Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Trojice kamarádů Carly, Sam a Freddie, kteří společně natáčí webovou komediální show iCarly dostávají pozvánku na udílení cen iWeb, jež je udělována nejlepším webovým pořadům napříč celým světem. Show iCarly je nominovaná v kategorii nejlepší komedie a slavnostní večer udílení cen se koná v japonském hlavním městě Tokiu. Avšak Marissa, přehnaně starostlivá matka Freddieho, odmítá svého jediného syna pustit takhle daleko. Carlyin bratr Spencer tedy dohodne výměnu tří letenek první třídy za pět letenek a s trojicí hlavních hrdinů odlétají do Tokia i Freddieho matka a Carlyin bratr. Po poněkud problematickém letu v nákladním prostoru letadla, v němž jsou přepravovány vačice do Koreje, se hlavní hrdinové ocitají v Tokiu, kde se ubytují v hotelu. Zde se seznámí s japonskou uměleckou dvojicí Kyôko a Yûki, která je stejně jako iCarly se svým webovým pořadem nominována na nejlepší komediální show. A právě tato japonská dvojice způsobí hlavním hrdinům nejeden problém a ti si tak budou muset projít mnoha útrapami, na jejichž konci může čekat sladké vítězství stejně jako diskvalifikace v boji o ocenění. (freddy)

(více)

Recenze (3)

Devils_PIMP 

všechny recenze uživatele

Tak oproti serialu byl tento film proste propadak, ujecenost serialu se stala ujeccenejsi ve filmu, totalni pritazeni za vlasy skalpovalo i holohlave a nude utloukla i nesmrtelne. Ne tohle se nepovedlo. Hvezdicku to ma za jako vzdy skveleho pana bratra. /sledovano v nemeckem jazyce ()

Reklama

freddy 

všechny recenze uživatele

Předně je potřeba říci, že tohle se nevysílalo jako film, ale jako speciál rozdělený do třech zhruba 22minutových dílů. A nyní už k samotnému speciálu. Tohle přesně byl seriál iCarly tak, jak ho známe, akorát okořeněný tím, že jeho většina se odehrávala v Japonsku a nikoliv v prostředí, které pravidelný divák seriálu iCarly tak důvěrně zná. Ale to je jen ku prospěchu, protože nejen, že divák pozoruje tři hlavní hrdiny v nezvyklém prostředí, oni se totiž s nimi do Japonska vydaly i dvě vedlejší postavy, které patří k tomu nejvtipnějšímu, co seriál nabízí, totiž Carlyin bratr Spencer a Freddieho matka Marissa. A díky tomu vzniká úžasný sled vtipných a ještě vtipnějších scén, jako je problém jazykové bariéry, vyskakování z letadla nad Tokiem nebo jízda pěti lidí a řidiče v těsném taxíku projektovaném především pro Japonce. Zkrátka já jakožto pravidlený divák iCarly jsem byl s tím speciálem naprosto spokojen a nemám důvod ho jakkoliv shazovat nebo odepisovat. A konec tomu už jen dodal tu sladkou třešničku na závěr. Jedno mínus ale u mě tenhle speciál má za předvídatelný děj, plány japonské dvojice soupeřící s iCarly o cenu iWeb jsem odhalil hned jakmile přinesli hlavním hrdinům dárkový koš. Za tuto předvídatelnost tedy jednu hvězdu strhávám, ale pořád jsou to solidní čtyři hvězdy. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno