Reklama

Reklama

VOD (1)

Pět bývalých členů speciálních jednotek se společně pokusí okrást narkobarona, spustí tím ale řetězec nečekaných důsledků a jejich vztahy budou podrobeny zkoušce. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (412)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Další povedený zářez Netflixu..přišlo mi to jak dostatečně akční, tak emocionální a napínavé. Zkratka vyvážený mix s mega cool partou (Batfleck s Hunnamem vládnou), kterou doteď nechápu, jak mohli sehnat, ale prý se tu měl objevit i Hardy a režírovat to měla Kathryn Bigelow, takže to mohlo dopadnout celé jinak. Oscarová režisérka to nakonec jen produkuje, ovšem ten otisk je i tak celkem patrný. Jediného koho extra nemusím je Oscar Isaac, který tu má zrovna tu nejdůležitější roli, ale hezky splyne s partou a druhá půlka je tak neuvěřitelně napínavá, že to zkrátka musím doporučit všem, jež bavilo třeba Triple 9 nebo Město. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem 2 hodiny akčnárny a dostali jsme spíše takovou putovací akci s penězma. Neříkám, že jsem zklamaný, ale film svádí k něčemu jinému, což je škoda. Akce bylo málo (konkrétně asi 3), ale byla úžasná a přehledná. Vizuál krajiny, celkového prostředí a Andy byly krásné a herecké obsazení prvotřídní. Půlhodiny před koncem solidní zvrat, i když stopáž 2hodin byla už tak na hraně, že ke konci už to neudrželo tolik pozornosti. Ve výsledku taková multižánrová akční jednohubka, která ale bohužel do světa díru neudělá a za pár měsíců si nevzpomenu, že jsem ji viděl. 65% ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli za tím stály jejich charaktery, nebo podivně napsané repliky, ale ke kvintetu, které přechodem přes Andy poznává váhu peněz, jsem si jen těžko hledal cestu. Iniciátor akce Isaac dobrý, Hedlund otravný a Bat Affleck vypadal, že ho na revers vytáhli z protialkoholní léčebny a podle toho i tak hrál. Namlsán minulými snímky jsem čekal od Chandora něco naléhavějšího a méně konvenčního. Prostor dostat to tam určitě byl.. P.S. Spoiler: altruistický závěr s předanými souřadnicemi naznačuje, že v pokračování se vyzvednou peníze z Rokle Bank, na úpatí hor se za ně zbuduje památník na počest lehce chamtivého kolegy a zbytek bude rozdán místnímu chudému lidu.. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Solidní akčňák, který se dostatečně věnuje i postavám (paradoxně zrovna chování Affleckova borce mi ale v druhé polovině přišlo neopodstatněne chladné, buď špatně zrežírované, nebo zmrvené vystřižením nějakých scén). Jinak skvělé herecké seskupení, od začátku z filmu sálá potenciál slušné žánrovky, který film uspokojivě naplní. Neokoukané nápady, lokační výpravnost a atraktivní insiderský vhled, jak můžou být někdy podobné žóldnéřské akce koncipované. ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Po všech stránkách výborně rozjeté (zápletka, postavy, režijní styl), v druhé půli dějově překvapivě zemité, uvěřitelné a netuctové. Nepochybuju však, že právě tato stěžejní část snímku bude pro mnohé zklamáním. Obzvlášť pro ty, kteří budou od Chandorova filmu čekat standardní drsnou akční naháněčku party sympaťáků s přesilou nekompromisních gangsterů. Zpočátku Triple Frontier taková očekávání sice vzbuzuje zcela oprávněně, posléze ale žánrově "uhne" spíš ke "komornímu" dobrodružnému survivalu, kde akční a spektakulární scény rozhodně nehrají prim. Osobně mi to přišlo docela osvěžující, smysluplné a hlavně filmařsky dobře podané. Silnou stránkou je nepřekvapivě ústřední pětice herců. 70 % ()

Galerie (20)

Zajímavosti (15)

  • Ve dvou scénách (přestřelka ve skalách a přestřelka při honičce v autech) je ukázáno, že hlavní aktéři používají jakousi optiku se záměrným bodem. Všichni ale mají na zbraních osazené kolimátory typu Eotech a kolimátory nepřibližují, pouze mají laserový záměrný bod (který je vidět i ve filmu). Tudíž obě scény jsou špatně, protože při pohledu přes kolimátor, mají cíl přiblížený, pro lepší zaměření. (Ace.A.T.L.)
  • Scéna, ve které skupina pálí peníze za účelem udržet se v teple, je inspirována reálnými událostmi, konkrétně narkobaronem Pablo Escobarem, který při svém útěku před úřady v 90. letech 20. století též pálil peníze, aby zahřál svoji rodinu. (NiWi)

Související novinky

Nejsledovanější věci na Netflixu v roce 2019

Nejsledovanější věci na Netflixu v roce 2019

02.01.2020

Přestože dostal Netflix v roce 2019 dva silné konkurenty v podobě Apple TV+ a Disney+, stále se jedná o jednoznačně největší a nejúspěšnější streamovací službu na světě. Důvodů je spousta, když se… (více)

Wonder Woman a Pedro Pascal

Wonder Woman a Pedro Pascal

30.03.2018

Kariéra Pedra Pascala je rozhodně na vzestupu. Po Hře o trůny a Narcos se probojoval do druhých Kingsmanů, po nichž se objeví ve dvojce Equalizera, v akčňáku Triple Frontier od J. C. Chandora a v… (více)

Kdo navštíví Triple Frontier?

Kdo navštíví Triple Frontier?

20.03.2018

Jen málokterý projekt se v posledních letech rozpadl víckrát než Triple Frontier. V akčním thrilleru od Kathryn Bigelow (Smrt čeká všude) si původně měli zahrát Tom Hanks, Will Smith a Johnny Depp. Z… (více)

Hardy, Tatum a organizovaný zločin?

Hardy, Tatum a organizovaný zločin?

06.01.2017

Akční thriller Triple Frontier se dere na velké plátno už řadu let. Původně ho chystala Kathryn Bigelow, teď se ale drogových gangů, které operují na hranici mezi Paraguayí, Argentinou a Brazílií,… (více)

Reklama

Reklama