Reklama

Reklama

Tvůj snoubenec, můj milenec

  • USA Something Borrowed (více)
Trailer

VOD (1)

Darcy chystá své kamarádce Rachel překvapení k 30. narozeninám. Je to mladá, svobodná právnička z New Yorku, zatímco Darcy je volnomyslná, Rachelin pravý opak. Darcy je zasnoubená s Dexem. Je to spolužák Rachel z vysoké školy, kdy oba spolu trávili mnoho času, ale když se jednoho dne objeví Darcy. Ta začne s Dexem flirtovat poté, když jí Rachel řekne, že není jeho přítelkyně. A tak se Dex a Darcy dají dohromady. Rachel má blízkého přítele Ethana, který je také jejím důvěrníkem. Darcy se na večírku opije, a tak ji Dex odvezme domů. Záhy se vrátí pro její kabelku a zastihne zde Rachel. Opilá dívka se zmíní o tom, jak se do něj zamilovala na právnické fakultě. Cestou v taxi, se ona omlouvá a on ji políbí. Nakonec se probudí spolu v posteli. Situace mezi Rachel a Dexem je lehce neúnosná, protože plány na svatbu pokračují a Darcy pořádá v Hamptons častá setkání s Rachel. Rachel říká, že má sex s jinými muži, nejprve říká že se společným kamarádem Marcusem, pak zase s Ethanem. Darcy sdělí Rachel, že jednou podvedla Dexe s kolegou z práce, což Rachel překvapí. Ethan je z Rachel frustrovaný, protože se proti Darcy nikdy nepostavila. Chce aby Darcy řekla, že má poměr s Dexem a že ho miluje, ale Rachel to odmítá. Lhaní ale Ethana brzy otráví a snaží se partě říct o Dexovi a Rachel, ale dívka ho okamžitě utne úderem do obličeje. Dexova matka je štěstím bez sebe z nadcházející svatby. Měsíc poté, co se spolu vyspali, se Dex pokouší mluvit s Rachel o tom, co je mezi nimi, že se vlastně milují. Vymluví se oba na pracovní povinnosti a 4. července nejedou na Darcy organizovaný víkend do Hamptons. Když pak spolu procházejí New York, narazí na Dexovo rodiče. Dex se snaží dostat od otce radu, jak se zachovat v takové situaci, ale ten mu dá jasně najevo, že povinností je, vzít si Darcy... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (198)

corpsy 

všechny recenze uživatele

V posledno desaťročí, sa žánre lámali, s väčším či menším úspechom. Tak napr. taký americký Rom-com začal dostávať novú tvár. Len neviem, či to bolo vylepšenie vizáže. Každopádne nastupovala nová mladá generácia divákov a tým sa trebalo zadosťučiniť. Nejde o zlý snímok, má romantické a dojímavé momenty a nejaký ten humor, ale je plytký a bez gradácie. No okruhu divákov, pre ktorých bol natočený, sa bude páčiť rozhodne viac a tým pádom to možno považovať za úspech. ()

civrss odpad!

všechny recenze uživatele

Nemám ve zvyku hodnotit a natož ještě komentovat filmy, které jsem neviděl celé, ale tady jsem nucen udělat výjimku. Pokud bych shlédl více jak těch 20 minut, měl bych následky na celý život a nikdy bych už nemohl žít plnohodnotný život. A nenavrhl jsem to vypnout jako první já, ale přítelkyně! A navíc tak ošklivé hlavní hrdiny jsme oba jaktěživ neviděli. ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Takový počet nesympatických a dementních postav na metr čtvereční jsem už dlouho neviděl. Hlavní hrdinka je nerozhodná naivní pipka, která nechá každýho s ní vorat. Její nejlepší kamarádka je ta nejnesympatičtější ženská na planetě, která pořád jenom chlastá a řve a už po 2 minutách jsem jí chtěl uškrtit kabelem od dvd přehrávače(to, že jí hraje Kate Hudson, už je jen taková třešinka na dortu). No a pak je tu ještě hlavní milenecký objekt těchto dvou ženštin, kterého hraje ten nejpovrchnější model z reklamy na šampón, který snad ani sám neví jak se jmenuje. K tomu si připočtěte další několik debilně napsaných postav, ještě hůře napsaný scénář a máte tady jednou z nejbřečkovitějších romantik za posledních pár let. A to, že to celé dopadne jinak, než jste čekali je pro tentokrát velký zápor.Člověk totiž tak nějak aspoň povědomě čeká (a doufá), že hlavní hrdinka Kate Hudson uškrtí, modela shodí pod vlak a uteče s Johnem Krasinskim, jediným sympaťákem a kladem celého filmu. Jenže ani to se člověku nepoštěstí, všichni debilové si padnou kamarádsky okolo ramen a sympaťák skončí sám někde v cizině. No prostě humus. To, že jsem vám vyspoileroval konec tentokrát berte jako laskavost, aspoň už se na tuhle zrůdnost nemusíte koukat. ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Myslím, že jsem si něco natáhla.. Vagínu? Slabší romantický průměr s pár úsměvnými momenty. Od režiséra Sexbomby jsem čekal daleko více. Taneček na vypalovačku od Salt-N-Pepa neměl chybu, o neméně horší byla taky scéna při badmintonu. Vadil mi trochu nudnější děj a nerozhodný Colin "vypadám jak Tom Cruise" Egglesfield. 40% ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Nepozeralo sa mi na to zle, ale ruku na srdce - je to len ďalší romantický gýč o ženských, ktoré sa majú až príliš dobre a tak riešia kraviny. Našťastie je vždy poruke John Krasinski aby dal všetkým najavo, aký sú mimo. V žánrovej konkurencii je to ale nadpriemer. A Ginnifer je jednoducho rozkošná. 5+/10 ()

Galerie (72)

Zajímavosti (7)

  • Kate Hudsonová a Steve Howey si zahráli zamilovaný pár již dříve, a to v komedii Válka nevěst (2009). (Mr.Hudson)

Reklama

Reklama