Reklama

Reklama

Indian

(pořad)
TV spot
Publicistický
Česko, 2008, 25 min

Účinkují:

Daniel Vávra

Obsahy(1)

Pořad Indian je opravdu pro každého. Neklade si za cíl vyvyšovat pouze nejnovější hry, ale ukazuje či detailně rozpracovává i hry starší. Setkáte se tu s recenzemi, reportážemi, retrohrami, zajímavými novinkami a samozřejmě i se živými vstupy moderátorů. Indian se dělí na celkem čtyři žánrové pořady. Indian jako takový, vás provede trhem her a novinek z oboru PC. Indian Freeware ukazuje plné hry zdarma. Indian Console zase pravidelně přináší konzolové novinky pro XBOX360, Nintendo Wii a PlayStation 3. A poslední Indian Showtime, zatím nejvíce sledovaná relace pořadu Indian - zábavná talkshow o herní scéně. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (41)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Indian je vcelku pohodový pořad o hrách. Asi nejlepší bude, když ho porovnám k Re-play, které je u mě na prvním místě. Takhle, dřív jsem se na něj nedíval, ale postupem času jsem slýchával o Fiolovi, jednom z dvou moderátorů Indianu. Začal mi být nesmírně sympatický, protože je to schopný člověk, navíc dělá pro Playmana a tak jsem se na Indian začal dívat vlastně jenom kvůli němu. Druhý z moderátorů, Gelu je též sympatický a docela vlídný člověk a spolu s Fiolou tvoří příjemnou moderátorskou dvojici. Podstatně horší je to u zbytku týmu. Do něho ještě patří jedna ženština, která je napak extrémně nesympatická, ale naštěstí se tam objevuje jen výjimečně a její hlas taky moc neslýchám. Pak tam jsou ještě minimálně dva slováci, což je jeden z mínusů Indianu. Tím se dostáváme k hlavnímu problému, každý si totiž (asi ve snaze odlišit se co nejvíc od konkurence) namlouvá svojí práci sám a zvláště u těch slováků to je docela vopruz. Nic proti nim, ať tam jsou, ale nemohl by to proboha za ně číst někdo jinej? Když budu hodnotit nějakou úroveň a rychlost recenzování, tak bych řekl, že to je celkem úměrné konkurenci. Jinak je pořad na docela vysoké úrovni a kdyby neběžel na metropolu/pětce (později dokonce jen na netu), ale na coolu, byla by situace určitě jiná. Takhle je ovšem indian až na druhém místě za Re-play...70% ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Herní pořad na českém YouTube. Už je to starší, kdysi jsem to sledoval... Mají občas dobré postřehy. ()

thecentre 

všechny recenze uživatele

Pořad jsem sledoval na PlayZone zhruba od 40. dílu a musím konstatovat jednu nemilou věc. Ze skvělého internetového komunitního pořadu, podprůměrný komerční propadák vysílaný v 9:00 ráno. Aneb Fiola s gelem se rozvíjí. ()

Darneth 

všechny recenze uživatele

Indian zaštiťuje skvěle máčklá partička, která hýří kreativitou, tvrdě dře, pořádá akce a obdivuhodně dojíždí na E3. Ostatně poprvé je tu někdo, kdo staví nejprve na svým virtuálním písečku, než se spojí s TV/což pro tým Indian není ani tolik prioritou, jako zpestřením/ a za to jim patří velkej díl chvály. ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

...Fascinuje mě, jak se jeden z těch moderátorů dívá do úplně jiné kamery, než do té, které ho zabírá.. a pohledem ani za nic neuhne k té správné :D.. Konkurence Re-play je pro mě srdcovka, ale indian má také, co nabídnout. ()

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

Pořad o hrách běžící na internetu podobný game page. V celku ale musím říct, že zmíněný pořad české televize se mi líbí o něco více. Stránky pořadu zde. ()

spikey1 

všechny recenze uživatele

Lepší grafika, lepší studio, co je ale hrůzostrašné, je živý přenos. Díky tomu jsou moderátoři ještě horší než v Game Page a to už skoro nejde, iba ide... jen si to pusťte, bavilo by mě kdyby hlas co mluví o hrách, které nás v dílu čekají, byl samostatným moderátorem jeho tón hlasu je příjemný oproti puberťákům co mě poté snaží ohromit svým nadšením. ()

Metal Lord 

všechny recenze uživatele

Ústřední dvojice mi příjde jak páreček dementů, kteří se na kameře tváří, jako by je občas někdo kopnul přímo do prdele. Připočtěte k tomu scénář jednoho dílu za dva týdny (přitom to je každý týden), dále šílený čas vysílání (je pravidlem, že Indian v TV končí zpravidla pět minut po tom, co má dle programu začít) a recenze se značným zpožděním, které kolikrát vychvalují to nejhorší z titulů. Tohle současnému Re-playi a ani Game Page nesahá ani po kotníky ()

Nons3nse 

všechny recenze uživatele

Ďalší skvelý televízni program, venovaný svetu hrám. Indian je vlastne taká (ne)profesionálska verzia Gamepage. Okrem skvelý moderátorov (vďaka ktorým je to vždy zábava) je tento program vysielaný v live, čo je vždy veľké + A ešte jeden rozdiel oproti Gmamepage, Indian má dlhšiu vysielaciu dobu. Proste skvelý Tv program, ktorý poteší nejedného herného fanúšika :-) ()

morize 

všechny recenze uživatele

Úplně nerozumím, na jakou věkovou skupinu s tímto pořadem cílí. Způsob vyjadřování, slovník a "humor" celého pořadu ale napovídá, že nejspíš tak pro 10-15leté. V tomhle směru dělá tento pořad videohrám opravdu špatné jméno a jenom podtrhuje smutnou náladu společnosti o infantilnosti videoher. Smekám před Fiolou, že to se svým nápadem dotáhl takhle daleko a přeju mu, aby se mu dál dařilo. To ovšem nic nemění na faktu, že mám u většiny pořadu dojem, že se parta nadšených děcek-pařanů dostala ke kameře a tak hrají aby to pak halabala nahráli na net. ()

ADIO45 odpad!

všechny recenze uživatele

Nejhorší pořad o hrách v ČR! Moderátoři si dělají kokotiny, informace o her se stála za bačkoru. Pořad je vhodné pro malé děti nebo dementní puberty. Jsem starej dědek, možná moc tvrdý, asi nerozumím. Zlatej Fight Club od Games.cz! ()

zelvicka. 

všechny recenze uživatele

Mám pocit, že je to pořad pro autory a pro nějaký fanoušky, které si už odkojili (kritik by klidně mohl sáhnout k obratu doslova odkojili) na youtube. Na jednu stranu určitě musí člověk ocenit to, že to autoři dotáhli vcelku sami až na obrazovky, a jejich nepopiratelný zápal pro věc. Já bych třeba přivítal, kdyby moderátoři byli lidi, kteří umí moderovat a jejich projev nezní jako zbytek youtubových čtrnáctiletých gameplayerů. ()

groz122 

všechny recenze uživatele

Né tolik známí herní pořad jako například To svinsvo kterému se říká RE-PLAY. Má své kouzlo a pořád ho sleduji i přes amatérské prvky, ale možná i proto je to tak úžasné. 95% Fiola is boss ! ()

Hookah 

všechny recenze uživatele

Co Indian přešel na TV Pohoda je mi z nich na zvracení jsou strašně trapný. Za minulé výborné díly 3 hvězdičky ()

Reklama

Reklama