foto

Reynaldo Gallegos

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Logan: Wolverine
2016 Prokletý kšeft
2015 Street Level
Summoning, The
2014 Americký sniper
2013 Hansel & Gretel Get Baked
2008 Rambo: Do pekla a zpět
2007 Spider-Man 3
2006 Death Row (TV film)
Satanův měsíc (TV film)
2003 Mizerové II
Nejhledanější v Malibu
Prci, prci, prcičky 3: Svatba
2002 You Got Nothin'

TV seriály

2017 Ice (TV seriál)
Stand Off (E10)
The Cut (E09)
Side Trip (E08)
další epizody (5)
2016 Ice (TV seriál)
Tears of the Gods (E05)
Two Handkerchiefs (E04)
Hyenas (E01)
Street Level: Behind the Scenes Featurrette (TV seriál)
2014 Gang Related (TV seriál)
Zákon gangu (TV seriál)
Red Rose (S07E12)
Black Widower (S07E01)
2013 Zákon gangu (TV seriál)
A Mother's Work (S06E13)
You Are My Sunshine (S06E12)
Los Fantasmas (S06E08)
další epizody (6)
2012 Longmire (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Castle na zabití (TV seriál)
Lovci hlav (S04E21)
Zákon gangu (TV seriál)
J'ai Obtenu Cette (S05E13)
Darthy (S05E12)
To Thine Own Self (S05E11)
další epizody (5)
2008 Mentalista (TV seriál)
Útěk z vězení (TV seriál)
V prachu (S03E10)
Zavřený v kóji (S03E09)
Vražedná čísla (TV seriál)
Bod zlomu (S04E11)
2007 Útěk z vězení (TV seriál)
Hrubá síla (S03E08)
2006 Policejní vyjednavači (TV seriál)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
2003 10-8: Officers on Duty (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
11:00 p.m.-12:00 a.m. (S01E24)
2001 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Tajemný nový svět (S01E03)
2000 Bette (TV seriál)
Křižovatky medicíny (TV seriál)
1999 Angel (TV seriál)
1998 Čarodějky (TV seriál)
Dva z Queensu (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)

Dokumentární

2008 Film o filmu: Rambo: Do pekla a zpět

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace