foto

Reynaldo Gallegos

  • nar. San Pedro, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 DMZ (TV film)
2019 Phoenix, Oregon
Trojí hranice
2018 Glass Jaw
2017 Logan: Wolverine
2016 Prokletý kšeft
2015 Street Level
The Summoning
2014 Americký sniper
2013 Hansel & Gretel Get Baked
2008 Rambo: Do pekla a zpět
2007 Spider-Man 3
2006 Death Row (TV film)
Satanův měsíc (TV film)
2003 Mizerové II
Nejhledanější v Malibu
Prci, prci, prcičky 3: Svatba
2002 You Got Nothin'

TV seriály

2020 AJ a královna (TV seriál)
Little Rock (E06)
2019 Proč? 13x proto (TV seriál)
Člověka poznáš podle jeho zármutku (S03E06)
Animal Kingdom (TV seriál)
Man Vs. Rock (S04E03)
Shameless (TV seriál)
Which America? (S10E03)
2018 Animal Kingdom (TV seriál)
The Hyenas (S03E13)
Jackpot (S03E11)
Off The Tit (S03E10)
další epizody (6)
Tohle jsme my (TV seriál)
Úžasný, překrásný život (S02E17)
2017 Love You More (TV seriál)
Ice (TV seriál)
Stand Off (S01E10)
The Cut (S01E09)
Side Trip (S01E08)
další epizody (5)
2016 Ice (TV seriál)
Tears of the Gods (S01E05)
Two Handkerchiefs (S01E04)
Hyenas (S01E01)
Street Level: Behind the Scenes Featurrette (TV seriál)
Impastor (TV seriál)
Sins of the Past-or (Pt 2) (S02E05)
Sins of the Past-or (Pt 1) (S02E04)
Buddy's Prayer (S02E03)
další epizody (4)
2015 Vražedné Miami (TV seriál)
Pronásledovaní a netvoři (S01E08)
Graceland (TV seriál)
The Wires (S03E11)
Master of Weak Ties (S03E10)
2014 Gang Related (TV seriál)
Malandros (E13)
Almadena (E12)
La Luz Verde (E11)
další epizody (13)
Zákon gangu (TV seriál)
Red Rose (S07E12)
Black Widower (S07E01)
2013 Zákon gangu (TV seriál)
A Mother's Work (S06E13)
You Are My Sunshine (S06E12)
Los Fantasmas (S06E08)
další epizody (6)
2012 Drsný šerif (TV seriál)
Smrt na sněhu (S01E01)
Castle na zabití (TV seriál)
Lovci hlav (S04E21)
Zákon gangu (TV seriál)
J'ai Obtenu Cette (S05E13)
Darthy (S05E12)
To Thine Own Self (S05E11)
další epizody (5)
2011 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Chamtivost (S03E08)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Seznam (S11E17)
2010 Božská mrcha (TV seriál)
Loose Men in Tight Jeans (S03E16)
Odložené případy (TV seriál)
Skoro jako v ráji (S07E21)
2009 Médium (TV seriál)
The Future's So Bright (S06E09)
24 hodin (TV seriál)
Day 7: 2:00 a.m.-3:00 a.m. (S07E19)
Day 7: 10:00 p.m.-11:00 p.m. (S07E15)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Maska (S09E18)
2008 Mentalista (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
Bod zlomu (S04E11)
Útěk z vězení (TV seriál)
V prachu (S03E10)
Zavřený v kóji (S03E09)
2007 Útěk z vězení (TV seriál)
Hrubá síla (S03E08)
2006 Policejní vyjednavači (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Hrobařík americký (S02E17)
2005 Kriminálka Miami (TV seriál)
Válka gangů (S03E12)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a druhý detektiv (S04E01)
Čarodějky (TV seriál)
Znovu v akci (S08E05)
2003 10-8: Officers on Duty (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
11:00 p.m.-12:00 a.m. (S01E24)
2001 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Tajemný nový svět (S01E03)
Advokáti (TV seriál)
Home of the Brave (S05E19)
2000 Bette (TV seriál)
Křižovatky medicíny (TV seriál)
Dva z Queensu (TV seriál)
Fatty McButterpants (S03E03)
1999 Angel (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)

Dokumentární

2008 Film o filmu: Rambo: Do pekla a zpět

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky