Reklama

Reklama

Tvůj snoubenec, můj milenec

  • USA Something Borrowed (více)
Trailer

VOD (1)

Darcy chystá své kamarádce Rachel překvapení k 30. narozeninám. Je to mladá, svobodná právnička z New Yorku, zatímco Darcy je volnomyslná, Rachelin pravý opak. Darcy je zasnoubená s Dexem. Je to spolužák Rachel z vysoké školy, kdy oba spolu trávili mnoho času, ale když se jednoho dne objeví Darcy. Ta začne s Dexem flirtovat poté, když jí Rachel řekne, že není jeho přítelkyně. A tak se Dex a Darcy dají dohromady. Rachel má blízkého přítele Ethana, který je také jejím důvěrníkem. Darcy se na večírku opije, a tak ji Dex odvezme domů. Záhy se vrátí pro její kabelku a zastihne zde Rachel. Opilá dívka se zmíní o tom, jak se do něj zamilovala na právnické fakultě. Cestou v taxi, se ona omlouvá a on ji políbí. Nakonec se probudí spolu v posteli. Situace mezi Rachel a Dexem je lehce neúnosná, protože plány na svatbu pokračují a Darcy pořádá v Hamptons častá setkání s Rachel. Rachel říká, že má sex s jinými muži, nejprve říká že se společným kamarádem Marcusem, pak zase s Ethanem. Darcy sdělí Rachel, že jednou podvedla Dexe s kolegou z práce, což Rachel překvapí. Ethan je z Rachel frustrovaný, protože se proti Darcy nikdy nepostavila. Chce aby Darcy řekla, že má poměr s Dexem a že ho miluje, ale Rachel to odmítá. Lhaní ale Ethana brzy otráví a snaží se partě říct o Dexovi a Rachel, ale dívka ho okamžitě utne úderem do obličeje. Dexova matka je štěstím bez sebe z nadcházející svatby. Měsíc poté, co se spolu vyspali, se Dex pokouší mluvit s Rachel o tom, co je mezi nimi, že se vlastně milují. Vymluví se oba na pracovní povinnosti a 4. července nejedou na Darcy organizovaný víkend do Hamptons. Když pak spolu procházejí New York, narazí na Dexovo rodiče. Dex se snaží dostat od otce radu, jak se zachovat v takové situaci, ale ten mu dá jasně najevo, že povinností je, vzít si Darcy... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (197)

Gore 

všechny recenze uživatele

Patřím do generace, která ještě zažila randění a chození s holkama naživo a jinak než je to teď moderní, přes net, fcb apod., proto můžu říct dle vlastních vzpomínek a zážitků, že tohle je opravdu jak ze života a ne jak tu mnozí píšou, že to není reálný. Právě toto je reálný až moc a proto to má mé sympatie a člověk zavzpomíná, jak dělal ve svých životních rozhodnutích obdobné kopance. Vždycky jsem chtěl slečnu typu jako Rachel (Ginnifer Goodwin), ale vždycky jsem skončil s přesně takovým typem jako Darcy (Kate Hudson), kdy oba typy jsou dobře zahrané. Zdejší hodnocení mě trochu donutilo otálet se zkouknutím tohoto filmu, ale naštěstí jsem na hodnocení nedal a v práci se na to podíval, a strávil tak příjemné skoro dvě hodinky. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Som prekvapený, keďže som nevidel trailer, obrázky a ani obsah, tak som vôbec nevedel čo mám od názvu Something Borrowed očakávať. A som rád že to brácho stiahol, pretože je to pekná a dejovo zaujímavo prepletená romantická komédia. Obzvlášť Kate Hudson sa mi veľmi herecky páčila, vidno že romantické komédie jéj naozaj idú. ()

Reklama

jafuska 

všechny recenze uživatele

klasika, romantika, kdy jeden miluje, druhý má závazky někdě jinde, a furt dokola se řeší, jestli mě má rád, nebo nemá rád, jestli bude vztah fungovat, i když bych by zradil své nejbližší, prostě nic nového, až bych řekla že zbytečně klišé, až kýčovité, mě se tento film prostě moc nelíbil, romantiku si teda představuji úplně jinak ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Ty jo o co tady sakra de? :D.. Že já vždycky dostanu takový období, kdy si sama a dobrovolně pouštím tupý filmy, o kterých dopředu vím, jak to dopadne a že pak skončím otrávená jen já. Ale tohle byl fakt vrchol.. Já už jsem se pak musela jen smát, jak to bylo nesmyslný a iracionální. Zajímalo by mě která nemocná mužská hlava tohle vymyslela??! :D. Tohle se fakt hodně nepovedlo.. Jen tak poznámka: jen proto, že nějaká ženská nemá doktorát není horší než jiná, a proto že si vaše kamarádka užívá své předsvatební období a chvíli vás neposlouchá si ještě nezaslouží, abyste píchala jejího chlapa -- fakt nevím, kdo s touhle "zápletkou" přišel :D... ?? Je to obludný a doslova směšný! ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Ústřední romantická zápletka je tříštěna působením vedlejších komických postav, což má vytvořit dojem romantické komedie. Přitom jediné, při čem jsou hlavní figury, co je ve filmu zábavné, je jedno badmintonové utkání. Nejen že je scénář pitomý, on je ještě roztažený jako žvýkačka na délku telenovely. Jedinou trochu zajímavou postavu tu hraje John Krasinski, zbytek nestojí za řeč (30%). ()

Galerie (72)

Zajímavosti (7)

  • Film byl natočen podle úspěšné knihy Emily Giffin, která u nás vyšla pod názvem "Něco vypůjčeného". (POMO)
  • Kate Hudsonová a Steve Howey si zahráli zamilovaný pár již dříve, a to v komedii Válka nevěst (2009). (Mr.Hudson)

Reklama

Reklama