
2003 Třetí hlídka (TV seriál)
Fury (S05E08)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Třetí hlídka (TV seriál)
The Greater Good (S03E19)
Právo a pořádek (TV seriál)
Tragedy on Rye (S13E04)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
1999 Providence (TV seriál)
1998 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Kukla (S07E05)
1997 Advokáti (TV seriál)
Hráči (TV seriál)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Statistická pravděpodobnost (S06E09)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Lazarus Man, The (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Corruption (S07E05)
1995 Právo a pořádek (TV seriál)
Rebels (S06E02)
1994 Země 2 (TV seriál)
1993 Akta X (TV seriál)
Akta X: Úvod (S01E01)
1991 A Woman Named Jackie (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace