Reklama

Reklama

Noc po svém pohřbu vstane Bart, voják zabitý v Iráku, ze svého hrobu a vyhledá svého nejlepšího přítele Joeyho. Společně dojdou k závěru, že Bart potřebuje pít krev, aby zastavil rozklad svého těla.  Jediná věc horší než zažít smrt nejlepšího přítele je, když se mrtvý přítel vrátí zpět k vám … Hororová komedie vypráví příběh vojáka, který byl zabit v Iráku a následně se vrátil zpět jako zombie. Tělo Barta Gregoryho právě uložili k věčnému odpočinku, takže proč je stále při vědomí a potlouká se kolem? Jediný na koho se Bart může obrátit je jeho nejlepší přítel Joey. Oba velmi rychle dojdou k závěru, že krev představuje život. Bart potřebuje ke svému přežití pořádnou skleničku rudé tekutiny. Bohužel se zdá, že většina lidí si svou krev chrání, a tak musí Bart s Joeym vymyslet alternativní plán. Dva kamarádi dojdou k závěru, že nebezpeční dealeři drog a vrazi nikomu chybět nebudou a rozhodnou se město vyčistit od těchto zlých živlů a při té příležitosti získat dostatek krve, která zabrání aby se Bart obrátil v prach. Jenže jejich dobrodružství se brzy značně zkomplikuje... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (20)

mosnak odpad!

všechny recenze uživatele

Musím se přiznat,že jsem se na tento film docela těšil. Bohužel čím déle jsem na něj koukal tím větší sračka to byla. Hlavní hrdina je docela v pohodě,ale ten jeho debilní kámoš s kravským ksichtem je nesnesitelný stejně jako zbytek filmu. Bohužel jako horor to nefunguje a jako komedie už vůbec ne (ani jednou jsem se nezasmál)! Je to prostě neskutečná blbost a raději se já vyhněte. Zombie fanoušci úplně,protože tohle je opravdu dementní katastrofa! - 1% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký snímek „The Revenant“ může pobavit, ale má v sobě i trochu hlubší sociální kritiku, což se mi na téhle hororové komedii zamlouvalo. Není to originální nápadem, ale pojetí vůbec není špatné a má svůj smysl. Díky lehce akčnímu pojetí snímek ani tolik nenudí, i když by to stopáž mohla celkem naznačovat. „The Revenant“ není jedinečný filmový zážitek, ale je to dostatečně dobrý zážitek. ()

Reklama

beso74 

všechny recenze uživatele

Spočiatku komédia o jednom nenapraviteľnom americkom ne-mrtvom mrtvom vojakovi, čo si nie a nie uvedomiť kde je jeho miesto, keďže to už má tak eufeministicky povedané dávno za sebou, sa zmení vo svojej druhej polovice na niečo úplne nové, existencionálnu drámu, kde sa všetko posúva do úplne novej dimenzii, či už je to priateľstvo dvoch mužov, láska, pomsta, alebo nekonvenčné vedenie vojny. Z čiernej komédie na tému moj kámoš zombík sa vykľul psychosplatter o prehodnocovaní medziľudských vzťahov a cene ľudského života. Samozrejme že sa adekvátne zmenil aj humor, čierny sa zmenil na brutálny. Zosumarizované, film ako celok pôsobí veľmi sviežo, ani stopáž 110 minút, na horor priam vražedná, ho nepochovala, skôr naopak, film začne v celkom fajn tempe a postupne pridáva, pričom finišuje už v závratnej rýchlosti. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tak teď už vím, co to opravdu znamená "humanitární bombardování". :D Hodinu a čtvrt se jedná o celkem povedenou komedii, kdy si dva kamarádi po počátečním šoku užívají výhodu toho, že jeden z nich je zombie. Ale zhruba po hodině film pomalu přechází do vážna a víc než hororovou komedií se stává thrillerem. A právě ten přechod tomu uškodil. Jakobych se koukal na dva odlišné filmy. Samotný konec je pak solidní téma na nějakou zombie kruťárnu. To se mi líbilo. herecky v pohodě. 60% ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Tak ideme nato: Je to komédia, nie originálna, ale pekne šľape. Najprv vykradnuté nemocnice a potom hold zabíjačka zloduchov práve začala. Keby tento film bol natočený do roku 2003 dám hádam aj plný počet, ale v roku 2009 bolo veľmi veľa podobných filmov a práve tento ich riadne kopíruje. Ked hral valčík a pritom sa odohrávala akčná scéna, vykríkol som len jupííí. Hlášky boli vydarené, nie všetky, ale väčšinou sa vydarili. Srandovný film, ináč sa brať ani nedá. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama