Reklama

Reklama

VOD (1)

Pět bývalých členů speciálních jednotek se společně pokusí okrást narkobarona, spustí tím ale řetězec nečekaných důsledků a jejich vztahy budou podrobeny zkoušce. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (413)

gogo76 

všechny recenze uživatele

Nijako som sa za týmto filmom netrhal. Podľa plagátu som ho tipoval na ďalší bezvýznamný akčný film. Úplne náhodou sa však spustil trailer a ja som zrazu zistil, že ukradnúť peniaze narkobarónovi nie je zlý námet. Film je plný napätia a scén v ktorých netušíte ako sa to zvrtne či úplne poserie. Páčilo sa mi ako tvorcovia hádzali postavám pod nohy prekážky, takmer nič nevyšlo podľa plánu a to je na tom práve zaujímavé. Pripomína to realitu, každodenný život, kde sa vždy niečo poserie. Aj preto som si film parádne užil. Trochu sa divím prečo film nie je červených číslach, pretože som chvíľu uvažoval aj nad plným počtom...80%. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Od scenáristy Zero Dark Thirty a Detroitu jsem ten dějový vývoj čekal o něco vypiplanější, možná je ale nakonec dobře, že to tvůrci nepřehnali s ambicemi a ze solidního narcos heistu pak jen přepnuli do komorního dramatu o tom, jak snadno a rychle (!) můžou peníze pokřivit charakter. Nic složitého, pár hezkých zvratů, navíc to strašně rychle uteklo a mělo slušnou akci. Stejně ale všichni víme, že hlavní důvod k radosti bylo obsazení party ex-vojáků. Ben fucking Affleck, Oscar charisma Isaac, Charlie mňam Hunnam, Pedro cool Pascal a Garrett vždyť umím celkem obstojně hrát Hedlund z tohohle ještě udělají klasiku. Teda aspoň pro mě. 8/10 ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Sorry hoši, ale v minulosti jsem zažil sympatičtější zloděje i tvrďáky. Na to jak je divák donekonečna ubezpečování s kým máme tu čest a jakých 5 drsoňů to tady pochoduje, tak skutek utek. Střílí se tady děcka, okrádá se drogový dealer, není u toho ani legrace a vlastně ani ty pořádné emoce. V samotném plánu se s blížícím koncem pokazí snad úplně všechno. Vzhledem k obsazení jsem si z toho vyvodil závěr, že naši hoši prodělali v tomhle filmu svou kariérní krizi. Na jedno podívání bohatě stačí. 60% ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Po všech stránkách výborně rozjeté (zápletka, postavy, režijní styl), v druhé půli dějově překvapivě zemité, uvěřitelné a netuctové. Nepochybuju však, že právě tato stěžejní část snímku bude pro mnohé zklamáním. Obzvlášť pro ty, kteří budou od Chandorova filmu čekat standardní drsnou akční naháněčku party sympaťáků s přesilou nekompromisních gangsterů. Zpočátku Triple Frontier taková očekávání sice vzbuzuje zcela oprávněně, posléze ale žánrově "uhne" spíš ke "komornímu" dobrodružnému survivalu, kde akční a spektakulární scény rozhodně nehrají prim. Osobně mi to přišlo docela osvěžující, smysluplné a hlavně filmařsky dobře podané. Silnou stránkou je nepřekvapivě ústřední pětice herců. 70 % ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Krásné herecké obsazení (kromě koženého Afflecka) vyrazí do jednorázové akcičky v kolumbijské džungli, aby následně zjistila, že pokazit se může i sebelepší plán. Huhňavý Charlie ok, Pedro Pascal spíše nevyužit, celé to tady herecky táhne hlavně Oscar Isaac. Solidní akce, ale nic, z čeho bych si sedl na zadek, nebo emoční impakt, který by mě lákal, abych se k tomu vrátil, sympatická jednohubka, byť s poněkud zdlouhavým úvodem. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (15)

  • Film je natočen kamerou Arri Alexa 65 v rozlišení 6,5K (6560x3100) a finišován ve 4K masteru. Je navíc prvním filmem využívajícím plnou plochu snímacího čipu této kamery a film tak má netradiční poměr stran 2.11:1. (gurmanfilmu)
  • Ve dvou scénách (přestřelka ve skalách a přestřelka při honičce v autech) je ukázáno, že hlavní aktéři používají jakousi optiku se záměrným bodem. Všichni ale mají na zbraních osazené kolimátory typu Eotech a kolimátory nepřibližují, pouze mají laserový záměrný bod (který je vidět i ve filmu). Tudíž obě scény jsou špatně, protože při pohledu přes kolimátor, mají cíl přiblížený, pro lepší zaměření. (Ace.A.T.L.)

Související novinky

Nejsledovanější věci na Netflixu v roce 2019

Nejsledovanější věci na Netflixu v roce 2019

02.01.2020

Přestože dostal Netflix v roce 2019 dva silné konkurenty v podobě Apple TV+ a Disney+, stále se jedná o jednoznačně největší a nejúspěšnější streamovací službu na světě. Důvodů je spousta, když se… (více)

Wonder Woman a Pedro Pascal

Wonder Woman a Pedro Pascal

30.03.2018

Kariéra Pedra Pascala je rozhodně na vzestupu. Po Hře o trůny a Narcos se probojoval do druhých Kingsmanů, po nichž se objeví ve dvojce Equalizera, v akčňáku Triple Frontier od J. C. Chandora a v… (více)

Kdo navštíví Triple Frontier?

Kdo navštíví Triple Frontier?

20.03.2018

Jen málokterý projekt se v posledních letech rozpadl víckrát než Triple Frontier. V akčním thrilleru od Kathryn Bigelow (Smrt čeká všude) si původně měli zahrát Tom Hanks, Will Smith a Johnny Depp. Z… (více)

Hardy, Tatum a organizovaný zločin?

Hardy, Tatum a organizovaný zločin?

06.01.2017

Akční thriller Triple Frontier se dere na velké plátno už řadu let. Původně ho chystala Kathryn Bigelow, teď se ale drogových gangů, které operují na hranici mezi Paraguayí, Argentinou a Brazílií,… (více)

Reklama

Reklama